Lost - Zagubieni [serial] - Strona 28

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 paź 2006, 19:04

spyrczak z którego serwera ściągałeś, bo teraz wszystkie są przepełnione :?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 paź 2006, 19:07

lisek_chz pisze:spyrczak z którego serwera ściągałeś, bo teraz wszystkie są przepełnione Confused
z tego ;)

lub

z tego part 1
z tego part 2 ;)

napisy ;)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 paź 2006, 19:15

Gdzie się ściąga z tego pierwszego, tzn. gdzie trzeba kliknąć? :oops:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 paź 2006, 19:22

"This is your link to file" ;)
Załączniki
grzyby.JPG
grzyby.JPG (62.86 KiB) Przejrzano 768 razy

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 paź 2006, 10:47

Nie wiem, być może się starzeję, ale ten pierwszy odcinek trzeciej serii podobał mi się średnio. W zasadzie po szoku związanym z "lądowaniem" samolotu odcinek mógłby się dla mnie zakończyć. Liczyłem na to, że producenci czymś więcej zaskoczą, że takich szoków będzie więcej, a tu nic...

Co prawda oczywiście rodzą się pytania w stylu "o co tam w ogóle k...urka chodzi?!", ale wydaje mi się i strasznie się tego boję, że seria trzecia będzie konwencją przypominała serię drugą. A mianowicie "nuda nuda nuda, SZOK, nuda nuda nuda...." :?

QUO VADIS LOST???

4 8 15 16...Program wykonał nieprawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 07 paź 2006, 12:40

orientuje sie ktos jak otworzyc ten plik mij?? :?

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 08 paź 2006, 11:27

Gomez wystarczy dodać rozszerzenie .avi i wszystko gra.

Co do odcinka to niezły, całkiem ciekawy. Zupełnie inny niż było to na początku, ale czy wyjdzie to na złe czy dobre to poczekamy jeszcze troche czasu. Mam nadzieje, że Producenci nie wymyślili sobie, że co drugi odcinek będą u "innych", a w kolejnym przy bunkrze. Wątków jest masa, więc będzie wiele rzeczy do wyjaśnienia, ciekawy tylko jestem czy scenarzyści wszystko to ujmą i wyjaśnią na koniec bo tego każdy jest najbardziej ciekawy.

Oczywiście najśmieszniejsza akcja jak zwykle z Sawyerem:
-Rozgryzłem tą waszą zagadke.
-Taaaa... Niedźwiedziom zajęło to nie całe 2 godziny

:lol: :lol:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 13 paź 2006, 11:06

Zapodaje linki do sciagniecia 2 odcinka 3 serii Lostow pt. "The Glass Ballerina" ("Szklana ballerina") ;) retrospekcje: Jin i Sun ;) osobiscie jeszcze nie mialem przyjemnosci obejzenia tego odcinka bo dopiero zasysam :P życze wysokich transferow ;)

Lost 03x02

Wersja AVI
Wersja Angielska
Odcinek w Całości:

http://d01.megashares.com/?d01=b4e53cf
http://d01.megashares.com/?d01=b3e4457
http://oreys.com/download/e25b7c740878/ ... -.avi.html
http://up-file.com/download/e25b7c65924 ... -.avi.html
http://www.badongo.com/vid/216429

Odcinek Podzielony:

Rapidshare:
czesc 1
czesc 2
czesc 3
czesc 4

Depositfiles:
czesc 1
czesc 2

Megaupload:
czesc 1
czesc 2
czesc 3
czesc 4

Wersja RMVB
Wersja Angielska
Odcinek w Całości:

http://www.megaupload.com/?d=77W65SGC

pass: rmvbcenter.info

NAPISY:
http://www.napisy.org ;)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 paź 2006, 18:10

No i co sadzicie o drogim odcinku trzeciego sezonu ?
IMO nie jest taki mocny jak pierwszy, ale trzyma w napieciu. :)
Najbardziej podobal mi sie pocaunek Sawyera (James) i Kate. Koles poprostu nie wytrzymal :P Ciekawmi mnie tez czy Sun zabila ta babke na statku. Widac ze strzelila ja w brzych, chyba dwa razy, ale nie pokazali jej martwej, hmm, moze przezyje. :roll:
Ciekawe co zrobi Jack? Mysle ze na poczatku bedzie chcial bardzo wrocic do domu i bedzie robil wszystko co beda mu kazali, ale moze sie myle.

Kiedy dokladnie ma byc emitowany trzeci odcinek, bo juz nie moge sie doczekac ? :D

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 paź 2006, 8:18

Co myślimy? Nie jest źle, ale to nie jest to czego się po Loście oczekuje. Kolejny odcinek jakby leci bo leci... Szmery w dźungli, tajemniczy czarny obłok, pojawianie się Walta, wielki niedokończony posąg, uzdrawianie się wszystkich na tej wyspie, tajemnica, mistycyzm to najbardziej ciekawiło w Loście. Obecnie mamy tu doczynienia z gierkami Bena w stosunku do tej trójki, nie zdziwie się jak Jack przemyśli sprawe, będzie chciał współpracować w taki sposób żeby dostać się do Kate i Sawyera i ucieć z nimi a Ben aka Architekt będzie na wszystko spoglądał z uśmiechem bo wszystko idzie według planu. Nie mniej jednak, i tak nie jestem w stanie opuścić kolejnego odcinka 8) Tyle, żeby tylko widzowie nie zostali spławieni kolejną historyjką o prawdzie i kłamstwie.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 paź 2006, 11:34

Zgadzam się z Riddickiem, czyli nie jest źle ale chyba nie o to wszystkim chodzi. Ogólnie odcinek drugi podobał mi się bardziej od pierwszego, pomimo bardzo nudnych flashbacków (ogólnie to mógłbym żyć bez flashbacków, bo tym razem, będzie się wydawało że wstawiane są one na siłę). Chciałbym jednak, aby w końcu coś się wyjaśniło. A tu niestety troche wieje nudą. Dobrze przynajmniej, że odcinek był dość zabawny ("a ty smakujesz jak rybne krakersy :P ").

Jednak Lost to fenomen - od czasu zakończenia pierwszego sezonu jest coraz nudniej, ale jednak w każdy czwartek nie mogę się doczekać, aż w końcu będę mógł obejrzeć kolejny odcinek :roll: . Paranoja!

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 16 paź 2006, 11:42

No napewno w porownaniu z pierwszym odcinkiem po obejzeniu drugiego pozostaje delikatny niedosyt :P ale nie jest zle :P ogolnie ciekawy odcinek :D tradycyjnie nie zawiodl mnie Sawyer ;) facet wie kiedy uderzyc :P chodzi mi oczywiscie o pocalunek Kate a nie bojka ze straznikami :D:D koncowka niezla choc to bylo raczej do przewidzenia ze Ben i ekipa maja kontakt ze swiatem zewnetrznym bo skad inaczej wzieli by informacje o Jacku i Sarze :roll: wydaje mi sie ze lojalnosc Jacka nie pozwoli mu na to zeby opuscic Sawyera i Kate i wspolpracowac z Benem :P ale to wyjdzie w praniu dopiero :P

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 19 paź 2006, 9:57

No i wychodzi kolejny odcinek, garść linków chyba nikomu nie zawadzi :?:
Ja właśnie sobie pobieram, napisy powinny być tuż tuż, jeśli już ich nie ma :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 paź 2006, 14:42

Odcinek świetny! Dla mnie zdecydowanie najlepszy z 3 sezonu. Sporo zagadek, sporo nowych, zaskakujących faktów, była akcja, były elementy zaskoczenia... Takiego "Lost" oczekuje :]
odcienek 8,5/10 :)

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 19 paź 2006, 18:57

No rzeczywiście, naprawde wciągający odcinek, nowe zagadki i nawet flashbacki ciekawe... Fajnie było wszystko pokazane na lotnisku w jakim kto położeniu się znajduję, ciekawy pomysł... A i sprawa z Desmondem interesująco się prezentuje, no i sama "implozja" bunkra, wreszcie coś naprawde ciekawego i zaskakującego się wydarzyło.. tak trzymać...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”