Wygrana bardzo realna? Deportivo jak do terj pory wygrało wszystkie mecze u siebie a grali chociażby z Atletico czy SaragossąDratinho pisze:Deportivo ostatnio nie imponuje formą, wiec wygrana jest bardzo realna...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2006, 16:48
Wygrana bardzo realna? Deportivo jak do terj pory wygrało wszystkie mecze u siebie a grali chociażby z Atletico czy SaragossąDratinho pisze:Deportivo ostatnio nie imponuje formą, wiec wygrana jest bardzo realna...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 04 lis 2006, 16:51
Ja zrobiłem tak samo. Deportivo wygrało wszystkie mecze u siebie w PD i ten fakt nieco mnie zmartwił. Łatwo nie będzie, ale wydaje mi się, że Barca mimo wszystko da radęDratinho pisze:Postawiłem miedzy innymi na wygraną Barcy Surprised
berni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 04 lis 2006, 16:59
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 lis 2006, 17:06
czeher pisze:Nie weim czy Juve jest az tajkim pewniakiem ostatnie mecze to niskie zwyciestwa nad niezbyt imponujacymi teamami 1:0, 1:0 i 2:0
Opisałem już ten mecz w Pewniaku DniaJuventus - to mecz podwyzszonego ryzyka, Napoli bedzie zmotywowane na maxa a Juve w ostatnich meczach strasnzie sie meczyl - to taki mecz PAO - Olympiakos o znacznie mniejszym kursie - moim zdaniem Cool
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 04 lis 2006, 17:10
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2006, 17:11
Nie wieżę. Staram się natomiast uwierzyć, ale jakoś nie mogęDratinho pisze:Nie wieżysz w umiejęności El Pibito?
Nie można stwierdzić w jakiej formie jest Thuram ponieważ bardzo mało gra. Można natomiast śmiało napisać, że Puyola nie zastąpi bo Carles to ktoś więcej niż obrońca. To nasz kapitan. Serce zespołu.Dratinho pisze:W obronie Carlesa może godnie zastępić Thuram, czyż francuz jest w aż tak słabej formie?
Oczywiście wierzę w zwycięstwo Barcelony, ale nie przeszkadza mi to w racjonalnym podejściu do sprawyDratinho pisze:Trzeba wierzyć i tyle
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 04 lis 2006, 17:21
Zdarza sieNie wieżysz
Dratinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lis 2006, 17:24
Werder 1-1 Cottbus
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2006, 17:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 lis 2006, 17:54
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 04 lis 2006, 17:56
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2006, 19:12
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 04 lis 2006, 19:17
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2006, 19:24
przeglądałem, głównie Ronnie strzelał dużo, ktory teraz nie ma swojej optymalnej formy. Nie ma Eto'o, Eidur tez nie zagra - musi grać Saviola, a on nie gwarantuje wielkiej ilosci goli, oczywiscie bramki mogą zdobywać pomocnicy, ale myślę, że się skupia raczej na walce o środek pola i tak ten mecz będzie wyglądał.SiKor pisze:fieldy: z tego co pamiętam w pojedynkach Barcy i Depor pada sporo bramek......
przejżyj historię ostatnich pojedynków...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player3_91 » 04 lis 2006, 19:35
fieldy pisze:W dodatku remis Celticu mi kupon zepsół [znów w 90 Surprised
player3_91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio