Gran Derby || Real Madrid CF - FC Barcelona (22.10.2006) - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jakie są Twoje przewidywania odnośnie przebiegu i wyniku niedzielnego spotkania?

Barcelona bez większych problemów pokona Real
16
19%
Barcelona wygra, ale mecz będzie wyrównany
12
14%
Padnie remis po emocjonującym pojedynku
9
11%
Mecz nie przysporzy zbyt wielu emocji i zakończy się remisem
7
8%
Real po zaciętym pojedynku zdobędzie 3 punkty
25
30%
Real łatwo pokona Dumę Katalonii
15
18%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2006, 20:06

brylancik pisze:Nie chce mi się szukać ale pamiętam że gdzieś napisałeś że oczekujesz nie mniejszego zwycięstwa niż różnicą 2 bramek.
Brawo. Już jedna wypowiedź :] Kaczy jednak sugerował, że prawie każdy mój post jest taki :]

Pewność siebie nie spadła bo niby dlaczego :>
brylancik pisze:jeśli Barca zagra tak samo gówniane spotkanie w niedzielę jak wczoraj to zwycięstwo nasze.
Jeśli Real zagra tak jak z Getafe czy w kilku innych spotkaniach w tym sezonie to zwycięstwo jest nasze bla bla bla :roll:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 paź 2006, 1:28

jezeli real zagra tak jak chelsea w srode to na dloni wyrosnie mi kaktus

Awatar użytkownika
carek86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carek86 » 20 paź 2006, 12:55

nawet jakby Barca zagrała słabo jak z Chelsea to Real by musiał zagrać tak dobrze jak Chelsea :] w co raczej wątpie. Bedzie cięzko ale mam nadzieje że Barca nie zawiedzie i znów bedzie można napisać Madrid carbon saluda el Campeon !!

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 paź 2006, 14:38

jezeli real zagra tak jak chelsea w srode to na dloni wyrosnie mi kaktus
Powiedzmy sobie szczerze - Chelsea nie rozegrała jakiegoś wielkiego spotkania, to Barcelona zagrała do dupy. Gdyby taki przykładowy Shevchenko był w takiej formie jak w poprzednich latach to wynik mógłby być wyższy. Defensywa Barcy jest coraz bardziej dziurawa, Ronaldinho w kadrze (kamery :lol: ) pokazuje się chyba tylko po to żeby pokazać swoją wypasioną opaskę no i przede wszystkim nie ma nikogo kto mógłby zastąpić Eto'o (Islandczyk nie jest typowym napastnikiem na szpicę, a Saviola jest be).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 14:53

Rkoeman no w sumie racja - ale to tak samo jak ja nie wierzyłem ze Barca zagra jak Reading :roll: Ja rozumiem że sie już klimat podnosi ale to nie bedzie paraolimpiada - Oni nie sa na wózkach :?

Francesco Totti do Fabio Capello: "Forza Barcelona :!: " :]
Tu

Mowa :] Jak wygląda sytuacja kadrowa [oprócz Cicinho i Salgrado] ? Tylko Ronaldo zawieszony ? Carles gotów ? Reyes ? Ponoć Capello zagra takim samym składem jak w Rumuni. Ze strony Barcy wiele zależy od stanu Tarzana - ale jak on bedzie gotów może Rafa zagra na DM a w defensywie duet Puyol - Thuram.

Swoją drogą to też bedzie ciekawy mecz ze względu na byłych graczy Starej Damy.

Cannavaro, Emerson v.s Thuram, Zambrotta

A na ławkach trenerskich dwie legendy z Milanello :] Uczeń i Mistrz - to pierwszy taki mecz Frank kontra Fabio - Z byłych graczy Milanu na ławkach trenerskich tylko Ancelotti miał ostatnio szanse regularnie grać przeciw Fabio. Krótko Donadoni. Ale jeszcze by sie kilku znalazło :] Widac że Fabio zaszczepił z nich coś bo z tego pokolanie Rossonerich wielu zostało świetnymi trenerami :] Nic dziwnego że i Francesco interesuje sie wynikiem skoro tak wiele Włoskich aspektów :P

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 20 paź 2006, 14:58

beylancik
Zwaz na to że, Real w tym sezonie zagrał tylko jeden mecz z groźniejszym rywalem, który przegrała(Lyon) i nie jest za bardo ograny w takich meczach w tym sezonie, czyż nie? Barca zagrała takich spotkań dużo więcej, choć niektóre wyniki nie mogą być zadowalające to mi sie wydaje że to daje Blaugranie lekką przewage, którą mogą wykorzystać ... Co do napadu to mam nadzije że z Realem wyjdźie od pierwszej minuty saviola, jeżeli bedzie dostawał dobre prostopadłe piłki to myśle że wynik bedzie bardzo satysfakcjonujący :)

Pozdro

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 paź 2006, 15:23

Dratinho
Oprócz meczu z Lyonem gralismy jak sie nie myle z Atletico i Villarreal który byc może jest w tym sezonie nieco słabsze ale nadal to bardzo dobra druzyna.Jeśli zespół jest przygotowany do sezonu to ilość rozegranych meczów z dobrymi rywali wcale nie daje żadnej przewagi :roll:

carek86 pisze:nawet jakby Barca zagrała słabo jak z Chelsea to Real by musiał zagrać tak dobrze jak Chelsea Krzywy w co raczej wątpie. Bedzie cięzko ale mam nadzieje że Barca nie zawiedzie i znów bedzie można napisać Madrid carbon saluda el Campeon !!
Spoko że masz nadzieje na zwyciestwo Barcy :twisted: Nie bój się nie będziesz tego pisał choć i tak pewnie nie wiesz co to znaczy
rkoeman pisze:jezeli real zagra tak jak chelsea w srode to na dloni wyrosnie mi kaktus
Może od razu na głowie? Bedzie go lepiej widać :shock:

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 20 paź 2006, 15:41

Ultras pisze:Atletico i Villarreal
:lol:
Atletico grała jesze niadawno bardzo dobrze ale teraz spuściła z tonu. Ciężki mecz to będzie miała Barca, Torres Realowi trzela bramke raz na 3 lata, a Bracelonie trzela regularnie po 3 bramki w sezonie :o Co do Villareal to ich forma w tym sezonie daje im miano ligowego średniaka i to chyba nie jest zbyt trudny rywal do ogrania :?: :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 15:52

Dratinho pisze:Co do Villareal to ich forma w tym sezonie daje im miano ligowego średniaka i to chyba nie jest zbyt trudny rywal do ogrania

Ale ile bys postawił przed sezonem że obok Sevilli i Atletico beda walczyć o to 4 dające LM miejsce ? :> Bo wiesz przed sezonem jestem przekonany że byłes podobnego zdanie co ja. Zwłaszcza ze na rynku też na spali. To że zaczeli źle to normalne - chyba każdy sezon żołta łódz podwodna z Pellegrinim na ławce zaczynała źle. Trzeba by sprawdzić ale w poprzednim sezonie było chyba jeszcze gożej :roll: To tak jak by powiedzieć Liverpool sredniak Premiership :roll: Wcale nie porównując tylko klubów ale ich sytuacje ...

Swoją droga Atletico chce przejąc jak najszybciej Dhorasso, wyrzuconego z PSG za krytyke trenera i działączy i ponoć pyta o Quaresme :roll:

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 20 paź 2006, 15:58

Zaza pisze:Ale ile bys postawił przed sezonem że obok Sevilli i Atletico beda walczyć o to 4 dające LM miejsce ? Bo wiesz przed sezonem jestem przekonany że byłes podobnego zdanie co ja. Zwłaszcza ze na rynku też na spali. To że zaczeli źle to normalne - chyba każdy sezon żołta łódz podwodna z Pellegrinim na ławce zaczynała źle.
Może i w tym troche racji, ale Real załapał sie akurat na tą słabszą forme Villa i dlatego uważam że ten mecz nie zalicza sie do tych trudniejszych, bo wtedy Villareal nie było jeszcze dobrze przygotowane do sezonu i ten mecz królewscy powinni wygrać :P

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 paź 2006, 16:09

Dratinho pisze:Torres Realowi trzela bramke raz na 3 lata, a Bracelonie trzela regularnie po 3 bramki w sezonie
:zgon: nie ma to jak argument nie do podważenia. Pewnie Torres olewa mecze z Realem żeby być w formie na Barcę. :roll: Dacie sobie wbijać brameczki to Wam strzela. Proste.
Zaza pisze:Swoją droga Atletico chce przejąc jak najszybciej Dhorasso, wyrzuconego z PSG za krytyke trenera i działączy i ponoć pyta o Quaresme
Ja się tylko dziwię skąd oni biorą na to wszystko kasę. Nie od dzisiaj wiadomo że Atletico ma problemy finansowe, a w tym sezonie wydli tyle kasy że szczena opada. I nie zamierzają nna tym poprzestać...

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 20 paź 2006, 16:20

brylancik pisze:Dacie sobie wbijać brameczki to Wam strzela. Proste.
Bo gdy Atletico gra z Realem to Ramos zupełnie nie daje pograć Torresowi odcinając go od prostopdłych podań i sprawiając żę w tych sptkaniach El Nino staje sie tłem dla znakomicie grających królewskich... A Puyol jest tragiczny bo nie potrafi upilnowac Torresa i do tego trzelił sobie ostatnio samobója :roll:
Znów trzeba by temat zmienić by nadal rozmowa sie toczyła ale ja tylko ja zakończe. Wiec Maestro nie musi sie denerwować

Ok koniec rozmowy
Ostatnio zmieniony 20 paź 2006, 16:23 przez Dratinho, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 16:21

Znów trzeba by temat zmienić by nadal rozmowa sie toczyła ale ja tylko ja zakończe. Wiec Maestro nie musi sie denerwować :wink:
brylancik pisze:Ja się tylko dziwię skąd oni biorą na to wszystko kasę

Pytaj mnie a ja Cie :roll: W zasadzie to Ty powinneś mi powiedzieć bo ja na tematy spiskowe La Lige wiem nie wiele :P Ale teoria że klub jest "zastawiony" jest coraz bardzie prawdopodobna. Bo od lat przynosi straty. A mimo to nadal działa jak dobra firma z planem na przyszłośc. Nie daj Boze za dwa lata jakiś arab przejmie klub razem z Vincente Calderon. Sam wiesz ile kasa teraz w piłce może.

Swoja drogą wczorajsze słowa Mirka Trzecieka zHiszpani dla magazynu Primera Division nie zostału tu zacytowane :shock: a dziwne bo gdy cukruje to Mirek rulezzz :P A powiedział wyraźnie jak to było z meczem którego nie dało sie oglądać. :?

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 paź 2006, 19:33

Dratinho pisze:Torres Realowi trzela bramke raz na 3 lata
Z tego co wiem to Torres nigdy nie strzelił Realowi bramki :lol:
Dratinho pisze:Bo gdy Atletico gra z Realem to Ramos zupełnie nie daje pograć Torresowi odcinając go od prostopdłych podań i sprawiając żę w tych sptkaniach El Nino staje sie tłem dla znakomicie grających królewskich.
Widzisz jaki z niego dobry obrońca skoro nie daje mu pograc :D
Nie odpisuj bo nie ma sensu :wink:

Powracając do tematu
Cieszy mnie to że Guti Beckham i Reyes są już zdrowi i mogą zagrać w Gran Derby.Szczegolnie cieszy mnie powrót po kontuzji Jose Antonio.On i Robinho na skrzydłach i powinno byc dobrze
:wink:
Będą to pierwsze derby(jesli zagrają) Ruuda Reyesa Cannavaro Diarry i Emersona.Ruud juz nie może sie doczekac kiedy strzeli bramke lub nawet dwie.Oby dotrzymał słowa

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 paź 2006, 23:04

Z tego co wiem to Torres nigdy nie strzelił Realowi bramki
Strzelił ale w meczu towarzyskim ;) tak żeby nie było niedomówień :P

Ciekawi mnie zestawienie skrzydeł w Realu. Mimo wszystko wydaje mi się że może postawić na wracającego po kontuzji Reyesa (mam nadzieję że kosztem Beckhama). Drugą ciekawą sprawą jest obrona. Wszystko jednak wskazuje na to że na środku zagra tak na początku niechcany przez niego Helguera. Miejmy nadzieję że w końcu powróci do swojej dawnej (w sensie dobrej :P ) dyspozycji. Ramos sobie nieźle pogrywa na prawej więc pozatym będzie napewno pewniejszy w starciach z Ronaldinho niż chociażby Mejia czy lewonożny Bravo. A jak wygląda sprawa Puyola? Słyszałem że jest taka opcja że może nie zagrać...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”