Sam sobie zaprzeczasz,piszesz ze sa stare a zaraz potem mowisz co innego.kilka miesięcy skąd o tym wiesz? może w Twoim otoczeniu bo one są mi znane od dawna.. ale dobra to jest najmniej ważna sprawa w tym momencie![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 gru 2004, 22:02
Sam sobie zaprzeczasz,piszesz ze sa stare a zaraz potem mowisz co innego.kilka miesięcy skąd o tym wiesz? może w Twoim otoczeniu bo one są mi znane od dawna.. ale dobra to jest najmniej ważna sprawa w tym momencie![]()
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 15 gru 2004, 22:10
pasztet pisze:Od pilnowania porządku na forum są MODERATORZY a nie DORIAN, którzy jak widać niezbyt dobrze wywiązują się ze swojego obowiązku. A DORIAN powinien dostać WP za post nie na temat i nie wnoszący nic do dyskusj
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 15 gru 2004, 22:10
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 23:03
MOGĘ WIEDZIEĆ DLACZEGO?i wez PAsztet zmień ten obrazeczek pod twoim nickiem
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 15 gru 2004, 23:19
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 gru 2004, 15:10
dobrze się czujesz??Milosz_FCI pisze:masz racje , sorry to twoje zainteresowania ...... nie powinienem sie przyczepić do twojego obrazka
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 gru 2004, 15:13
Gorzej z nimPasztet pisze:dobrze się czujesz??Milosz_FCI pisze:masz racje , sorry to twoje zainteresowania ...... nie powinienem sie przyczepić do twojego obrazka
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 16 gru 2004, 15:26
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 16 gru 2004, 20:30
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 gru 2004, 23:16
mistrzu języka polskiego tu również popełniłeś błąd. Powinieneś napisać:Z "nie" czasownikami piszemy oddzielnie.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 gru 2004, 15:05
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 gru 2004, 17:39
poprostu Ty pokazujesz moje błędy a ja pokazuje Twoje. KONIEC wisi mi to ale mam proźbę (nie wiem czy dobrze napisałem ale już napisałem że mi to wisi) - pisz polskie znaki bo bez nich ciężko się czytabeckhs pisze:Mistrzem ortografii nie jestem, ale to nie sa bledy tylko literowkiWidze, ze probujesz usprawiedliwiac swoje bledy ortograficzne.
"Uderz w stol, a nozyce sie odezwa"
"Tylko winny sie tlumaczy"
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 17 gru 2004, 18:01
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 gru 2004, 18:51
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 gru 2004, 19:10
no właśnie sam się w swoim poście tłumaczyłeś ale dobra. I Twój błąd to nie była literówka tylko pomyliłeś kolejnoś wyrazów w zdaniu a takie błędy to są chyba składniowe czy jakieś tam (nigdy nie byłem dobry z polaka"Tylko winny sie tlumaczy"
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio