Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2006, 7:59
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 07 lis 2006, 9:11
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2006, 10:30
Chyba po tuningu, z silnikiem od porshe i gratis dają jakąś laskęGoguś pisze:Fiestę kupisz za 8-11 tys
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 07 lis 2006, 13:15
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 07 lis 2006, 14:29
- ile masz kasy?lok pisze:Planuję kupić sobie samochód. Ściągnąć z Niemiec oczywiście. Zastanawiam się tylko jaki to ma być. Jeśli macie auta, powiedzcie mi - ceny części, spalanie, gaz czy benzynka itd.
Które autko kupić i dlaczego?
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 lis 2006, 16:16
Rozumiem,że twoje służy tylko i wyłącznie do napinkiTomachos pisze:do czego auto ma służyć? (dojazd na uczelnię, napinka itd )
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2006, 17:19
Tomachos pisze:- ile masz kasy?
- do czego auto ma służyć? (dojazd na uczelnię, napinka itd )
- masz finansowe wsparcie rodziców? pracujesz?
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 lis 2006, 18:02
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 07 lis 2006, 19:08
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 lis 2006, 19:22
Goguś pisze:A jeśli nie chcesz to proponuje niemców:
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 08 lis 2006, 1:10
trelemolele pisze:Rozumiem,że twoje służy tylko i wyłącznie do napinki
Golf III lub opel Astra tylko że turbo diselloczek pisze:- Z 6 tys.
- do jeżdżenia
- mam. Poza tym szukam pracy, więc będzie mnie stać na utrzymanie.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 08 lis 2006, 5:51
Wolę mieć mlodszy i słabszy, niż zabytek z 3 l. V6Lakier pisze:Goguś pisze:A jeśli nie chcesz to proponuje niemców:
On chce jezdzic, a nie sie toczyc. 75 koni przy takiej wadze to zdecydowanie za malo. Poza tym tych samochodow jest pelno na polskich drogach
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 19:23
popieram Colt to chyba najlepsze auto adekwatne do ceny 3-6 tys zł...Lakier pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1806358
Cos w tym rodzaju. Silniki napewno nie bedzie duzo palic, a co najwazniejsze jest nie do zdarcia. Jezeli kupisz go z niemiec, to juz w ogole cud, miod i orzeszki. 116 koni w tym aucie, to naprawde spora dawka zabawy. Wiekszego auta sobie nie kupuj, po co? Bedzie wiecej palil i bedzie mniej dynamiczny.
Nie kupuj zadnych francozow i innych takich. Za taka cene kupisz jakiegos starego francuza, ktory bedzie sie co chwile psul i bedzie mial stare technologie, o nie.
Colt to jest to, malo ich na polskich drogach, bardzo dynamiczny, mi osobiscie sie podoba, tani, a niemieckie wersje beda dobrze wyposazone. Kultura pracy tez powinna byc swietna.
Gdybym teraz byl w Twojej sytuacji, to pojechalbym do niemiec na poszukiwanie Colta.
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2006, 19:35
Dziękuję wam za ciekawe propozycje. Nie wiem, czy Colt będzie akurat dla mnie, bo nie lubię małych aut. Sam mam Polo, 1,4 benzynkę i mi muli już. Ale to taty auto, nie moje. Poza tym, chce do swojego wsadzić gaz. Student potrzebuje auta na gaz, żeby je utrzymacza tą cene imo lepszej fury nie znajdziesz...
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 08 lis 2006, 19:39
Przelicz to sobie, bo podobno na gaz mają pięciokrotnie zwiększyć akcyzę. Nie sądze abyś robił przebiegi gdzie instlacja Ci się opłaci.Loczek pisze:Dziękuję wam za ciekawe propozycje. Nie wiem, czy Colt będzie akurat dla mnie, bo nie lubię małych aut. Sam mam Polo, 1,4 benzynkę i mi muli już. Ale to taty auto, nie moje. Poza tym, chce do swojego wsadzić gaz. Student potrzebuje auta na gaz, żeby je utrzymacza tą cene imo lepszej fury nie znajdziesz...
Goguś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio