Pimp My Ride!

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Pimp My Ride!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 gru 2004, 23:10

Co sądzicie o programie Pimp My Ride który leci na MTV? jak dla mnie ten program przebija wszystkie! Co Ci kolesie z West Coast potrafią zrobić ze starymi gratami to przechodzi ludzkie pojęcie :) Czemu tego niema w Polsce :D

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 gru 2004, 23:49

Nigdy tego programu nie widzialem, ale jezeli takie fajne to bede musial w TV pogrzebac :D

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 14 gru 2004, 13:49

Program jest swietny szkoda ze nie ma go w Polsce, Xzibit fajnie prowadzi a west coast customs poprostu sa niesamowici :D

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 14 gru 2004, 14:24

Fantastyczny program, te samochody zrobione z grata o bardzo małej wartości na wypasiony samochód z telewizorem, Play Station 2 itp. osiąga dużą wartość i wygode, ciekawe jak oni to robią i gdzie oni mieszczą tyle rzeczy jak np. telewizor...(ostatnio widziałem jak panna miała telewizor w suficie :!: :!: (w samochodzie oczywiście :P )

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 14 gru 2004, 19:46

Kolesie znaja sie na rzeczy ale czasami troche przesadzaja z chromem i bajerami:)ale ogolnie bryki sa nie z tej ziemi.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 05 sty 2005, 20:45

Wiem o co chodzi ale ja to na dvd ogladalem fajne jak zjadl loda obskianego

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 sty 2005, 21:12

Nowaczek pisze:Wiem o co chodzi ale ja to na dvd ogladalem fajne jak zjadl loda obskianego
chyba sam go zjadłes i cos Ci sie wgłowie poprzestawiało. NIe zauwazyłes ze o inny program chodzi :?: :shock: Wszyscy pisza ja tam auta przerabiaja a ty o obsikanych lodach :lol: Ty zapewne myslisz o JAckassie a my tu o PImp my ride rozmawiamy.
Widział ktos jak jednej babce zrobili w bagazniku taki elektryczny kominek??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 sty 2005, 21:44

piotrek256 pisze:
Nowaczek pisze:Wiem o co chodzi ale ja to na dvd ogladalem fajne jak zjadl loda obskianego
chyba sam go zjadłes i cos Ci sie wgłowie poprzestawiało. NIe zauwazyłes ze o inny program chodzi :?: :shock: Wszyscy pisza ja tam auta przerabiaja a ty o obsikanych lodach :lol: Ty zapewne myslisz o JAckassie a my tu o PImp my ride rozmawiamy.
Widział ktos jak jednej babce zrobili w bagazniku taki elektryczny kominek??
No pewnie, że widziałem :D oglądałem prawie każdy odcinek :) jednemu kolesiowi wstawili gramofon do miksowania, innej babce szafke na buty itd Najlepszy jest ten koleś zakolczykowany od felg i ten od bajerów co potrafi naprawde coś wymyslić :) X-Zibit tylko prowadzi program i zgarnia wszystkie pochwały, a co z West Coast Customs? :)

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 23 sty 2005, 19:25

najlepszy jest ten duzy murzyn:DDD jak ten szef zaczol gdakac jak kurczak to [k****] to ten misiek tak sie zaczol smiac ze zwariowalem:DDD
chyba to bylo w odcinku jak przerabiali Daihatsu jednego typka co gra na gitarze:D chodzi o skrzydlo(spojler) na dachu:D

Widze, że jestes nowy wiec nie używaj przeklenstw i nie pisz ich w formie kropek//Tomusmc

Awatar użytkownika
Simin
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simin » 09 cze 2005, 13:14

Anonymous pisze:Wiem o co chodzi ale ja to na dvd ogladalem fajne jak zjadl loda obskianego
Widac ze kolega sie zna na rzeczy!! :lol: :lol:
Pimp My Ride swietna sprawa!! Ogolnie chyba najlepszy program puszczany przez mtv!! Zawsze jak ogladam co oni tam z tymi furami robia, to sobie mysle czemu takiego czegos w Polsce nie ma :( Moze by mi przerobili mojego golfika :) :wink:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 09 cze 2005, 13:34

Kurde jak chlopaki z West Coast sa i Xizibit to musi byc bajera i czemu ja tego nie ogladam :roll:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 09 cze 2005, 14:25

powiem Wam szczerze, ze ten program mi sie na poczatku bardzo podobal, ale teraz mnie juz wkurzaja powoli. kazdemu daja obowiazkowo telewizor i dvd. czasami przesadzaja z tymi dodatkami np. te akwarium (na co komu rybki w samochodzie) albo mini fontanna czy wodospad, nie pamietam juz co to bylo. hehe nie mowie juz o tym jackuzzi (nie wiem jak to sie pisze), chociaz to moze i byl dobry pomysl, ale ta szafa u tej laski w bagazniku to juz przesada :lol: . fakt , ze umieja zajebiscie podrasowac te autka, (najlepszy jest ten koleś od felg i opon 8) ) ale mogli by dac cos bardziej oryginalnego, a nie wszedzie te telewizory :? hehe ja sie w ogole dziwilam, ze niektore gruchoty ktore do nich trafiaja jeszcze jezdza i myslalam, ze ten program to sciema, ale jak kolesiowi co mial z dwoch aut zrobine jedno i sklejone guma do zucia dali nowe,to nabralam do nich znowu zaufania :wink: w kazdym razie wole teraz patrzec np. na monster's garage, tym bardziej ze na mtv sie caly czas odcinki powtarzaja :?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 cze 2005, 15:32

Hmm, jedno co mnie zastanawia, wiadomo jakie samochody są odpicowawyne. Właścicielami nie są bogacze mieszkający w rezydencjach, gdzie jest całodobowy monitoring. Szkoda, że nie ma programów typu; "A co było potem".

1. Problem pierwszy. Dzielnice gdzie zazwyczaj mieszkają właściciele złomu to przedmieście. Niby spokojne, ale taki wóz chyba kusi.
2. Mijają 2 lata. Awaria samochodu. Czy goście z WCC, którzy wsadzili w samochód akwarium, będą okazywać serce i świadczyć darmowe usługi serwisowe, wszystkim obdarowanym? Z przeciekającym akwarium nie pójdziesz do slepu zoologicznego, bo zalanej elektroniki i innych bajerów ci nie naprawią.
3. Czy można dać taki samochód do przegladu u znajomego mechanika? Wątpie, czy wiedziałby co ma robić. A przecież właściciela nie stać na profesjonalne usługi. Inaczej już dawno jeździłby czymś innym :wink:.
4. Do samochodu jest wciskana masa rzeczy. Ponieważ jeszcze nie wymyślono perpetum mobile to te wszystkie wodospady, odwarzacze DVD i subwoofery potrzebują prądu itp. Skąd facet, który kupił samochód od złomiarza ma wziąść na to pieniądze.

Szczerze wątpie czy nawet w Ameryce, początkującej aktorce niepracującej, udałoby się utrzymać taki wóz. A właśnie takim ludziom WCC odpicowuje bryki.

Poza tym program mi się podoba. Oczywiście oprócz
:arrow: drętwych szczęściarzy, którzy nie wiedzą kiedy robić w gacie, żeby było efektownie jak zobaczą pana X i "nowy" samochód
:arrow: Xzibita, któremu żarty pisze sztab wielkości biura partii wyborczej
:arrow: schematyczności po kilkunastu odcinkach.

Ale zawsze przyjemnie popatrzec na wyniki pracy :D. Tylko czasem się odzywa ta polacka zawiść, jak się patrzy, kto to dostaje :?.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 cze 2005, 16:10

Pimp My Ride to bardzo fajny program, zawsze można popatrzeć jak ze starych gratów robią megawypasione fury.
Dla mnie jednak telewizory, kominki, szafki na buty, kamery itd. są przesadzone ;) A już meganienormalnym pomysłem było założenie telewizora na podwoziu :/ 'żeby oglądał tv gdy naprawia autko' - no ludzie, bez przesady :P
Mnie wystarczyłoby gyby mi auto ładnie odmalowali i urządzili w środku :D Bez zbędnych telewizorów i innych takich, bo są naprawdę 'lekką' przesadą ;)

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 09 cze 2005, 18:58

Ci Ludzie są niesamowici ... co oni potrafia zrobić ... :o
Poprostu nie wiarygodne ...
Kozackie było jak nie dało się odpicowac bryczki ...
i dali komuś tam ... taki Czarny wozik ...
i jeszcze go odpicowali ...
Ludzie ... Przecież co to było :o ...

Ciekawe czy ci ludzie którym odpicowali te bryki ... podpisują jakąś klauzule że nie mogą sprzedac wozu np: przez 2 lata ... , albo coś takiego ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”