Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 13:28
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 29 paź 2006, 13:43
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 paź 2006, 13:49
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 14:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 14:52
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 paź 2006, 15:10
Tribalfootball.com - to zródło to australijski serwis z newsami pilkarskimi, newsy to za duzo powiedziane bo raczej specjalizuja sie w plotkach. Taki pudelek.pl w świecie piłkiRealFan pisze:Nie wiem skąd w ogóle biorą się takie pomysły bo pamiętamy wypowiedzi zawodnika, jego rodziny i trenerów na temat letnich informacji w tym temacie
RealFan pisze:Ronaldo
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 15:17
Czemu niestetyvakabayashi pisze:Niestety Ronaldo pewnie odejdzie na pewno sie ktoś bedzie bił o niego w zimie
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 paź 2006, 16:30
Niestety to sie tyczy tych fanów Ronaldo którzy uważaj go za niezbędnego dla Realu. Ja sie do nich nie zaliczamRealFan pisze:Czemu niestety
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 11:03

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 paź 2006, 11:17
RealFan pisze:Piłka się zmienia
Jak to kto bedzie pamietal? Ja na pewno, same wyniki to tylko suche wyniki, milosc do klubu nie buduja same sukcesy tylko to co pokazuje druzyna, jak gra i jak sie prezentuje na tle przeciwnikow. Ja pamietam rozne etapy Realu w ostatnich 10 latach. I tylko w dwoch latach (obecny i 96 bodajze) posrod dziesieciu Real gral taki toporony futbol. Po prostu mnie nie odpawiada wloska szkola w hiszpanskiej pilce.vakabayashi pisze:A kto bedzie za dwa lata pamietał w jakim stylu wygrał Real na wyjezdzie z Nastic Question Kto bedzie myślał o tym jeśli np. Real zdobedzie mistrzostwo Question
Za co sie zdobywa w lidze mistrzostwo za punkty czy za styl gry Question To nie taniec z gwiazdami tu nie liczy sie czy ktoś tańczy te tańce pieknie czy tylko technicznie licza sie punkty na koniec i kropka
Ok, wiadomo ze kazdy chce grać efektownie i efektynie ale kiedy ostatnio Real coś wygrał Question 3 lata temu, więc mam w nosie czy w meczach z beniaminkami wygra 10 zero po akcji trwającej 20 podań i 2 hatrickach Ruuda czy wygra po 1:0 3 mecze z rzędu Arrow liczyą sie tylko 3 punkty.
Na styl efektowny też przyjdzie czas ale to tak ławto zawsze narzekać ze coś jest nie tak Rolling Eyes
Dla mnie dawka efekywności był gol Robinho Very Happy
vakabayashi pisze:Niestety Ronaldo pewnie odejdzie
A ktos mial w ogole watpliwosci? Bo chyba tylko kibice Barcy i to polscy kibiceJeśli ktoś miał wątpliwości 2 lata temu czy opłacało sie wydać 25 mln euro na Sergio Ramosa powinien zwrócić honor Perezowi. Ramos to nasz najlepszy zawodnik od początku sezonu
Zaza pisze:mam coś dla Was
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 11:31
Smithu pisze:Dziekujemy wujku Zaza
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 paź 2006, 11:54
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 paź 2006, 12:29
Toudinho pisze:potrzeba kogoś za Cannavaro
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 paź 2006, 12:32
Emotka na końcu wszytsko tłumaczy. Troche latek już ma więc wypadało by się rozglądać za stoperem Ivan zresztą nie jest też najmłodszy.Smithu pisze:Bez przesadyzmu.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 paź 2006, 12:40
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio