Dzisiaj spotkanie z Blackburn Rovers. Niestety nie będzie mi dane obejżeć tego meczu, z powodów osobistych
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 14:02
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 14:05
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 14:24
fieldy pisze:patrząc na mecze sprzed lat
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 16:44
nie tylko, mówie o historii spotkań obu drużyn na stadionie Blackburn ...Loczek pisze:Mówisz o zeszłym sezonie ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 23:26
Ach jakże pięknym przedmiotem jest historiafieldy pisze:nie tylko, mówie o historii spotkań obu drużyn na stadionie Blackburn ...
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 0:11
Ach jakże pięknym przedmiotem jest historia Wink 1:0 i kolejny komplet punktów. I w głośnikach znów rozbrzmiewa GLORY GLORY MAN UNITED AND THE RED GO MARCHING on on oN !!!!
Loczek pisze:Ej ZaZa czemu nic nie piszesz o cieniasach z Old Trafford? Pewnie wynik Milan 1:2 z Romą to trzy punkty dla Milanu Wink
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vitalic » 13 lis 2006, 10:34
vitalic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 lis 2006, 19:15
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 10:49
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 lis 2006, 16:22
Osobiscie spadkowiczów boje sie bardziej niz mocnych sredniakow, a wiesz jak bylo w tamtym sezonie.Jak narazie, idzie nam wyśmienicie. Co mecz trzy punkty, uciekamy wszystkim do przodu. Żeby tylko zadyszki nie dostać. Następne spotkanie gramy z Sheffield United. Nie sądze, by było trudno. Raczej będzie to dopełnienie formalności. Chelsea nabiera tempa. Ostatnia wygrana 4:0 świadczy o dobrej formie. Chociaż ... jedna jaskółka wiosny nie czyni
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 18:58
Wiem. Tylko nie zapominaj, że w tamtym sezonie ktoś nam spuścił powietrze z opon i na flaku dojechaliśmy do wicelidera. Poza tym, w tym roku zespół gra jak zaczarowany. Szaman Ferguson działa i to się liczy. Do tego dodam, że gdybym miał porównywać mecze z ubiegłego sezonu z tymi z obecnej edycji to po pierwsze - bylibyśmy za burtą Champions League, po drugie Blackburn by nas ograło już 3 raz na przełomie półtora roku, po trzecie Saha dalej byłby jednym z wielu, po czwarte ... i tak mogę w kółko.John Travolta pisze:Osobiscie spadkowiczów boje sie bardziej niz mocnych sredniakow, a wiesz jak bylo w tamtym sezonie.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 lis 2006, 19:12
Bronię się przed popadaniem w taki hurraoptymizm. Owszem, jest bardzo dobrze, nawet ciężko porównać to z zeszłym sezonem. Ale Chelsea nie będzie tracić wielu punktów. Dlatego musimy być w każdym meczu w pełni skoncetrowani. Cieszę się przede wszystkim, że dobrze poukładana została defensywa. Vidic znakomicie wkomponował się, Rio rzadziej zdarzają się wpadki. I Evra jak nowonarodzony. Kilka rozmów z Fergiem podziałało. Nie boi się walki przede wszystkim. Ale tak jak wspominałem na początku,nie ma co wpadać w euforię, bo do końca sezonu jeszcze baaardzo daleko. A Chelsea ma mocniejszą ławkę bez wątpienia. W przypadku plagi kontuzji, jak choćby w zeszłym roku(odpukać!) nasze szanse się zmiejszają automatycznie.Loczek pisze:. Poza tym, w tym roku zespół gra jak zaczarowany. Szaman Ferguson działa i to się liczy. .
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 19:20
Ja bym powiedział nawet więcej. Ferdinand nie tylko wyeliminował niemalże całkowicie swoje luki w wyszkoleniu. On rozbudował swoją grę ofensywną - przepiękna bramka w niedawnym spotkaniu. Może, jeśli dojdzie do jakichś kontuzji - broń Boże jak mówisz - to Rio w ataku stanie u boku drugiego napastnika?Cris7 pisze:Rio rzadziej zdarzają się wpadki.
Rozumiem Twoją powściągliwość. Fakt faktem, ale miło tak ucierać nosa kibicom Arsenalu, Chelsea i Liverpoolu. Narazie jest dobrze. Zobaczymy po spotkaniu z Chelsea. Teraz Arsenal gra z nimi, później kolej na nas.Cris7 pisze:Nie ma co wpadać w euforię, bo do końca sezonu jeszcze baaardzo daleko
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 lis 2006, 19:42
Na szczęście już w styczniu wraca GiuseppeLoczek pisze: to Rio w ataku stanie u boku drugiego napastnika?![]()
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 lis 2006, 20:45
Rossi nie wraca, przedłuzono wyporzyczenie do konca roku.Na szczęście już w styczniu wraca Giuseppe Ciekaw jestem czy dokonał już takich postępów, że będzie pełnoawrtościowym zmiennikiem dla Wayne'a lub Louisa. Szczerze mówiąc nie widziałem chyba żadnego jego spotkania w barwach Srok, więc trudno mi oceniać jego dyspozycję. Wszystko zweryfikuje się, gdy powróci z wypożyczenia. A jak już jestem przy wypożyczeniach, to cieszę się, że Alan chce dochodzić do formy na miejscu, a nie w Cardiff. Smithy jeszcze wszystkich zaskoczy, pokazując jak szybko można wrócić do pełnej dyspozycji.
John Travolta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio