Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lis 2006, 14:00
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 10 lis 2006, 15:00
Pampeluna jest ciężkim rywalem dla wszystkich (szczególnie na własnym stadionie), więc cudu nie będzie jeżeli Real straci punkty.jezeli Real jakism cudem straci punkty w niedziele
jack-sub

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lis 2006, 15:51
No widzisz, nie wszyscy mają tyle czasu, aby pisaćvakabayashi pisze:Kontuzjowany jest ten temat też ostatnio, prócz wyjątkowego anty-fana i prowokatora nikt nie pisze w temacie Realu
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lis 2006, 16:21
owszem. ale nie w tym sezonie. stad moja opinia. oczwysice stracic tam punkty to zaden wstyd bo u siebie zawsze graja na maksa z realemjack-sub pisze:Pampeluna jest ciężkim rywalem dla wszystkich (szczególnie na własnym stadionie), więc cudu nie będzie jeżeli Real straci punkty.jezeli Real jakism cudem straci punkty w niedziele
Transfer Marcelo zanim dojdzie do skutku będzie jeszcze 15 razy dementowany. Tak samo w przypadku innych piłkarzy, więc dopóki ofiajalne notka się nie pojawi, to w żadne wymysły asa,czy innej marki nie ma co wierzyć.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lis 2006, 19:18
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lis 2006, 19:43
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 lis 2006, 22:11
Rozumiem, ze po takich "wynalazkach" jak Geovanni, Rochemback czy nawet Saviola, jestes uprzedzony do pilkarzy z Ameryki Poludniowejrkoeman pisze:tak. gago was zbawi. tak jak kazdy wynalazek z ameryki pld.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lis 2006, 22:22
Lubie te teksty. W ubiegłym sezonie wszyscy dokładnie to samo mówili o Essienie - że za słaby, że przerelamowany, że przepłacony. Jeśli dla Ciebie Diarra to jedynie talent to nie wypada mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia i grzecznie zakończyć dyskusję.rkoeman pisze:najlepszy jest tytul wywiadu z diarra : pilka to moje zycie
szkoda ze pilka nie podziela tego zdania bo czasem jak patrze na jego wyprowadzenie pilki badz strzaly z daleka smieje sie dosc mocno Very Happy
essien to wielka klasa. diarra to jak na razie jedynie talent. i to mocno przeplacony talent
Chciałem żeby to z Gago było traktowane z lekkim przymrużeniem oka. Capello w końcu się kapnął że nie może grać takimi samymi typami DMa na środku (chodzi mi o to że i Emerson i Diarra są lepsi w "grze bez piłki"). IMHO sto razy lepiej by było jakby na środu obok Diarry (e. Emersonarkoeman pisze:tak. gago was zbawi. tak jak kazdy wynalazek z ameryki pld. juz widze jak posadzi emersona na lawie lub gutiego ktorego kochaja kibice
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 lis 2006, 22:34
Albo Xabi Alonsobrylancik pisze:a wymarzony to byłby Cesc
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lis 2006, 11:58
Taaa bez wątpienia zająłby miejsce w pierwszym składzie po jednej bramce z Ecijąmakis pisze:Szkoda tej kontuzji Roniego Wydawalo sie, ze wreszcie wroci do druzyny a tu znowu cos
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 11 lis 2006, 12:19
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 lis 2006, 12:54
Brdzo dobry pomysł z tym Marcelo żeby go wypożyczyć tylko mimo wszystko szkoda mi trochę Raula Bravo. Wszystko wskazuje na to że przybędą mu konkurenci na środek i na lewą obronę... Szkoda chłopaka.jack-sub pisze:Chętnych z pewnoscią nie zabraknie, a proces aklimatyzacji będziemy mieli z głowy kiedy w lato Marcelo wróci do klubu
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 lis 2006, 12:59
A czy ja pisalem, ze wroci do pierwszego skladuRealFan pisze:Taaa bez wątpienia zająłby miejsce w pierwszym składzie po jednej bramce z EcijąMi tam go tak bardzo nie szkoda bo i tak do wyjściowej jedenastki się nie załapie.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 lis 2006, 13:03
W sumie dziwine że jeszcze nikt o tym nie napisał ale wszystko wskazuje na to że Antek pogodził się z Capello bo od dzisiaj trenuje razem z drużyną. Dlatego w roli zmienników naszego grubaska widzę Cassano. Oprócz tego gdyby Ex Fenomeno miał odejść jest niemal pewne że ściągniemy Higuaina.makis pisze:Ruud i Raul nie beda w stanie rozegrac wszystkich meczow, wiec Ronaldo bylby alternatywa dla ktoregos z nich. Rotacja panie kolego, o to mi chodzilo
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 11 lis 2006, 13:05
karchinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio