Wasze opinie na temat Pilka.pl - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 18 gru 2004, 23:31

Ciekawa stronka w ktorej jak malo w ktorej znajduje sie tyle newsow jednego dnia z kazdego reginou swiata bardzo ciekawe forum naprade dobra
nie wie czy nie najlepsza stornka o tematyce pilkarskiej tak dalej

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 gru 2004, 23:56

Pasztet pisze:co od forum: kiedyś było takie fajne bardziej na luzie a teraz jak pojawili się nowi użytkownicy to od razu takie ofizjalnei niby najlepsze. też fajne ale kiedyś było o wiele lepiej (mniej więcej jak serwis wystartował) :wink:
Tak to wlasnie jest,wejdzie chlopak na forum zobaczy kolorowe strony i juz wszystko pieknie i super:/

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 1:22

DORIAN pisze:
Pasztet pisze:co od forum: kiedyś było takie fajne bardziej na luzie a teraz jak pojawili się nowi użytkownicy to od razu takie ofizjalnei niby najlepsze. też fajne ale kiedyś było o wiele lepiej (mniej więcej jak serwis wystartował) :wink:
Tak to wlasnie jest,wejdzie chlopak na forum zobaczy kolorowe strony i juz wszystko pieknie i super:/
A co tu sie Ci nie podoba :) dla mnie Paweł ma racje bo naprawde mozna tu przeczytac wszystko. Jak chcesz to sie wypowiedz na temat tej strony od tego jest ten temat :roll:

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 10:50

Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 19 gru 2004, 12:20

Nie ma takiej drugiej stronki na tym świecie! Tyle wiadomości dziennie, takie forum ITD. Po prostu pilka.pl RULEZ!!!!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 gru 2004, 13:01

DORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
hehe na przykladzie Basiny wlasnie to widac ;]

a co do tych newsow to nie liczy sie ilosc tylko jakosc panowie :) ale widze ze wiekszosc tu przeklada ilosc nad jakosc... :roll:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 19 gru 2004, 13:46

jakosc i wiarygodnosc :P :D
a co do stronki to jest super duza dawka newsow itd. :D
a co do forum to nie ktorzy obnizaja poziom forum takimi wypowiedzeniami jak:
"MILAN JEST NAJLEPSZY" itp. :? nie wypowiadaja sie na konkretny temat tylko łupia posty z choinki !

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 14:14

rebuzz pisze:
DORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
hehe na przykladzie Basiny wlasnie to widac ;]

a co do tych newsow to nie liczy sie ilosc tylko jakosc panowie :) ale widze ze wiekszosc tu przeklada ilosc nad jakosc... :roll:
to chyba nie bylo do mnie? :?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 gru 2004, 15:32

DORIAN do ciebie ;] ale nie o tobie :) po prostu poparlem twoja teze ktora napisales wyzej ;] przeczytaj jeszcze raz , bo podejrzewam ze po prostu nie zrozumiales :D

pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 16:29

rebuzz pisze:DORIAN do ciebie ;] ale nie o tobie :) po prostu poparlem twoja teze ktora napisales wyzej ;] przeczytaj jeszcze raz , bo podejrzewam ze po prostu nie zrozumiales :D

pozdrawiam :D
:Pok,jestem troche sflustrowany po wczorajszym meczu i niektore wypowiedzi do mnie nie trafiaja:PA a
rebuzz pisze:a co do tych newsow to nie liczy sie ilosc tylko jakosc panowie ale widze ze wiekszosc tu przeklada ilosc nad jakosc...
to byl taki 1 przypadek i zmiejszyla mu sie troche liczba postow :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 gru 2004, 19:48

Jeżeli chodzi ci o mnie ta już wystarczająco długo korzystam z tej stronki 8)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 20:15

olek j pisze:
A czy gdzies napisalem ze to do Ciebie??:)nie masz powodow zeby tak przypuszczac:)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 gru 2004, 22:14

Jestem na forum juz od miesiąca i 7 dni, poznałem sporo ludzi z którymi można pogadać, wymienić informacjami itp. ludzie są jacy są ale nie o tym chce pisać. Co do stronki i forum jest bardzo fajna i miło się tu pisze, fajna atmosfera i fajni ludzie. Wcześniej przed tym forum udzuelałem sie na 8 forach o tej samej tematyce i troche wyszczególnionej czyli Bukmacherka, i musze powiedzieć że z takim forum jak to jeszcze się nigdy nie spotkałem, codziennie dużo userów pisze dużo postów, dużo tematów do pisania i prawie każdy może znaleść coś dla siebie w jakimś dziale. Po pierwszym dniu po zarejestrowaniu odrazu wiedzialem że bede tu pisal jak najczesciej sie da i na temat oczywiście czyli poprostu być aktywnym i uczestniczyć w życiu forum jak np. Konkursy itp. (oprócz tego z tymi emblematami), są pewnie tu ludzie którzy mnie nie polubili ale nie wnikam i są może tacy co mnie chociarz troche darzą sympatią ''forumową'', mam nadzieje że się niczym nie zrażę do tego forum i będę tu pisał cały czas (oczywiście z zamiłowania do tego) i pozdrawiam całe forum.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 gru 2004, 22:34

DORIAN pisze:
olek j pisze:
A czy gdzies napisalem ze to do Ciebie??:)nie masz powodow zeby tak przypuszczac:)
SpoX :wink: Ja do ciebie nic nie mam ... POZDRO dla ciebie

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 22:38

I mam wielka nadzieje ze tak pozostanie do konca:)Ja Cie również pozdrawiam :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”