Nie siada mi to, nie lubie muzyki z takim jebanym bitem, w sumie to czuje ze zmarnowałem transfer Smile
Tu gdzie ja mieszkam nie da sie niesluchac tej muzyki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2006, 0:25
Nie siada mi to, nie lubie muzyki z takim jebanym bitem, w sumie to czuje ze zmarnowałem transfer Smile
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 lis 2006, 0:45
'Piotrek' pisze:A sobie Beatsteaksów słucham
A mi sie nie podobało ale to chyba kwestia gustu tak muza mi nie podchodzi.guru pisze:No niby taki latynoski hip hop. Maja swoj specyficzny bit.
Dla zainteresowanych
Alexis y Fido- Me Quiere Besar- mp3
Alexis y Fido- Me Quiere Besar- teledysk
Polecam
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 lis 2006, 15:18
Jak chcesz to Ci moge wrzucić ich płyty tylko nie wiem co masz.franz pisze:Ja tez ich slucham ale ile mozna. W necie znalazłem tylko 12 kawałków które mi sie juz osłuchaly moze dlatego teraz walkuje tych Flojdów
Do reggae tez i do expolsion tez.guru pisze:Poza tym dobrze plec zenska sie do tego wygina
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 lis 2006, 18:22
Mam wiekszosc piosenek z tej starej płyty czyli z Living Targets no moze bez dwóch kawałków Disconnected i Mirrored. Z płyty Smacksmash mam tylko kilka numerów jak bys mógł dac linka do niej bylbym ci wdzieczny.Berele Lewartow pisze:Jak chcesz to Ci moge wrzucić ich płyty tylko nie wiem co masz
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 lis 2006, 18:30
guru pisze:Sawyer napisał:
Obecnie słucham Tupac - Ghetto Gospel
Ja slucham glownie Hip Hopu, ojczystego Techno sie fajnie sprawdza na imprezach
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2006, 18:45
Sawyer pisze:Ojczystego? Polski masz na myśli ?
Sawyer pisze:? Bo jesli tak to dziwne bo w Polsce nikt nie "uprawia" HH
Sawyer pisze:raczej "Uliczne biesiadne przyspiewki"
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 lis 2006, 19:09
Prosze bardzo http://www.speedyshare.com/700856591.htmlfranz pisze:Mam wiekszosc piosenek z tej starej płyty czyli z Living Targets no moze bez dwóch kawałków Disconnected i Mirrored. Z płyty Smacksmash mam tylko kilka numerów jak bys mógł dac linka do niej bylbym ci wdzieczny.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 04 lis 2006, 20:27
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 lis 2006, 20:29
guru pisze:Wydaje mi sie, ze ty nie rozumiesz o czym rapuje twoj Tupac i cala reszta...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 lis 2006, 21:02
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2006, 21:19
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 lis 2006, 21:29
Berele Lewartow pisze:Prosze bardzo http://www.speedyshare.com/700856591.html
miłego słuchania
Fajne połaczenie, mozna by powiedziec mieszanka wybuchowaJagiellonczyk pisze: teraz slucham od czasu do czasu Depeche Mode, Justina Timberlake'a, PCD
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 04 lis 2006, 21:57
Z mojej wiedzy wynika ze synth pop mozna zamiennie stosowac z nazwa synth. Jest to po prostu takie skrocenie.franz pisze: Czy synth to to samo co synth pop? I co to jest ten electrop-pop moze połaczenie techno i popu czy cos takiego
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 lis 2006, 12:57

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 lis 2006, 15:56
Berele Lewartow pisze:Druga rzecz nowa płyta Analogsów 'Poza prawem' musze powiedziec ze przypadła mi do gustu.Prosto, mocno,melodyjnie, a taka 'Pieśń Aniołów' to mi cały czas w głowei gdzieś siedzi i wypaść nie może.
Ja miałem formata i ich kawałki mi przepadły a teraz nie moge wiekszosci ich znalesc na necie.Berele Lewartow pisze:Po pierwsze Partia, pierwsza płyta i 'dziewczyny kontra chłopcy' strasznie się wkręciłem w ich płyty
franz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio