Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 paź 2006, 17:50
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 paź 2006, 22:28
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 22 paź 2006, 22:33
staarek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 paź 2006, 23:14
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 23 paź 2006, 0:22
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 paź 2006, 1:19
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 paź 2006, 9:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 paź 2006, 9:38
dlaczego ? już ci odpowiadam ... bo wiedzą, że mają lepszych graczy i myśleli pewnie, że mecz sie sam jakoś ułoży, grac zaczęli, jak już w dupe dostawali - bo przejżeli na oczy i zrozumeili, ze samo sie nie wygra.Zaza pisze:Nawet walić tą porażke ale nic mnie tak nie wkur..za jak nasza gra na stojąco Czemu nie zagrali od początku jak od stanu 0:1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 paź 2006, 9:57
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 paź 2006, 13:49
Milan już kiedyś odpadł w pierwszej fazie grupowej. Całkiem niedawno.fieldy pisze:dlaczego ? już ci odpowiadam ... bo wiedzą, że mają lepszych graczy i myśleli pewnie, że mecz sie sam jakoś ułoży, grac zaczęli, jak już w dupe dostawali - bo przejżeli na oczy i zrozumeili, ze samo sie nie wygra.Zaza pisze:Nawet walić tą porażke ale nic mnie tak nie wkur..za jak nasza gra na stojąco Czemu nie zagrali od początku jak od stanu 0:1
Dziwne to troche, bo Milan nie zachwyca od początku sezonu ... mogli wcześniej się ocknąć, chyba wypada wam sie cieszyć, ze grupa w LM jest najłatwiejsza z możliwych, bo moglibyście mieć cięzko wyjśc do fazy pucharowej [pierwszy raz w historii LM ??]
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 paź 2006, 14:08
No chyba teraz żartujesz. Mam być z nich dumny bo w ogóle maczali w tym palce i jest teraz jak jestNerwowy pisze: Poza tym trzeba miec na wzgledzie to, jak dzialaczom udalo sie wyjsc niezwykle przebiegle, niemalze bez szwanku, z afery calciopoli, w ktorej Milan zostal skazany na pozarcie.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 paź 2006, 14:32
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 paź 2006, 14:57
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 paź 2006, 15:07
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 paź 2006, 15:20
Odchodzi Stam, bardzo dobry obrońca. Odchodzi Rui Costa, nasz najlepszy rezerwowy. Odchodzi nasz lider Szewa, przychodzi Oli a Ty piszesz że masz małe zastrzeżenia co do atakuNerwowy pisze: Jeszcze raz powtarzam, ze mercato bylo prawie optymalne, bo druzyna nie potrzebowala wielkich wzmocnien. Jedynie mam drobne zastrzezenia w ataku, ale to w zime mozna wyrownac.
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio