Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 18 gru 2004, 23:31
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 gru 2004, 23:56
Tak to wlasnie jest,wejdzie chlopak na forum zobaczy kolorowe strony i juz wszystko pieknie i super:/Pasztet pisze:co od forum: kiedyś było takie fajne bardziej na luzie a teraz jak pojawili się nowi użytkownicy to od razu takie ofizjalnei niby najlepsze. też fajne ale kiedyś było o wiele lepiej (mniej więcej jak serwis wystartował)
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 1:22
A co tu sie Ci nie podobaDORIAN pisze:Tak to wlasnie jest,wejdzie chlopak na forum zobaczy kolorowe strony i juz wszystko pieknie i super:/Pasztet pisze:co od forum: kiedyś było takie fajne bardziej na luzie a teraz jak pojawili się nowi użytkownicy to od razu takie ofizjalnei niby najlepsze. też fajne ale kiedyś było o wiele lepiej (mniej więcej jak serwis wystartował)
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 10:50
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 19 gru 2004, 12:20
Basina

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 gru 2004, 13:01
hehe na przykladzie Basiny wlasnie to widac ;]DORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 19 gru 2004, 13:46
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 14:14
to chyba nie bylo do mnie?rebuzz pisze:hehe na przykladzie Basiny wlasnie to widac ;]DORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
a co do tych newsow to nie liczy sie ilosc tylko jakosc panowieale widze ze wiekszosc tu przeklada ilosc nad jakosc...
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 gru 2004, 15:32
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 16:29
:Pok,jestem troche sflustrowany po wczorajszym meczu i niektore wypowiedzi do mnie nie trafiaja:PA arebuzz pisze:DORIAN do ciebie ;] ale nie o tobiepo prostu poparlem twoja teze ktora napisales wyzej ;] przeczytaj jeszcze raz , bo podejrzewam ze po prostu nie zrozumiales
![]()
pozdrawiam
to byl taki 1 przypadek i zmiejszyla mu sie troche liczba postowrebuzz pisze:a co do tych newsow to nie liczy sie ilosc tylko jakosc panowie ale widze ze wiekszosc tu przeklada ilosc nad jakosc...
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 gru 2004, 19:48
Jeżeli chodzi ci o mnie ta już wystarczająco długo korzystam z tej stronkiDORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 20:15
A czy gdzies napisalem ze to do Ciebie??:)nie masz powodow zeby tak przypuszczac:)olek j pisze:Jeżeli chodzi ci o mnie ta już wystarczająco długo korzystam z tej stronkiDORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 gru 2004, 22:14
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 gru 2004, 22:34
SpoXDORIAN pisze:A czy gdzies napisalem ze to do Ciebie??:)nie masz powodow zeby tak przypuszczac:)olek j pisze:Jeżeli chodzi ci o mnie ta już wystarczająco długo korzystam z tej stronkiDORIAN pisze:Nie chodzi o to co mi sie podoba czy nie na tej stronie tylko o nowych userow ktorzy dobrze nie znaja strony a juz pisza ze jest super.Rowniez pozdrawiam.
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 22:38
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio