Piękne fotki wstawiłeś
Jak by nie było Barcelona przystępuje to tego maeczu w roli faworyta (co nie oznacza w cale że jest lepsza). Myślę że zajebiście dużo będzie znaczyło jak się wprowadzi w grę Guti. Jeśli bedzie grał tak jak chociażby we wczorajszym meczu to myślę że jesteśmy w stanie wygrać. Mam taką głęboką nadzieję że Emerson chociaż na ten mecz się zmobilizuje i zagra tak jak od niego wszyscy oczekują. Mimo wszystko dlaej twierdzę że Diarra gra o wiele lepiej gdy nie ma za sobą Pumy tylko gra jako jedyny pivot z ustawionym nieco przed nim Gutim. Jeśli chodzi o ofensywę to duże znaczenie mogą mieć skrzydła. Mam wielką nadzieję że Fabio da po raz kolejny "odpocząć" Beckhamowi i wpuści Robinho. Po kontuzji na lewą stronę powinien wrócić Reyes. Pewne jest też że w ataku zagra RvN... Ciekawi mnie tylko jak Capello ustawi defensywę. Salgado raczej nie zdąży wrócić więc bardzo możliwy jest powrót do ustawienia ze Steaulą. Z lewej Carlos, na średku Cannavaro z Helguerą (zagrał przyzwoite spotkanie w Bukareszcie tylko nie wiem czy to starczy) i z prawej Ramos.
Jeśli chodzi o Barce to już raczej niczym nas nie zaskoczą. Mimo wszytsko twierdzę że największe zagrożenie będzie ze strony Iniesty. Ronaldinho mimo tych dwóch bramek z Sevillą nie jest napewnoo w takiej formie jak chociażby rok temu i nie był bym zdziwiony jak by znów miał "plastra"... tylko kogo? pewnie Emersona...
Jeśli o mnie chodzi to obstawiam 2:1 dla Realu, ale wszystko będzie zależało od tego jak zagra Guti.
Chlopaczek pisze:Naprzod Real.
Zobaczymy jak wypali ten twój "pas startowy"Niggaz pisze:O środek pola nie obawiam się ani trochę. Diarra? Emerson? Nie są oni szczególnym zagrożeniem w ataku a potencjał ofensywny naszych piłkarzy jest na tyle duży, że dadzą sobie z nimi radę.
Tylko to GD pamiętasz? Trzeba jeść więcej orzechówfieldy pisze:do dziś pewnie wszyscy pamiętamy te gole, jak Ronnie mija kolejnych piłkarzy Realu i przy słupku piłka ląduje w siatce.
Polecam ten tekst do przeczytania. Mimo że już troszkę stary to jego treść jest nieśmiertelna
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=10244