Za grubą kasę odradzałbymMartinho pisze:Jeszcze postawie za gruba kase Tau - Dynamo Moskwa 1 1.35
Decyzja należy do Ciebie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 18:17
Za grubą kasę odradzałbymMartinho pisze:Jeszcze postawie za gruba kase Tau - Dynamo Moskwa 1 1.35
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lis 2006, 18:20
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2006, 18:35
dzisiaj nie gram, moze jutro cos puszczeYukasz pisze:czeher (albo ktoś inny) stawiasz na Euroligę Question
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 18:40
Dynamo wygrało ostatnie rozgrywki pucharu ULEB, których byli zresztą wielkim faworytemMartinho pisze:Myslalem ze Dynamo to nadal taki "przecietniak"
No ja właśnie chyba nie stawiam na nic. We wcześniejszym kuponie dałem na Lottomaticę w meczu z Olimpią Lulbiana, ale teraz sobie odpuszczam, choc Włosi powinni wygrać. Jeśli dobrze kojarzę to ze Słoweńców odszedł ich trener bo gra zespołu go niezadowalała. Może to? Ale nie za tyle pieniędzy bo graja na wyjeździe. Wielką ekipa znowu jakoś nie są i teoretycznie słabszą od Dynama. W innych meczach (Panathinaikos - Cibona, CSKA M. - Aris) kursy niskie a ryzyko chyba najmniejsze. W innych może byc różnie. Może postawić na Prokom choć w końcu nie wiadomo jak z tym ich składem będzie.Martinho pisze:A co bys z Euroligi polecil w miejsce tego meczu, bo ja juz nie mam glowy tyl tego jest
Martinho pisze:stary wyjadacz koszykarski
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lis 2006, 18:46
No tak, a warto wspomniec wtorkowy mecz w Pucharze Uleb Eiffel Towers - Real Madryt, gdzie kurs na Real byl 1.05 a Holendrzy wygrali ten mecz 6 czy 7 punktamiYukasz pisze:Sam przyznasz że to faworyci ale wiadomo jak to z nimi jest, raz na wozie raz pod wozem
Ja to nie clonerYukasz pisze:Za taką kasę nie będę Ci mówił na co stawiać bo później będziesz mnie ścigał
Albo moge dac spokoj z obstawianiem i za ta kase "wypozyczyc" laske z agencji na 8 dniYukasz pisze:Krótko - zainwestuj w nieruchomości, podobno najpewniejsze
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lis 2006, 18:47
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 18:58
No właśnie, a przeciez Real w lidze gra zaskakująco dobrze, a przecież Holendrzy są... beznadziejni w koszaMartinho pisze:No tak, a warto wspomniec wtorkowy mecz w Pucharze Uleb Eiffel Towers - Real Madryt, gdzie kurs na Real byl 1.05 a Holendrzy wygrali ten mecz 6 czy 7 punktami I to w duzej mierze grajac tylko z kontry...
Czyli bierze 50zl za dzień, jakoś kiepsko się ceni, może jest troche pmarszczonaMartinho pisze:Albo moge dac spokoj z obstawianiem i za ta kase "wypozyczyc" laske z agencji na 8 dni
W tej lidze jest coś pewnegoduch99 pisze:dla mnie, te trzy spotkania to dzisiejsze zdecydowane pewniaczki.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2006, 19:00
Nie schlebiaj sobie MartinhoJa to nie cloner
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lis 2006, 19:03
Studentka 22 lata, niezla laska nawet, wiem bo znam ja z widzeniaYukasz pisze:Czyli bierze 50zl za dzień, jakoś kiepsko się ceni, może jest troche pmarszczona
No dobre pytanieYukasz pisze:W tej lidze jest coś pewnego
48-34 na razieYukasz pisze:CSKA Moskwa v Aris TT Bank kurs 1,01
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lis 2006, 19:12
Wbrew wszystkiemu - Tak.Yukasz pisze:W tej lidze jest coś pewnego
Grunt to odpowiednie porównanie co nie MartinhoMartinho pisze:Pewniaczki z kursem 2.0 sa tak prawdopodobne jak to, ze Wyspy Owcze za 10 lat beda potega w pilce noznej.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2006, 19:18
Czyli graja w Eurolidze dzieki wygranej w pucharze ULEB czy zawazyly ukladyYukasz pisze:piąte miejsce po rundzie zasadniczej i odpadnięcie w I rundzi play-off
ale tam byl XMartinho pisze:Uleb Eiffel Towers - Real Madryt, gdzie kurs na Real byl 1.05 a Holendrzy wygrali ten mecz 6 czy 7 punktami
.... Real mial okolo 20 stratMartinho pisze:I to w duzej mierze grajac tylko z kontry...
To NHL w tym roku, wcale takie przewidywalne nie jest jak w ubieglymduch99 pisze:Anaheim - Rangers 1 (2,00)
Dallas - St. Louis 1 (1,70)
Atlanta - Carolina 1 (2,10)
Ja bym MAccabi nie gral - przebudowa zepsolu i troche czasu mine az np ja bede na nich stawiacYukasz pisze:Partizan v Maccabi Elite 2
Ja tam wole starszeMartinho pisze:Studentka 22 lata, niezla laska nawet, wiem bo znam ja z widzenia Laughing
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 01 lis 2006, 20:13
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2006, 20:18
nie maSiKor pisze:jest szansa, żeby ten tasiemiec wszedł?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lis 2006, 20:29
Tak jak AIKczeher pisze:Benfica dzisiaj wygra Najpewniejszy mecz z wszytskich
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 01 lis 2006, 20:40
Po cholere ty grasz mecze z kursami typu 1.01 albo 1.05SiKor pisze:
http://img233.imageshack.us/img233/3435/asg9.jpg
SpY
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio