Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 19:45

vitalic pisze:Po pierwsze witam wszystkich!!!

Od jakiegoś czasu obserwuje i czytam wasze posty na tym forum i wkońcu postanowiłem sie ujawnić i dodać coś od siebie.

A mianowicie... Freddy Adu...hmm przereklamowana gwiazdeczka z MLS, z jednym z największych kontaktów reklamowych z Nike czy bardzo dobrze zapowidający sie młody piłkarz?? Osobiście rzadko widywałem go w akcji i cieżko mi oceniać ale mimo wszystko obstaje przy pierwszym wariancie :)

Nie przemawia do mnie.Dobrze, że SAF najpierw go sobie sprawdzi a potem to już prosta sprawa..albo w jedną albo w drugą. Chociaż podejrzewam, że naciski na SAF'A będą duże aby go zatrzymać. Adu jest świetnym produktem marketinkowym (koszulki w USA sprzedawały by sie w zawrotnych ilościach). I moim zdaniem to będzie miało dużuy wpływ na decyzję czy go kupować czy może sobie odpuścić.

Btw. Cieszę się, że już nas nie ma w CC. Można się skupić na lidze i lidze mistrzów.

To na tyle jeżeli chodzi o moją pierwszą wypowiedź.

Pozdrawiam!!!

:D :D
Po pierwsze Serdecznie Witamy na Forum :D swietnie ze ujawniles sie w koncu i piszesz tutaj.Widac ze jest wielkim fanem Man Utd to bardzo dobrze bo to jeden z najlepszych klubow na swiecie.Piszac o Adu to wielki talent, ale jeszcze bardzo mlody zawodnik w czerwu tego roku skonczyl zaledwie 17 lat.Wszystko na to wskazuje ze przejdzie w letnim oknie transferowym do jakiegos klubu w Europie bo bedzie mogl jako 18 latek zmienic barwy klubowe i z rodzimej ligi MLS do ligi zagranicznej.Sam zawodnik wiele razy twierdzil, ze jest to jego cel grac w silnym europejskim klubie.Gdzie ostatecznie zagra i dokladnie kiedy tego nie wiemy.Na pewno Man Utd jest jednym z tych potencjalnych klubow i to ma sens bo Adu jest sponsorowany przez Nike a Man Utd rowniez.Inna wazna sprawa jest amerykanski wlasciciel druzyny z Manchesteru i chec dalszego rozwijania marki klubu w USA.Wydaje sie ze Man Utd to logiczny wybor z obu stron, ale ostatecznie na decyzje bedzie mial wplyw Ferguson.Dodam ze transefer Adu dla Man Utd nie jest wielkim obciazeniem finansowym wiec w tej chwili sadze, ze ten zespol ma najsilniejsza pozycje aby pozyskac tego zawodnika nie na darmo bedzie on trenowal od 18 listopada w tym klubie.

Wróć do „Anglia”