Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 08 lis 2006, 19:52
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 lis 2006, 21:25
Tak, ale pytanie nie było zbyt dokładne. Chodziło o ulubionego pilkarz, ale nie było powiedziane czy z obecnego składu czy z przeszłosci a wiec Kowalewski moze byc, z tym Smolarkiem to faktycznie zenada, ale przynajmiej Kaziu sie popisal bo znał kogos z obecnego składu. Fajne padały odpowiedzi Borowski przyznał sie ze nie myślibragiel pisze:Ulubionym piłkarzem Legii , pani Gronkiewicz-Waltz, jest Euzebiusz Smolarek, natomiast Marek Borowski ceni sobie najbardziej bramkarza Legii Wojciecha Kowalewskiego...
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lis 2006, 22:17
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 10 lis 2006, 22:28
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2006, 15:17
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lis 2006, 15:43
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 11 lis 2006, 17:19
Ja np. wspierałem Włodka, tak jak wiekszość żylety.Fishbone pisze:Nie widziałem meczu, ale czy ktoś może powiedzieć jak Piotr Włodarczyk został przywitany przez widownię?
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2006, 17:23
Oj tka głośno jak przy jego pierwszym kontakcie to chyba nawet przy bramkach nie byłoFishbone pisze:Nie widziałem meczu, ale czy ktoś może powiedzieć jak Piotr Włodarczyk został przywitany przez widownię?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lis 2006, 17:47
Można wiedzieć ile Legia przed sezonem za niego zapłaciła i z jakiego klubu został sprowadzony? Cały czas obija mi się nazwisko tego Słowaka (?).gringo7 pisze:Ja np. wspierałem Włodka, tak jak wiekszość żylety.Fishbone pisze:Nie widziałem meczu, ale czy ktoś może powiedzieć jak Piotr Włodarczyk został przywitany przez widownię?
Gottwald już do domku wrócił.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2006, 17:56
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2006, 21:01
Chyba nie bardzo umiesz wyczuć ironię.gringo7 pisze:Ja np. wspierałem Włodka, tak jak wiekszość żylety.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lis 2006, 16:38
Jaki koleśLegialive pisze:Brazylijski napastnik Legii, Elton Brandao został wczoraj w nocy zatrzymany podczas prowadzenia samochodu bez prawa jazdy. Przypomnijmy, że dokument ten Brazylijczyk utracił parę miesięcy temu, za prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu. Klub odcina się od takich zachowań, a decyzję w sprawie zawodnika poznamy w ciągu dwóch dni. Wtedy bowiem zbierze się zarząd KP i zadecyduje co zrobić z nieswornym graczem.
Według naszych informacji, umowa z zawodnikiem zostanie rozwiązana.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 15 lis 2006, 16:51
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lis 2006, 17:34
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 15 lis 2006, 19:07
Co za kolędownik!"Jutro Elton ma się zjawić w klubie i oddać wszystkie przekazane mu rzeczy" - poinformowała Monika Rebizant z biura prasowego Legii.
Seata Eltona, jadącego "wężykiem" ul. KEN, zauważył patrol z ursynowskiego komisariatu. Kierowca ignorował sygnały nakazujące mu zatrzymanie pojazdu i wyraźnie przyspieszył. Jazdę zakończył na chodniku przy ulicy Rybałtów. Pościg trwał ulicą Wąwozową do ulicy Rybałtów, gdzie Seat wjechał na chodnik i zatrzymał się. 21-letni piłkarz znajdował się pod wpływem alkoholu. Badanie wykazało 0,82 promila.
deltinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio