Włosy / Fryzury / Tatuaże - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2006, 17:59

Zmodyfikowałem lekko nazwę tematu. To chyba optymalne wyjście. Jeżeli istnieje gdzieś oddzielny temat o tatuażach to dajcie znać. Zamknę go wtedy :P

Jakiś czas temu przeglądałem sobie różne wzorce. Motywów z Barceloną można trochę znaleźć. Oto kilka przykładowych ->

Obrazek
Prosty, ale dobry.

Obrazek
Tutaj z tą datą musiałbym ewentualnie coś rozkminić coby mi się nie przeterminowała szybko.

Obrazek
Ten jest ciekawy tylko z tego osobnika na górze bym zrezygnował.

Obrazek
Taki trochę bardziej hardcore'owy.

Obrazek
Ten też taki bardziej zwyczajny.

Jest tego dużo więcej w necie więc problemu ze znalezieniem wzoru nie będzie. Można też samemu coś opracować jak ktoś ma talent.
duch99 pisze:Masz może jakieś przykłady, wzorce takego dziełka
Na tej stronce, którą ja pobieżnie przeglądałem przed kilkoma chwilami zbyt wielu opcji z Kanonierami nie było. Same takie proste w stylu ->

Obrazek
Całkiem fajny.

Obrazek

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 18:50

Widzę że po kilku miesiącach zmieniliście nieco nazwę tematu tak jak mówiłem :smoke:
Niggaz pisze:Czym niby różni się jakiś tribal, japoński napis czy cokolwiek innego od motywu z ukochanym klubem
Dla mnie niczym to się nie róźni i mi to nie przeszkadza, więc jak dla mnie możesz sobie robić :P Ja tez jak już pisałem myślałem o tatuażu ale to raczej bardziej w przyszłości niż tak na niedługo i nie o logo danego klubu tylko o jakimś japońskim napisie na ramieniu czy jakims innym znaczku. Żadne twarze, nagie laski czy samochody nie wchodzą w grę bo niby po co :roll:

Tu po lewej stronie są różne wzory, co prawda są jako przykłady nadruków na koszulkę ale na ciao tez można coś takiego bez problemu przenieść.
duch99 pisze:Masz może jakieś przykłady, wzorce takego dziełka
Mi z Arsenalu podoba to logo tylko żeby jeszcze było jaśniejsze a przez to bardziej wyraźne, nawet jest chyba z tego forum:

Obrazek

Niggaz znasz może przede wszystkim ceny lub strony z tatuażami :?: Możesz podać :?:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 12 lis 2006, 19:14

Szczerze mowiac, juz jakis czas temu [gdzies tak w poprzednie wakacje] myslalem o zrobieniu sobie tatuaza z herbem Bayern. Oczywiscie, nie nastapiloby to teraz z bardzo prostych powodow. Najchetniej walnalbym sobie tatuaz na ramieniu, na pewno nie w jakims widocznym miejscu [dlonie, glowa :lol:, szyja etc.]. Mam jeszcze w zyciu czas, bede starszy zaczniemy myslec powaznie nad takim czyms 8).

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 lis 2006, 19:16

Yukasz pisze: Niggaz znasz może przede wszystkim ceny lub strony z tatuażami Możesz podać
ceny...tego sie nie da latwo tak okreslic...w Poznaniu za jakas tam okreslona dziare zaplacisz 400 zl..za to samo w Kaliszu 200zl...

zalezy co chcesz zrobic..?! same cienie?! kolor?! ..liczy sie tusz i wklad pracy, i wielkosc... i oczywiscie od studia.. bo jesli jest profesjonalne, to rozni ich tylko renoma miasto, i punkt polozenia w danym miescie..a tatuaz wyglada tak samo...

moga jeszcze roznic sie jakoscia tuszu...ale gadalem z kolesiem i mowil ze to kompletnie roznicy nie robi.. wiec nie wiem...dla mnie to by mialo znaczenie..ale ja az tak sie na tym nie znam;)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 19:25

dzieciol pisze:ceny...tego sie nie da latwo tak okreslic...w Poznaniu za jakas tam okreslona dziare zaplacisz 400 zl..za to samo w Kaliszu 200zl...
No to pewnie musiałbym w Polskę ruszyc bo w stolycy to pewnie się przepłaci :roll:
Tylko też trzeba poszukać jakiegoś w miarę renomowanego studia a nie w jakiejś piwnicy żeby cię czymś nie zarazili.

A jakbym dziś sobie zrobił np na ramieniu a od jutra na śniadanie, obiad i kolację pożerał koks to po roku co :?: Pewnie trzeba to jakoś poprawić, nie :?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 lis 2006, 19:30

Yukasz pisze:A jakbym dziś sobie zrobił np na ramieniu a od jutra na śniadanie, obiad i kolację pożerał koks to po roku co Pewnie trzeba to jakoś poprawić, nie

takie plany?! :P

ambitne :P

rozciagnie Ci sie strasznie..i nie wiem czy to mozna poprawic..z tego co sie orientuje, moga Ci jedynie sprytnie nalozyc inna ktora zasloni pozostalosci Twojego poprzedniego dziela..

a co do Warszawy..mysle ze tam moze nie byc tak tragicznie... bo jest konkurencja...a nie monopol;) wiem ze bardzo renomowane studio to jest w Gdansku albo Gdyni..poodbno pierwsze w Polsce i gosci miedzynarodowych artystow..taka wizytowka tego sportu na Polske :wink:

Awatar użytkownika
carek86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carek86 » 12 lis 2006, 19:34

co do fryzur to ta jest fajna
Załączniki
david-beckham.jpg
david-beckham.jpg (60.4 KiB) Przejrzano 3320 razy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 19:48

dzieciol pisze:takie plany?!
ambitne
Nie no tak sobie gdybam bo zawsze można zacząć ćwiczyć ale żadnych odżywek, sterydów czy koksu na dzień dzisiejszy nie uważam za niezbędnik do ćwiczeń a wręcz przeciwnie daleko się od tego trzymam. Ale kto wie co przyniesie jutro i czy np nie zamarzy mi się grac na pozycji bramkarza w jakimś nocnym klubie :P

A co do tatuażu to myślę raczej jakims japońskim napisie lub takimi tribalami na ramieniu. Nie wiesz jak mogą się rozkladać ich ceny :?: Pewnie własna kompozycja to też kilka złotówek mniej w kieszni :roll:
Ostatnio zmieniony 12 lis 2006, 19:49 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 lis 2006, 19:48

Widze, ze rozmowa zeszla na dziary :lol:
Ja kiedys - jakies dwa lata temu omalo co nie sprawilem sobie tribala na barku ale jednak moj nalog okazal sie silniejszy 8) 8) :lol: :lol:
Mianowicie mialem juz wsyztsko dogadane, wybrany wzor i co najwazniejsze kase :lol: ale no wiecie jak to ze mna bywa - przechodzilem akurat kolo STSu mialem zagrac za kilka zlotych ale jak wszedlem do srodka cos mnie tknelo i zagralem za wieksza sumke :P I tak jakos wyszlo, ze tatuaza nie mam do dzis i nie wiem czy keidys bede mial :think: - bo ze mnie straszny len

Odnosnie dziar to strasznie kreca mnie dziewczyny z takowym dodatkiem :lol:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 lis 2006, 19:54

Yukasz pisze:Nie wiesz jak mogą się rozkladać ich ceny Pewnie własna kompozycja to też kilka złotówek mniej w kieszni

Ciezko powiedziec...kolo 200 stowek powinno wyjsc, proste czarne bez dodatkow, cieni itp...jeszcze zalezy od studia...tak jak mowilem;)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 lis 2006, 20:02

Mi osobiście starsznie podobają się tatuaże w stylu "elfickim". Kiedyś uczyłem się tego języka :P więc napis w takim stylu byłby całkiem na miejscu 8)

Co w tym stylu, tylko może nieco ładniej :roll: (tak jak w podpisie)

Obrazek

A tu coś dla większych fanatyków :P

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 lis 2006, 20:27

Niggaz ten pierwszy moim zdaniem najlepszy, te 3 następne kiepskie, za duże jak dla mnie, a ostatni wygląda jak tatuaz z gumy do zucia, zresztą tak samo jak te Arsenalu.

A nazwe tematu to zmiencie na 'Lans' i wtedy można gadać o wszystkich takich piedołach, bo zaraz ktos poruszy kwestie kolczyków i znowu trzeba będzie dopisywać.

myślał ktos kiedyś nad kolczykiem?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lis 2006, 21:18

myślał ktos kiedyś nad kolczykiem?
Ja myślałem, ale stwierdziłem, że będę wyglądał jak pedał. ;p
carek86 pisze:co do fryzur to ta jest fajna
Też mi coś. Przecież takie gówienko można sobie grzebieniem w łazience zrobić :lol:

Jeśli chodzi o tatuaże, to mi się nawet podobają, ale nie zamierzam sobie ich robić. Po prostu pomyślałem sobie, że za kilkadziesiąt tatuaż znajdzie się na fałdzie tłuszczu i będzie to fatalnie wyglądało :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lis 2006, 21:21

Tatuaż z herbem klubowym? Chyba jednak nie. Nawet jeżeli w grę wchodzi Arsenal. Zawsze uważałem tatuaże za głupotę i chyba swojego zdania już nie zmienię. W tej chwili wyglądałoby to zapewne zajebiście, ale tatuaż w wieku 60 lat już mi się uśmiecha :?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lis 2006, 21:22

dzieciol pisze:kolo 200 stowek

Za to kupilbym sobie juz calkiem niezle auto :shock: :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”