No ten mecz w jego wykonaniu był fantastico. Dwie bramki to nie wszystko, ale jego prostopadłe podania to poprostu miód... Jesli bedzie grał tak jak w Łecznej przez kolejne mecze to zmienie zdanie i to bardzo.no teraz po meczu z Łęczną ( 3-0 do przodu ) to chyba zmienisz zdanie na temat Quinterosa.
A co do tych transferów z Zagłębia to myśle, że Chałbiński nie jest zbyt perspektywicznym graczem i nie wiem czy włańsie takiego zawodnika nam trzeba, jest przecież Zakrzewski (urodzony napadzior, a skrzydłowy z konieczności), Wachu, Pitry albo chociaż Sobczak. Bardziej należałoby pomyśleć o wzmocnieniu obrony.
Co do Zakrzewskiego, moze i to napadzior, ale bardziej potrzebny i lepiej sie spisuje własnie na flance choc w ostatnim meczu kapitalnie grał Kikut...
Napadzior by sie przydął bo Zaki jest wystawiany głownie jako lewy pomocnik, zmiennik Wilka badz ofensywny pomocnik, a Pitry i Dembinski sałbo sie prezentuja. Sobczaka jeszcze nie widziałem...
Co do obrony to kto porzadny jest obecnie do wyciegneicia, ja zbytnio nie widze dobrych obroncow i co wazne, ktorych mozna kupic....