Gran Derby || Real Madrid CF - FC Barcelona (22.10.2006) - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jakie są Twoje przewidywania odnośnie przebiegu i wyniku niedzielnego spotkania?

Barcelona bez większych problemów pokona Real
16
19%
Barcelona wygra, ale mecz będzie wyrównany
12
14%
Padnie remis po emocjonującym pojedynku
9
11%
Mecz nie przysporzy zbyt wielu emocji i zakończy się remisem
7
8%
Real po zaciętym pojedynku zdobędzie 3 punkty
25
30%
Real łatwo pokona Dumę Katalonii
15
18%
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 22 paź 2006, 22:44

Vianuch pisze:No i 2-0. Ale jedziemy Blaugrane :twisted: Nareszcie. Nie rozumiem co fani FCB gadają, że Barcelona przeważa itp skoro to Real miał wiele więcej sytuacji. :roll:
Może chodzi im o posiadanie piłki :lol: :lol: :P

Capello w tym wywiadzie miał rację. Mają spore posiadanie balla, ale nic z tego nie wynika.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2006, 22:45

W takim meczu nie chodzi o piękny styl, tylko o pokonanie największego rywala.
Real mnie osobiscie zaskoczył, po raz kolejny widac jak słaba jest moja wiedza na temat piłki hiszpańskiej :P
Myślałem, że piłkarze Barcy, którzy grali ostatnio w kratkę - do tego meczu bedą potrafili się odpowiednio zmobilizować, jednak chyba nie mają jeszcze aż takiej formy, aby samoą mobilizacją pokonać Real, który to Real potrafił się zmobilizować, bo z Getafe zagrali zupełnie inaczej ...
Real wygra i tylko to się liczy. Gratuluje

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 22 paź 2006, 22:55

Poprostu brak Mi słow! Liczyłem na Barce, że cos pokarze ale te grajki nic nie chcialy chyba pokazac. Grał Tylko Leo a reszte pozostawie bez komentarza.

IceMan dobry pseudonim rzeczywiście Lodowy Chłopiec stał jak słup a jak sie ruszyl to albo spalił z 2 metry albo nie trafił z 2 metrów do bramki... Polityka Transferowa Barcy. Mozecie najeżdzac ale Eidur nie od dzis gra słabo i napewno Saviola grałby lepiej!

Cos wiecej z mojej opini skorbne jutro dzis mnie nerwy juz za duże złapały :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 paź 2006, 22:56

Wygraliśmy 2:0 chociaż mogło być wyżej... Ale taki też mi odpowiada :P Pozdrowionka dla Niggaza :*

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 22 paź 2006, 22:56

ehh żałośni ci moderatorzy na tym forum...

2 WP, za :ot: pomimo upomnienia ... // żałosny mod

jack-sub
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 22 paź 2006, 22:56

rkoeman pisze:jezeli real zagra tak jak chelsea w srode to na dloni wyrosnie mi kaktus
:mrgreen:

Dawno tak się nie cieszyłem jak dzisiejszego wieczoru. Barca jest jeszcze pod formą, a Real to dobrze wykorzystał.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2006, 22:57

No i koniec meczu 2:0 dla Realu :!: :jupi: :mike: :beer:

Prezent urodzinowy dla Salgado najlepszy jaki mógł być. Zemsta jest rozkoszą bogów, dziś Real zemścił się za mecz sprzed roku :twisted: Bernabeu rozśpiewane, więcej takich obrazków panowie :rydzyk:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 paź 2006, 22:58

Gratulacje dla Realu. Zagrali uważnie w obronie i skutecznie w ataku - wykorzystali to co mieli i stąd zupełnie zasłużone zwycięstwo. Nie rozumiem braku Marqueza, nie rozumiem postawy Gaucho, nie rozumiem co robi Gudi w pierwszym składzie, nie rozumiem zachowania naszych obrońców przy golu RvN - ale w końcu nie wszystko muszę rozumieć... Jedyny pozytyw po tej kolejce to miejsce w tabeli - teraz trzeba wygrywać z ogórkami i walczyć na 200% w LM.
Jeszcze raz gratuluję.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 paź 2006, 22:59

mlody_ pisze:ale jak w drugiej połowie stworza tyle sytuacji co w pierwszej i je jeszcze wykorzystaja to bedzie dobrze .
Tylko kapke sie pomyliłem :roll:.

Zasłużenie przegrali, w drugiej połowie w Barcelonie już nikt nie grał, w pierwszej jeszcze to dobrze wygladało, ale druga to katastrofa.... :roll:.
gratulacje dla Realu

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 22 paź 2006, 22:59

No i 0-2 :/ Gudjohnsen padaka [*].to co on wyprawial to porazka, ciekawe dlaczego Saviola nie wszedl od razu w 2 polowie...ale na to pytanie chyba nawet Rijkaard nie potrafi odpowiedziec :roll: Jedynie Messi zaprezentowal sie dobrze i Iniesta a reszta to katastrofa :cry: Mozna chyba smialo powiedziec ze Barca przechodzi kryzys :? zobaczymy co pokaza za 10 dni :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 paź 2006, 23:00

Wszystko zgodnie z planem.
Dziekuje Fabio.Dziekuje Real.
W Barcelonie na wyroznienie zasluguje Messi (za pierwsza polowe bo w drugiej przygasl) a na nagane Zambrotta ktory chyba jeszcze nie wie o co chodzi jakby ale licze sie ze przebudzi.
Real pozwalal w pierwszej czesci gry Barcelonie na wiele.Na nazbyt wiele az dziwne ze goscie nie wykorzystali ani jednej sytuacji.W przerwie chyba Capello nakrzyczal na podopiecznych bo zespol z Katalonii w drugiej odslonie nie stanowil wiekszego zagrozenie dla bramki Realu.
Cwaniaczek Emerson ktory powinien wyleciec ale piekna symulke odstawil i wzial sedziego na litosc ;]

Grazie jeszcze raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 paź 2006, 23:03

ehh żałośni ci moderatorzy na tym forum...

:lol2:
fieldy pisze:Real mnie osobiscie zaskoczył, po raz kolejny widac jak słaba jest moja wiedza na temat piłki hiszpańskiej Razz

Fieldy, nie martw sie, tego wyniku to sami kibice Realu nie mogli sie spodziewac :wink:

Gratulacje dla Realu, moze nie bylo to swietne spotkanie w ich wykonaniu, ale tak jak fieldy napisal nie piekno sie liczy tylko wynik koncowy :wink:

Janio pisze:nie rozumiem postawy Gaucho

Jak by nie bylo po rzucie wolnym trafil w swiatlo bramki :!:

Wiec "Derby Europy" dla Blancos...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 23:03

Mecz bardzo ładny może nie pod wzglęm technicznym, ale te emocje :P to widowisko :P No i gratulacje dla Realu, wygrali zasłużenie (szkoda tylko że Ruud trafił w spojenie a nie w okienko :twisted: ).

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8781
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2006, 23:03

Brawo Real :brawo:
Pokonany przeciwnik z Katalonii :smoke:
Barca w dolku i to cieszy :lol:

Meczu nie widzialem, gdyz nie mialem w ogole takiej mozliwosci, ale wynik sledzilem na livescorze, a takze na gazeta.pl [z czuba] :lol: Jestem zadowolony :P

Ogolnie weekend zajebisty :smoke: Polonia Bytom wygrywa wreszcie z gorolami 1-0 8) Hanysy góra 8) Bolton wygrywa 1-0 z Blackburn 8) Barcelona przegrywa :lol: Szkoda tylko, ze Inter nie wykorzystal potkniecia Romy, i takze zremisowal :wink:

Jeszcze raz gratuluje zwyciestwa :beer:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 paź 2006, 23:05

Jedyne co moge powiedziec w tym momencie to: Kuman bedzie szczesliwym posiadaczem zajebistego kaktusa na rece...
brawo Real.Powaznie.
Ronaldinho :pogrzeb:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”