to chyba jest bldog- 5 rozbiór Polski, ale niestety nie posiadamYukasz pisze:Słyszeliście może piosenkę na 99% Kazika o tym jak jedzie on po politykach Question Co to jest Question Jak ktoś ma to może też wrzucić Razz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 02 lis 2006, 19:00
to chyba jest bldog- 5 rozbiór Polski, ale niestety nie posiadamYukasz pisze:Słyszeliście może piosenkę na 99% Kazika o tym jak jedzie on po politykach Question Co to jest Question Jak ktoś ma to może też wrzucić Razz
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 lis 2006, 19:03
Oj 'Spalam się' to o polityce napewno nie jest, mogło Ci się pomylić ze 'Spalaj się' gdzie w refrenie było coś takiego: 'płoń,płoń,płoń parlamencie niech spali Cię ogień na historii zakręcie'Dratinho pisze:Może "Spalam sie" ?
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 02 lis 2006, 19:19
Tak dokladnie o to mi chodziło'Piotrek' pisze:Oj 'Spalam się' to o polityce napewno nie jest, mogło Ci się pomylić ze 'Spalaj się' gdzie w refrenie było coś takiego: 'płoń,płoń,płoń parlamencie niech spali Cię ogień na historii zakręcie'
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lis 2006, 19:38
Moze "Polska plonie"?Yukasz pisze:Słyszeliście może piosenkę na 99% Kazika o tym jak jedzie on po politykach Co to jest Jak ktoś ma to może też wrzucić
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2006, 19:40
Pierdolę pera, 100 milionów, G.Wbush kocha Polske, Łysy jedzie do Moskwy, Las Machinas, Sowieci ..Dratinho pisze:Może "Spalam sie" ?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 lis 2006, 20:45
Ale i tak 'DD' chyba najmocniejszefieldy pisze:ierdolę pera, 100 milionów, G.Wbush kocha Polske, Łysy jedzie do Moskwy, Las Machinas, Sowieci ..
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lis 2006, 21:44
Buldog - 5 rozbiór PolskiYukasz pisze:Słyszeliście może piosenkę na 99% Kazika o tym jak jedzie on po politykachCo to jest
![]()
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 02 lis 2006, 21:44
a ja nawet flaszke postawiePiter pisze: A w ogle jak ktos to posiada w wersji mp3 to chętnie przyjme.
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 lis 2006, 21:52
To weź to wrzućYukasz pisze:Już mam
Niezłe prawda.Tomachos pisze:a ja nawet flaszke postawie
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 02 lis 2006, 22:06
zgadłemsci pisze:Yukasz napisał:
Słyszeliście może piosenkę na 99% Kazika o tym jak jedzie on po politykach Question Co to jest Question Jak ktoś ma to może też wrzucić Razz
to chyba jest bldog- 5 rozbiór Polski, ale niestety nie posiadam
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lis 2006, 22:59
http://www.rogepost.com/dn/7q2b'Piotrek' pisze:To weź to wrzućYukasz pisze:Już mam![]()
sci pisze:zgadłem
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 lis 2006, 12:42
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 lis 2006, 12:45
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 lis 2006, 14:43
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 03 lis 2006, 14:51
brylancik pisze::lol:Nie ma ktoś może mp3 z piosenką z ostatniego odcinka Majewskiego? Chodzi mi o to : "Tera mnie to wali...". Ci którzy oglądali napewno będą wiedziećZ góry dzięki.
Jagiellonczyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio