Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 38

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 paź 2006, 12:44

ma ktos link do tej bramki??

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 paź 2006, 14:56

Masz tu highlights :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 paź 2006, 15:57

kaczy pisze:

Te karne to troche smieszne, zwlaszcza dla Atletico, ale dobrze ze zostal podyktowany :wink: Aguero :rydzyk: Zawsze wiedzialem ze chlopak ma potencjal :lol: Z powtorek bylo widac ze jakby strzelal glowa to roztrzaskal by sie o slupka dlatego pilke wepchnal do siatki reka :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 paź 2006, 15:59

Na temat kontuzji Petrov'a Aguirre powiedział coś takiego:

"Martin wypadł z gry. To wygląda poważnie, bardzo poważnie. Dziś klubowi lekarze przedstawią ostateczną diagnozę w sprawie jego kontuzji. Piłkarze są źli i bardzo rozdrażnieni. W przeciągu kilku najbliższych godzin zamierzam spotkać się ze sztabem technicznym naszego zespołu i postaram się dowiedzieć, co możemy zrobić. Teraz nie warto tego wspominać i twierdzić, że jesteśmy poszkodowani, nie należy także użalać się nad sobą. W przyszłym tygodniu czeka nas trudne spotkanie przeciwko Deportivo La Coruna i to na nim musimy skupić nasze myśli"

Jak się mówi Atletico może dostać pozwolenie na transfer innego gracza jeszcze przed otwarciem nowego mercato. Wiadomo o co chodzi, podobne prawo otrzymał Real po kontuzji Cicinho. Królewscy chyba ostatecznie jednak nie skorzystają z tego prawa. Co innego Atletico, które teraz może mieć poważne problemy kadrowe :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 paź 2006, 16:29

Jak się mówi Atletico może dostać pozwolenie na transfer innego gracza jeszcze przed otwarciem nowego mercato. Wiadomo o co chodzi, podobne prawo otrzymał Real po kontuzji Cicinho. Królewscy chyba ostatecznie jednak nie skorzystają z tego prawa. Co innego Atletico, które teraz może mieć poważne problemy kadrowe Rolling Eyes

No nie wyglada to najlepiej, a tak na marginesie to kto oprocz Maxiego i Petrova ma kontuzje :?:

Don Juan
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 15 paź 2006, 16:35

Aguero powiedział, że nie strzelał ręką celowo. Maradonna napewno się wypowie na ten temat bo wypowiadał się już na temat Aguero bez jakiegoś specjalnego powodu to dlaczego miałby się nie wypowiedzieć teraz, kiedy jest powód. Oprócz Maxiego i Petrova kontuzje jeszcze mają Gabi i Cuevas.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 paź 2006, 17:08

Atletico juz moze kupic kolejnego zawodnika. Prawo to im przysługuje po kontuzji Maxie'ego. Juz dzisiaj na portalach pojwiala sie opcja o kolejnej mozliwosci sciagniecia Ze Roberto z Santosu. Zobaczymy, Petrov wypadł juz wiadomo na 6 miechow. Moze i sciagna Ze Roberto, jednak narazie na flanki sa jeszcze Galletti, Mista, Ze Castro, Jurado i ewentualnie na lewe skrzydło Pernia i Maniche.... Poł roku jednak moga jedynie z Luciano na prawym nie wytrzymac...

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 15 paź 2006, 17:46

Jestem prawie pewnien ze Maradonna sie wypowie na ten temat w koncu to kolejny jego nasteepca, ktory juz teraz idze w jego slady :P

Co do kontuzji Petrova nie wygladalo to na cos groznego jednak Martin zwijal sie na murawi jakby mu noge ucieli i juz ise z boiska nie podiosl. Tak taka sama kontuzja jak w przypadku Maxiego zerwane wiazadla krzyzowe i tez w lewym kolanie.

Mysle ze moze Atletico posatara sie kupic Delporte z Osasuny bo to bardoz dobry zawodnik.

Na prawej moze grac : Galletti, Valera, Aguero, Jurado

Na lewej : Pernia, Lopez, Galletti, Mista, Cuevas ( ale on ma kontuzje )

ZeCastro to srodkowy obronca a nie skrzydlowy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 paź 2006, 18:39

Don Juan pisze:Maradonna
Asteniu pisze:Maradonna
Kim jest ten cały Maradonna?
Czy może jest on spokrewniony w jakiś sposób z Diego Maradoną?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 paź 2006, 19:34

Niggaz - Zależy czy to ten czy ten czy jeszcze któryś inny :roll:

Obrazek Obrazek

Google nie kłamią i znają takiego niejednego :P Ten pierwszy też myślałem, że to Maradona, ale chyba niekoniecznie :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 paź 2006, 19:41

Niggaz pisze:Kim jest ten cały Maradonna?

Jak na moje oko to im chodzi o Madonne :wink: Wiesz ma ostatnio rozne wybryki, nawet w Rosji nie chcieli jej przyjac :lol: Jest jeszcze inna opcja, moze chodzi im o Diego Armondo Maradona, ktory wedlug mnie jest najlepszym pilkazem w historii footballu 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 paź 2006, 19:41

ZeCastro to srodkowy obronca a nie skrzydlowy.
Pmyliło mi sie własnie z Cueavas'em.

Lopeza nigdy nie widziałem wystawionego na pozycji pomocnika, juz predzej Pernie, podobnie Kuna, nigdy nie widziałem na prawej, a Jurado moze grac zarówno na prawej i lewej :arrow: kladząc właśnie nacisk na lewą.

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 16 paź 2006, 15:25

Niggaz, strasznie ironiczny jesteś. Proszę, nie czepiaj sie mnie tym razem jeżeli użyłem nie prawidłowego określenia. W każdym razie zapamiętam to sobie i kiedyś jeszcze po Tobie się przejade :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 paź 2006, 20:17

guru pisze:
Niggaz pisze:Kim jest ten cały Maradonna?

Jak na moje oko to im chodzi o Madonne :wink: Wiesz ma ostatnio rozne wybryki, nawet w Rosji nie chcieli jej przyjac :lol: Jest jeszcze inna opcja, moze chodzi im o Diego Armondo Maradona, ktory wedlug mnie jest najlepszym pilkazem w historii footballu 8)
Jezeli chcesz zgrywac znawce i wielkiego krytyka jak twoj kolega Niggaz to najpierw przestudiuj sobie odmiane nazwisk przez przypadki, jakies podstawowe zasady ortografii i ogolnie patrz co piszesz. :roll:

CIAO

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 paź 2006, 20:15

Antonio Lopez gral juz nie raz na lewej pomocy, pilkarz ten charakteryzuje sie swietnymi dosrodkowaniami wiec na pomoc sie nadaje, a Pernia w koncu bedzie mogl pokazac jak dobrze wykonuje wolne, oraz ile potrafi strzelic bramek grajac jako skrzydlowy obronca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”