ja ściągałem z www.torrent.org.pl posuzkja tammimek pisze:Moglbys mi podac adresPasztet pisze:w necie jest od paru tygodnimimek pisze:Ma ktos moze spolszczenie do FM-a??![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 gru 2004, 17:09
ja ściągałem z www.torrent.org.pl posuzkja tammimek pisze:Moglbys mi podac adresPasztet pisze:w necie jest od paru tygodnimimek pisze:Ma ktos moze spolszczenie do FM-a??![]()
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 13 gru 2004, 17:16
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 13 gru 2004, 19:05
TCM 2005 jest zrobiony pod Fife. Wygląd meczu wygląda jak normal game w Fifie tylko że ty niegrasz indiwidualnie. Tylko zmiany piłkarzy itp. co należy do coach-a. A FM tam masz meczyk 2 D kulki biegają i komenty do gry są... (Piłka jest jeszcze łaciata)...M@rkus pisze:A wiecie moze czym sie rozni od TCM 2005Bo jeszczenie gralem i nie wiem
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 13 gru 2004, 19:24
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 13 gru 2004, 19:52
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 13 gru 2004, 20:10
http://www.suprnova.org/ tu poszukaj na pewno sabeckhs pisze:a nie wiecie skad mozna sciagnax ktoras z tych gierek?
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 gru 2004, 21:25
ja ściągnełem z www.torrent.org.pl tak jak spolszczeniebeckhs pisze:a nie wiecie skad mozna sciagnax ktoras z tych gierek?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 13 gru 2004, 21:38
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 14 gru 2004, 13:43
To tak: zainstaluj sobie jakis program do sciagania torrentow np. Shareaza i wtedy jak bedziesz na stronie ktora ci pokazalem naciskasz na to co chcesz sciagnac i to sie samo przenosi do shareazy i sie sciaga, potem instalujesz i graszbeckhs pisze:a co to za program torrent i skad mozna go pobrac?
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 14 gru 2004, 15:02
Wejdź w wyszukiwarkę google.pl i wpisz:beckhs pisze:a co to za program torrent i skad mozna go pobrac?
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 14 gru 2004, 15:26
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 gru 2004, 15:49
sorry ale kto tuy sie zachwyca?? ja tylko napisałem skąd ściągnęlem grę O_oWszyscy się zachwycacie tą stroną torrent.org.pl
jak sie nie da musi sie dać.. co to za róznica czy jest dużo osób zarejestrowanych czy mało.. moża masz neta za słabego i ci nie idzienie da rady się tam zarejestrowac bo jest dużo userów
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 gru 2004, 17:34
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 gru 2004, 17:46
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 gru 2004, 18:54
aha no to nie wiem. mi sie udało za pierwszym razemjaget pisze:Pasztet
Mi też sie niechciał zarejestrować a mam stałke !!!
ZA dużo użytkowników.....
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio