Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 325

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 lis 2006, 22:09

guru pisze: O juz i tak duzo bramek strzelil dla Realu, co nie zmienia faktu, ze z anim poprostu nie przepadam :roll:
Chodzilo mi o to, ze niektorzy mieli watpliwosci czy bedzie jeszcze w stanie grac na wysokim poziomie i woleli, by klub sprowadzil kogos mlodszego. Sympatia to inna sprawa :wink: A ze duzo strzelil to sie zgadza, tylko ma przestoje. Wolalbym zeby strzelal mniej, ale czesciej.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 lis 2006, 11:58

Dobry mecz Realu. Pierwsza połowa, to praktycznie 3 sytuacje i 3 bramki. Dwie pierwsze typowe dla Ruuda, co do trzeciej, to ciągle się zastanawiam jak on to zmieścił :] Ogólnie Real nie zagrał wspaniale, ale na Osasune to wystarczyło. Niepotrzebnie stracony gol, czyj błąd...w sumie stoperów, którzy zostawili Valdo samego. W drugiej połowie Osasuna cisneła, ale nie mogli za bardzo zbliżyć się do pola karnego, a jak już się zbliżali, to świetnie bronił Iker. Czwarty gol też bardzo ładny, Van Nistelrooy udowadnia, że jego sprowadzenie błędem absolutni nie było :) 4 okazje, 4 bramki, a strzelił jeszcze jedną, której sędzia nie uznał. (chyba jednak słusznie).
Fenomeno Guti, który faulowany był chyba z 10 razy :P i prawie co faul, to kartka. Ogólnie jak liczyłem, to chyba zólte miało 8 piłkarzy Osasuny i nikt z Realu :)
guru pisze:Czego ty sie spodziwales po Capello ? On tak gra, wyniki ciesza, gra mniej...

Tak, tak. Capello znowu zabija futbol :(

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 13 lis 2006, 14:06

Bonso pisze: Fenomeno Guti, który faulowany był chyba z 10 razy :P i prawie co faul, to kartka. Ogólnie jak liczyłem, to chyba zólte miało 8 piłkarzy Osasuny i nikt z Realu :)
Od nas dostał Helguera.

Wiadomośc z ostatniej chwili.
as.com y rm.pl pisze:Marcelo, lewonożny 18-latek, który jeszcze do niedawna grał we Fluminense, pojawi się dziś w Madrycie, by podpisać kontrakt, który połączy go z królewskim klubem na siedem lat. Następca Roberto Carlosa pojawi się wraz ze swoim agentem i ojcem. Na Bernabéu zostanie zaprezentowany dzisiaj wieczorem lub jutro.
Mam zamęt w głowie. Czyżby kolejny wkręt? Może wtedy co pisał AS było trochę prawdy? Ale dopóki nie zobaczę oficjalnego komunikatu nie uwierzę. Zresztą jak to możliwe?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 lis 2006, 14:43

Bonso - swietny awatar. na poziomie

makis to samo

mam wiec pytanie do adminow tego forum - czy dozwolone jest obrazanie innych klubow przez wlasnie tego rodzaju obrazki? bo srednio mi sie podobaja

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 lis 2006, 14:52

to była chwila zadumy nad tym co prezentuje rkoeman...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 lis 2006, 15:13

rkoeman pisze:Bonso - swietny awatar. na poziomie

makis to samo

Zobacz, że fani twgo klubu też takie obrażliwe avatary i sygnatury miają.
oto przykłady:
Obrazek
Ten obrazek widnieje u szanwnego człeka o nicku Dratinho
Obrazek
zaś ten u Messi E2 Ronaldinho

rkoeman pisze:czy dozwolone jest obrazanie innych klubow przez wlasnie tego rodzaju obrazki? bo srednio mi sie podobaja
Widocznie tak skoro Niggaz i inni modzi to toleruja to mozna.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 13 lis 2006, 15:21

rkoeman pisze: mam wiec pytanie do adminow tego forum - czy dozwolone jest obrazanie innych klubow przez wlasnie tego rodzaju obrazki? bo srednio mi sie podobaja
Proponuje troche wiecej dystansu do pewnych rzeczy. Latwiej sie zyje :wink:
Tomachos pisze:to była chwila zadumy nad tym co prezentuje rkoeman...
:spoko:

No to teraz moze cos na temat:
Warto odnotowac fakt, ze Diarra jest jedynym pilkarzem Krolewskich, ktory rozegral jak dotad wszystkie spotkania w tym sezonie (w zadnym tez nie byl zmieniany). Rozegrał 10 meczów w lidze, 4 w Lidze Mistrzów i dwa w rozgrywkach o Puchar Króla. Widac, ze Fabio bardzo na niego liczy.
A co do Marcelo to... zobaczymy czy to, co pisza bedzie prawda. W sumie jaki mieliby cel w tym, by sciemniac ws daty prezentacji zawodnika, skoro mozna to latwo zweryfikowac. Czekamy.
Otoz to Toudinho, dzieki za spostrzegawczosc :wink:

Asder
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asder » 13 lis 2006, 18:31

Premo pisze:Marcelo, lewonożny 18-latek, który jeszcze do niedawna grał we Fluminense, pojawi się dziś w Madrycie, by podpisać kontrakt, który połączy go z królewskim klubem na siedem lat. Następca Roberto Carlosa pojawi się wraz ze swoim agentem i ojcem. Na Bernabéu zostanie zaprezentowany dzisiaj wieczorem lub jutro.

Mam zamęt w głowie. Czyżby kolejny wkręt? Może wtedy co pisał AS było trochę prawdy? Ale dopóki nie zobaczę oficjalnego komunikatu nie uwierzę. Zresztą jak to możliwe?

Już jest potwierdzenie na oficjalnej stronce klubu z Brazylii ... :D

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 14 lis 2006, 12:46

no to jeszcze tylko Gago oraz Higuain i wypasik

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 lis 2006, 13:46

Podobno oficjalna prezentacja ma sie odbyc jutro w poludnie. Brazylijczyk dzisiaj podpisze kontrakt obowiazyjacy do 2013 roku ( :!: ) i przejdize testy medyczne. Jestem ciekaw jak rozwiaza sprawe z obywatelstwem. Wiadomo, ze mozliwy jest tez transfer Gago i to raczej on zajmie ostatnie miejsce dla gracza bez paszportu UE. Podobno klub rozwaza umieszczenie Marcelo w Castilli na jakis czas.

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 14 lis 2006, 14:01

tak z innej beczki
ps: jak było takie zdjęcie to sorry, ale dopiero co dołączyłem do forum i nie chciało mi się przeglądać...tyyylu stron
to fotka z ostatnich derby Madrytu na Santiago Bernabeu, przeznetacja oczywiście w wykonaniu Ultras Sur, miażdzy wprost.....gdyby ktoś nie wiedział: jest to odniesienie do fresku Michelangelo pt: "Stworzenie Adama", znajduje się on w Kaplicy Sykstyńskiej w Watykanie, trzymane przez kibiców kartoniki białe i niebieskie ułożone są tak, jak wychodzą te kolory prosto z flagi, natomiast podpis: "...i Stworzył Legendę" mówi chyba sam za siebie

Obrazek

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 lis 2006, 15:30

Mundialito- to zdjęcie jest świetne.

No i stało się faktem Marcelo Vieira Da Silva Júnior zawitał do Madrytu by złożyć swój autograf pod wieloletnim kontraktem. Jestem zadowolony jednak nie popadam zbytnio w euforie. Oby się sprawdził Jest młody i ma się od kogo uczyć.
Obrazek
:D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 lis 2006, 15:47

Widac, ze z Marcelo luzak - przyszedl na podpisanie kontraktu w koszulce G-UNIT :wink: Zobaczymy jak sie bedzie spisywal, IMO sprowadzanie mlodych pilkarzy to duzy pozytyw (choc oczywiscie lepiej by bylo ich sobie wychowywac).
A zdjecie rzeczywiscie bardzo dobre :ok: :spoko: :ok:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 lis 2006, 16:12

Mundialito wow :shock: ekstra zdjęcie

Co do naszego 18 brazylijczyjka w historii czyli Marcelo Viery da Silva Juniora to super że przyszedł świetna cena za potencjalnego następce Carlosa (ok. 6mln gdzie np Abidal 19mln) bo i talent ogromny (interesowalo sie nim kilka klubów Milan,Inter,Olympique Lyon) i czas na adaptacje ma sporo.

Wg. Marca.es Marcelo przez reszte sezonu pogra w...Real Madrid Castillia jak wiadomo nie ma paszportu a u nas jest jedno miejsca dla gracza non-ue a zarezerowane jest dla Fernando Gago 8) tak wiec ma Marcelo czas się przyzywaczjić do Madrytu, do treningów w takim klubie jak Real no i do życia w hiszpanii.

Jedyne wolne numerki w klubie to 12,20,16 wiec ciekawe jaki wybierze Marcelo.

wg. Pedji Gago bardzo blisko madrytu tylko otwarta jest kwestia kiedy bo prezes Boca nie chce go puścić w styczniu a dopiero w lipcu.

Huguain też jakiś taki zapalony do gry w Madrycie :D

makis pisze:ze z Marcelo luzak - przyszedl na podpisanie kontraktu w koszulce G-UNIT

:D

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 lis 2006, 16:17

vakabayashi pisze: Wg. Marca.es Marcelo przez reszte sezonu pogra w...Real Madrid Castillia jak wiadomo nie ma paszportu a u nas jest jedno miejsca dla gracza non-ue a zarezerowane jest dla Fernando Gago 8) tak wiec ma Marcelo czas się przyzywaczjić do Madrytu, do treningów w takim klubie jak Real no i do życia w hiszpanii.
Tylko co bedzie latem :?: Robinho albo Diarra staraja sie o obywatelstwa :?: Bo ktorys z nich musialby zwolnic miejsce Marcelo latem. Diarra czasem nie stara sie o francuskie :?: Nie wiem dokladnie jak to jest. Oswieccie mnie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”