Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 18:19
SiKor
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 paź 2006, 20:23
chocby dla tego ze jest w slabszej formie i zeby dano mu do zrozumienia ze nie jest swieta krowa i tez moze zasiasc na lawce i moze wezmie sie do roboty i uwazam ze Saviola w takiej formie R10 tworzy wieksze zagrozenia pod bramka rywala a Ronniego wpuscic w 2 polowiea to dlaczego?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:26
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 paź 2006, 20:28
a co moze nie??oboje wiemy ze nie przepadasz za Saviola ale bez przesady Saviola gra w tym momencie lepiej niz Ronaldinho bo on tworzy zagrozenie ale bardziej pod swoja bramka gdy straci pilkeAle w słabszej formie od kogo? Od Savioli? Saviola będzie tworzył większe zagrożenie?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 paź 2006, 20:46
Wiadomo jaki jest stosunek twoj do osoby Savioli, wiec jesli by trzeba napisałbys, ze Maxi Lopez i Ezquerro sa zawodnikami lepszymi...Ale w słabszej formie od kogo? Od Savioli? Saviola będzie tworzył większe zagrożenie?
Litości
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 20:53
Nie napisałbym, że Ezquerro czy Maxi są zawodnikami lepszymi od Savioli bo nie są. Przynajmniej w moim mniemaniu. Santiago jest za słaby na grę i nie gra. Javier też jest za słaby, ale rzućmy już ten temat bo to nie ma sensu. Jak można pisać, że Kłólik stwarza większe zagrożenie od RonaldinhoMessi E2 Ronaldinho pisze:Wiadomo jaki jest stosunke twoj do osoby Savioli, wiec jesli by trzeba napisałbys, ze Maxi Lopez i Ezquerro sa zawodnikami lepszymi...
Sprawy czysto pilkarskie nalezy oddzielic od pozostałych. Zachowaj troche dystansu do momentu kiedy Saviola jest pilkarzem Barcy i okaz troche szacunku...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:01
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 21:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:42
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 paź 2006, 21:45
Potem niejako potwierdzasz to piszącSiKor pisze:a ja mam nadzieje, że w ataku będzie Gudi i El Conejo, a R10 na ławce....
A na koniec piszeszSiKor pisze:Nie chodzi mi o posadzenie na ławce w meczu z Chelsea czy Realem tylko z Sevillą...
Jeszcze kilka wypowiedzi i może wreszcie dojdziesz do wniosku, że Twój pomysł był beznadziejny.SiKor pisze:Trzeba kiedyś spróbować takiego ustawienia, jednak na Seville chyba jednak byłoby to zbyt odważne posunięcie...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:49
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 14 paź 2006, 22:32
karchinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 paź 2006, 22:38
tylko dlaczego rok temu o tej samej porze ronaldinho gral gorzej niz teraz? wytlumaczysz mi? dlaczego wtedy nie bylo takiego placzu jaki jest terazSiKor pisze:tak z tym, że np w meczu z Werderem R10 więcej przeszkadzał niż pomagał drużynie.....
Z Bilbao zagrał lepiej, ale do formy z poprzedniego sezonu dzieli go przepaść.
A z tą ławką dla niego to nie dlatego, żeby 'sobie odpoczął', tylko zrozumiał, że jak nie zacznie grać to może stracić miejsce w składzie, bo konkurencja jest spora...
i niech przestanie nosić tą opaske nike'a R10, bo mi to śmierdzie 'beckhamizmem'
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio