FMy - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 16 gru 2004, 21:48

LAZIO pisze:
Qrczak pisze:ja gram Realem Madryt drugi sezon zaczynam w pierwszym wygrałem Lige, Puchar Hiszpanii i Lige Mistrzów. w tym już Superpuchar Hiszpanii i mam taki skład:

--------------------Casillas---------------
Zanetti---Woodgate---Samuel---Carlos
Figo----------------Vieira----------Solari
--------------------Nedved----------------
---------Raul------------------Ronaldo---

Rezerwowy skład:

---------------Van der Sar---------------
Salgado---Ferdinand----Bravo---Dede
Beckham-------Van Bommel------Guti
-----------------Zidane------------------
-------Makaay------------Morientes----

i pozostaje jeszcze:
Michael Owen, Celades i Pavon no i tam jeszcze inne cioty
ta? ciekawe :P tez bym miał takie wyniki jak bym co mecz sobei zapisywał gre i jak zły wynik to odpisuje se ale to nie jest gra :D
a kase na trensfery to nie wiem skad bierzesz :P
kurna serio mówie. Moge przysiądz na co chcesz. Ale zazdrość zżera co ?

Dede, Van Bommela i Van der Sara kupiłem za darmo po sezonie
Vieira 40 mln. to na początku sezonu i zostało mi chyba z 12 mln. pózniej Zanetti 12 mln. i Nedved 28 mln. zimowe okno transferowe doszło mi wtedy chyba z 30 mln.
i przed tym sezonem ściągnełem (znow mi doszła kasa tylko mniej i zostało mi jeszcze z zimowego) Ferdinanda 23 mln i Makaaya 15 mln. plus sprzedałem Helguere za 8 mln. i Cesara za 4.5 mln.
to tyle i może nie grałeś w FM -a albo nie grałeś Realem to się nie odzywaj. Jak chcesz to nimi zagraj i zobaczysz. tyle jesli chodzi o transfery.
Jeśli chodzi o wyniki no to Puchar Hiszpanii wygrałem spokojnie (słabe lub średnie drużyny w losowaniach) a w finale grałem z Sevillą.
Lige wygrałem z Barceloną o 3 punkty. Barca prowadziła przez pól sezonu ale zrobiłem transfery miałem silną ławke no i Barca nie wytrzymała tempa rozgrywek bo pod koniec (ostatnie 5 kolejek) wygrała tylko 2 razy 2 razy przegrała i 1 remis plus doszły jeszcze kontuzje czołowych graczy i już sie nie pozbierali. Ja rózniez miałem kontuzje i moi zawodnicy byli zmęczeni ale mialem silny,dobry i długi skład i nawet jesli mi odpadł np. Ronaldo lub Raul to mogłem zastąpić ich conajmniej równorzędnymi zawodnikami takimi jak Morientes lub Owen.
Liga Mistrzów wygrałem szczęsliwie ogrywajac w Finale Arsenal 3-2. Mecze na ogół były wyrównane ale to ja w swumeczu zawsze wychodziłem zwycięsko. I niewiem czy wiesz ale jak bierzesz liga Hiszpańska to niemasz wszystkich (tych słabszych i średnich) zawodników ligi Angielskiej, Niemieckiej lub Włoskiej. A drużyny te miały podobne składy do mnie też bardzo silne ale mieli mało zawodników praktycznie tam tylko cała "11" i z 5 rezerwowych a gdy dochodziły kontuzje...
Miałem też szczęscie bo w finale nie mógł zagrać Henry, Pires i Campbell, a w półfinale z Milanem Szewczenko, Dida i ktos tam jeszcze...
Ale i tak myśle że z takim składem (chodzi juz nawet o pierwszy sezon) większość osób tez by sobie poradziła i pozgarniała trofea.
To takie wyjasnienia dla niedowiarków i zazdrośników takich jak szanowny pan Lazio.

Pozdro

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 16 gru 2004, 22:54

ja nie gralem realem tylko barca i ajaxem liczac te bogate kluby i fakt sa przypadki ze pisze ze w zwiazku z dobra sytuacja klubu zarzad przeznaczyl dodatkowa kasa na transfery ale w twoim przypadku sklad jest tak galaktyczny i kasa jaka wydawales ze musiales miec kupe szczescia ale widac niektorzy to maja a ja nie....

te za free transfery to bardzo czesto robie ale jeszcze barosa sciagam albo Kehla

a problem ze ludzie graja tak ze sobie zapisuja i restartuja to taki moim zdaniem troche dziwny ale niestety czesto spotykany i potem ludzie sie chwala ze nie przegrali od 100 spotkan. Taka gra strasznie zabija zapal do gry czy to w CMa czy FMa to sa gry w ktre mozna grac wiele lat, ale pod warunkiem ze nie wygrywa sie wszystkiego....

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 gru 2004, 0:42

ja mam polowke drugiego sezonu(1 m-ce w lidze), a po sezonie za darmo przyjdą do mnie takie ziomki:
:arrow: Totti
:arrow: Ambrosini
:arrow: Nihat
:arrow: D'Agostino

a co do skladu qrczaka- nie widze powodow zybu mu nie wiezyc, Real napewno przeznacza duzo kasy na transfery( jak u mnie w Barsie) i skompletowanie takiego skladu jest mozliwe(chodz juz nie tak latwo jak to bylo w cm 99/00 itd. :P )
moj sklad Barcelony B w roku 2006 wygladal tak(bez sciemy):
-------------Landreau--------------------
Thuram--Nesta--Ferdinand--Babayaro
Seedorf-------Totti----Davids------Figo
-----------Yorke---Vieri-----------------

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 gru 2004, 0:47

No to moze i ja sie pochwalę, gdyż też w FM pogrywam :)

Oto moj skład w drugim sezonie (gram Blackburn)!!:

----------------------------------Frey---------------------------------------

-------------Bonera------Ayala-----Collocini----Dede(Free)------------------

---Santana(Free)----Van Bommel(Free)----Mascherano(Free)----Mitea(wymiata!!)----

--------------------------------Diego-------------------------------------

---------------------------Cavenaghi--------------------------------------

W następnym roku przychodzi do mnie za free Gilardino (ma się głowę do interesów :wink: ). Teraz trza będzie ich spłacać :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 gru 2004, 9:42

Ja gram Interem. A sklad to:

Toldo
J.Zanetti Cordoba Burdisso Favalli(Coco - czesto kontuzjowany)

Davids(Cambiasso)
VDM Recoba
Stankovic(Emre)
Martins Adriano

Jak widac sklad praktycznie taki sam jak naprawde ale jeszcze nie skonczylem 1-szego sezonu ;)

!!!!!!!!!!!FORZA INTER!!!!!!!!!!!

juve11
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: juve11 » 18 gru 2004, 10:09

ja grałem szczakowianka przeszłem do 1 ligi zdobyłem mistrza 1 ligi cały skład zmieniony nikogo ze starego ale miałem wirusa i i musiałem wszystko kasowac :( :cry:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 18 gru 2004, 10:16

Qrczak pisze:
LAZIO pisze:
Qrczak pisze:ja gram Realem Madryt drugi sezon zaczynam w pierwszym wygrałem Lige, Puchar Hiszpanii i Lige Mistrzów. w tym już Superpuchar Hiszpanii i mam taki skład:

--------------------Casillas---------------
Zanetti---Woodgate---Samuel---Carlos
Figo----------------Vieira----------Solari
--------------------Nedved----------------
---------Raul------------------Ronaldo---

Rezerwowy skład:

---------------Van der Sar---------------
Salgado---Ferdinand----Bravo---Dede
Beckham-------Van Bommel------Guti
-----------------Zidane------------------
-------Makaay------------Morientes----

i pozostaje jeszcze:
Michael Owen, Celades i Pavon no i tam jeszcze inne cioty
ta? ciekawe :P tez bym miał takie wyniki jak bym co mecz sobei zapisywał gre i jak zły wynik to odpisuje se ale to nie jest gra :D
a kase na trensfery to nie wiem skad bierzesz :P
kurna serio mówie. Moge przysiądz na co chcesz. Ale zazdrość zżera co ?

Dede, Van Bommela i Van der Sara kupiłem za darmo po sezonie
Vieira 40 mln. to na początku sezonu i zostało mi chyba z 12 mln. pózniej Zanetti 12 mln. i Nedved 28 mln. zimowe okno transferowe doszło mi wtedy chyba z 30 mln.
i przed tym sezonem ściągnełem (znow mi doszła kasa tylko mniej i zostało mi jeszcze z zimowego) Ferdinanda 23 mln i Makaaya 15 mln. plus sprzedałem Helguere za 8 mln. i Cesara za 4.5 mln.
to tyle i może nie grałeś w FM -a albo nie grałeś Realem to się nie odzywaj. Jak chcesz to nimi zagraj i zobaczysz. tyle jesli chodzi o transfery.
Jeśli chodzi o wyniki no to Puchar Hiszpanii wygrałem spokojnie (słabe lub średnie drużyny w losowaniach) a w finale grałem z Sevillą.
Lige wygrałem z Barceloną o 3 punkty. Barca prowadziła przez pól sezonu ale zrobiłem transfery miałem silną ławke no i Barca nie wytrzymała tempa rozgrywek bo pod koniec (ostatnie 5 kolejek) wygrała tylko 2 razy 2 razy przegrała i 1 remis plus doszły jeszcze kontuzje czołowych graczy i już sie nie pozbierali. Ja rózniez miałem kontuzje i moi zawodnicy byli zmęczeni ale mialem silny,dobry i długi skład i nawet jesli mi odpadł np. Ronaldo lub Raul to mogłem zastąpić ich conajmniej równorzędnymi zawodnikami takimi jak Morientes lub Owen.
Liga Mistrzów wygrałem szczęsliwie ogrywajac w Finale Arsenal 3-2. Mecze na ogół były wyrównane ale to ja w swumeczu zawsze wychodziłem zwycięsko. I niewiem czy wiesz ale jak bierzesz liga Hiszpańska to niemasz wszystkich (tych słabszych i średnich) zawodników ligi Angielskiej, Niemieckiej lub Włoskiej. A drużyny te miały podobne składy do mnie też bardzo silne ale mieli mało zawodników praktycznie tam tylko cała "11" i z 5 rezerwowych a gdy dochodziły kontuzje...
Miałem też szczęscie bo w finale nie mógł zagrać Henry, Pires i Campbell, a w półfinale z Milanem Szewczenko, Dida i ktos tam jeszcze...
Ale i tak myśle że z takim składem (chodzi juz nawet o pierwszy sezon) większość osób tez by sobie poradziła i pozgarniała trofea.
To takie wyjasnienia dla niedowiarków i zazdrośników takich jak szanowny pan Lazio.

Pozdro
ja nie zazdroszcze :P bo nie ma czego ;]
i po pierwsze nie chce grac realem bo to jest za mocny klub bogaty itd.
ja wolle mniej znana i renomowana firma se pograc taka jak ZENIT ST PETERSBURG !!!! :D
pozdro:]

inter1908
Skład B
Skład B

beznadzieja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 18 gru 2004, 10:23

jak ja to czytam to smiac mi sie chce!! granie realem albo barcelona to debilizm !!! cieszycie sie ze wygrywacie wszystko ? nic dziwnego bioraz pod uwage jakie macie składy !! w ta gre trzeba grac od zera jaksac cieniutka druzyne i wprowadzic ja na szyczty !! ja np gram oldham w 2lidze angielskiej ! szukam wiele czasu zawdnika który chciałby do mnie przyjsc !! włsanie awansowałem do 1 ligi i idzie mi w niej dibrze !!! lepiej grac słabymi druzynami i sie cieszyc z wygrnych meczy niz silnymi ekipami !! pozdro forza inter!!!!!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 gru 2004, 10:28

Ja skończyłem pierwszy sezon i teraz mam wakacje a mam skład taki:

-----------------------------SCHWARZER---------------------------umitDAVALA----chrisRIGGOT----ugoEHIOGU---frankQUEUDRUE
--nunoCAPUCHO--gaizkaMENDIETA--georgeBOATENG-jorgBOEHME
---------markVIDUKA--------------j.f.HASSELBAINK------------------

ławka(najlepsi): andre Cruz, freddy Guarin, ray Parlour, szilard Nemeth
mark Wilson (ale ten ze szkocji), michale REIZIGER, jari LITMANEN

przyjdą: sebastian Saja (bdb bramkarz 25 lat), pierre van Hooijdonk(za darmo) lugi di biagio (za darmo), Listezs (za darmo), jakiś lewy obrońca ale nie wiem jak sie zwie, i to chyba wszyscy

Awatar użytkownika
krawcu7
Junior
Junior

CRACK DO CM 03/04 PATCH 4.15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 18 gru 2004, 10:34

ma ktosik moze cracka do cm 03/04 z patchem 4.15 bo mi jest bardzo potrzebny jakby kto mial to pisac!

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 18 gru 2004, 10:52

Ja też wole grać słabszymi druzynami, a grałem Realem bo ich poprostu uwielbiam. Normalnie to nieprzyjść mi do głowy myśl zeby zagrać takim Manchesterem czy Arsenalem. Ja uwielbiam Real i grałem swoją ukochaną druzyną.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 20 gru 2004, 15:55

Dla mnie gra takim zespolami nie ma sensu... jedziesz po wszystkich, masz ogromny budzet, super zawodnikow... nie wiem czym sie chwalic... nie Ty doprowadziles do tego ze ten klub jest jednym z najlepszych na swiecie...
ale to jest rzecz gustu ja wole zaczac od slabszej druzyny zbudowac solidna druzyne (nie juz ja miec) i dopiero potem zaczac walczyc o puchary i mistrzostwo...
mam jeszcze pytanie do ludzi grajacych zespolami pokroju Real czy inne Milan-y :D czy gra takimi zespolami sprawia wam w ogole jakas przyjemnosc??? dla mnie to jak grac w fpp z "godmode" na "ON"...
:D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 gru 2004, 16:39

oki, grajac gigantem raczej bez problemu mozna zdominowac lige w ciagu 2 sezonow (mowie o dominacji totalnej). ale liga mistrzow to zupelnie inna bajka.

p.s. ma ktos moze jakas niezla taktyke defensywna, bo na wyjazdach w LM ciezko isc na wymiane ciosow (bez skrzydlowych bo ich nie mam i nie preferuje).

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 gru 2004, 21:41

jak nie grasz minimum 4 obrońców to nie masz sie co dziwić że obrona nie atakuje i nie kontratakuje. 2 boczni rozwiązują ten problem (można dać im strzałki) no bo jak grasz np. 3 środkowych to oni nie będą atakować raczej :?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 21:44

Ludzie zagrajcie sobie np 3 liga Wloska albo Angielska,kupcie paru mlodych-utalentowanych zawodnikow,to jest dopiero ciekawa gra.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”