Jose Mourinho

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Jose Mourinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 gru 2004, 22:45

Co sądzicie na temat tego szkoleniowca.
Gostek zmienił się diametralnie gdy przeszedł do Chelsea, ale niestety niekorzystnie.Wkurzają mnie okropnie jego ostatnie teksty.Ostatnio powiedział :"Wenger to hipokryta(...)co roku kupuje takiech zawodników jak Reyes,Henry,Vieira i wydaje na nich ogromne kwoty.(...)Kupił za 20 mln euro Reyesa a Sevilla mogła dac mu go za darmo na gwiazdkę(...)".

Zazdrości A.Wengerowi czy co :?: :?: :?:
A sam Roman na 5 zawodników wydał ponad 100mln ......

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 gru 2004, 22:54

jak dla mnie chory człowiek. My kupiliśmy flaminiego, van persiego i reyesa w ostatnim czasie a on mówi że my wydaliśmy od chelsea więcej forsy :roll: O LOL a sam kupił z pięciu zawodników chyba (gwiazdy)

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 20 gru 2004, 7:41

Zgadzam sie z wami!!!!!!!!!
Arsenal to klub ktory inwetuje w mlodosc i z dobrym skutkiem,
a Chelsea wydaje kase na lewo i na prawo wiec niech nie mowi ze
Arsenal wydaje wiecej kasy nic Chelsea.

Co do trenera zmienil sie. Kiedys byl spokojny w Porto,
teraz stal sie gwiazda trenerska ktora krutukuje inne kluby
i ch zawodnikow.
Ale to nie zmienia faktu ze jest to jak nie najleprzy to jeden z najleprzych trenerow świata.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 gru 2004, 8:20

Nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!Chelsea kupuje dobrych graczy mn. Arjen Robben czy(być może niedługo) Joaqin. A z Chelsea chcą odejść Kezman i Joe Cole. Mourinho to znakomity szkoleniowiec, bardzo szerokimi perspektywami na przyszłość. Lubię też Arsenal bo grają tak samo jak Chelsea ładny,otwarty efektowny futbol.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 14:03

Szkoleniowiec jest dobrym fachowcem,wie czego sie od niego oczekuje i stara sie spelniac swoje powinnosci.Zobaczymy po meczu z Barca jakim naprawde jest trenerem.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 gru 2004, 14:48

Nie lubie tego trenera bo jest wiecznie niezadowolony (tak bynajmniej wyglada ;) ). Jesli chodzi o jego ręke trenerską to jest bardzo dobry w tym co robi. Dorian ma racje wszystko sie okaze po meczu z Barceloną...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 gru 2004, 15:06

a wedlug mnie ten gosc jest geniuszem pilki, nigdy nie gral zawodowo, swoje umiejetnosci nabywal jako asystent sir Bobby Robsona i od razu poszedl na gleboka wode, w mlodym wieku jak na trenera osiagnal prawie wszystko co mozna miec, i to przez 2 sezony, zdobyl, 2 razy mistrza portugalii, 2 razy puchar tego kraju, super puchar, puchar uefa, lige mistrzow a teraz trenuje najbogatszy klub swiata, tworzy z niego angielskie galacticos, dostal zadanie z ktorego sie wywiazuje, stworzyc klub ktory pokona wszystkich, teraz sie zobaczy co bedzie po meczach z barca jesli da rade tzn ze jest najlepszy, a jezeli chodzi o jego wypowiedzi nie dziwie mu sie ma racje, skoro jest the besciak to dlaczego ma o tym nie mowic, dlaczego ma nie krytykowac innych skoro jest najlepszy, tworzy swoisty dream team ;p ale i tak nigdy chealsy kibicowal nie bede ale jemu jako trenerowi zawsze :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 gru 2004, 15:33

zgadzam się z wami - jest dobry ale za to plecie głupoty i nieprawdę :roll:

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 20 gru 2004, 16:10

ja go lubię wykonuje prawidłowo swoją pracę co było widać jak trenował jeszcze Porto . Z Chelsea Też mu dobrze idzie :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 22 gru 2004, 8:55

Po pierwsze!!!!!!!!!!!!!Najbogatszym klubem świata jest ManUtd!!!!!!!!!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 gru 2004, 11:07

Mikusinski pisze:Po pierwsze!!!!!!!!!!!!!Najbogatszym klubem świata jest ManUtd!!!!!!!!!!
jak nie wiesz o co chodzi to nie gadaj ,a zasuwaj sie uczyć. Manchester to klub który ma największe przychody ze swojej działalności, tam nie ma jakiegoś rozkapryszonego Ruska co wydaje(z własnego konta) grubą kase na piłkarzy, Chelsea ma największy potencjał finansowy... Ale co to mnie i tak kocham tylko Juve, choć nawet w połowie nie jest tak bogate jak chelsea..ale serca i ducha walki w zawodnikach sie nie da kupić

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 gru 2004, 12:50

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:Po pierwsze!!!!!!!!!!!!!Najbogatszym klubem świata jest ManUtd!!!!!!!!!!
jak nie wiesz o co chodzi to nie gadaj ,a zasuwaj sie uczyć. Manchester to klub który ma największe przychody ze swojej działalności, tam nie ma jakiegoś rozkapryszonego Ruska co wydaje(z własnego konta) grubą kase na piłkarzy, Chelsea ma największy potencjał finansowy... Ale co to mnie i tak kocham tylko Juve, choć nawet w połowie nie jest tak bogate jak chelsea..ale serca i ducha walki w zawodnikach sie nie da kupić

to czy ManU ma najwiekszy przychod to nie bylbym taki pewny, Real naszpikowany gwiazdami rownie duzo kasy trzepie, niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia stanu konta jednych i drugich ale wydaje mi sie ze Real jest lepszy ;p

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 12:51

Mu chyba chodziło o Premiership :wink:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:43

wg mnie nie jest slaby..nic poza tym...a moze nawet dobry...tylko denerwuje mnie to zze kazdy gada ze jest najlepszy...ale on wcale nie jest najlepszy bo prowadzac chelsea ma NIEOGRANICZONY BUDZET...i to go czyni takim niby "najlepszym"

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 gru 2004, 22:48

Sławek pisze:wg mnie nie jest slaby..nic poza tym...a moze nawet dobry...tylko denerwuje mnie to zze kazdy gada ze jest najlepszy...ale on wcale nie jest najlepszy bo prowadzac chelsea ma NIEOGRANICZONY BUDZET...i to go czyni takim niby "najlepszym"

a moze pamietasz jak prowadzil porto ktore nie mialo ani jednej gwiazdy, gdy do niego przychodzil, i co zdobyl, czego dokonal ?? widziales !! wiec nie mow ze jest taki sobie

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”