Robinho vs. Tevez - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 lis 2004, 20:30

A ja się nie zgodzę z przedmówcami. Moim zdaniem lepije żeby któryś z nich trafil na wyspy niz do Wloch. Liga angielska moim zdaniem jest o wiele lepsza. Spojrzcie na takich jak C. Ronaldo, Henry i wiele innych. Jakos sie nie marnuja.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 25 lis 2004, 20:45

Bojinov - Gilardino...to jest atak !

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 lis 2004, 21:21

Kamilo pisze:Zgadzam sie z opiniami, że Tevez i Robinho zmarnują sie w Anglii ! To nie liga dla nich, na bank grajac w angielskim klubie mieli by bardzo czesto kontuzje ! :evil:
Najlepiej pasowali by do ligi hiszpańskiej, ale ja najchetniej widziałbym szczegolnie Teveza w Bayerni :D Zreszta Bayern od dłuższego czasu sie nim interesuje
W lidze niemieckiej to dopiero by sie zmarnował. Bundesliga niszczy talenty, młode gwiazdy nie maja mozliwosc rozwijania sie tak np Rosicky który w pewnym momenicie przestał sie rozwijac. Inne przykłady D'alessandro(mam nadzije,ze szybko z tamtad ucieknie) Santa Cruz który gdy przychodził do bayernu uchodził za jedenego z najbardziej obiecujacych npastników a gdzie jest teraz? Mam nadzieje ze w najblizszej przyszłosci wyzej wymienieni zawodnicy jak i jescze kilku innych min. Schweinstaiger,Ewerthon,Hleb opuszcza lige naszych zachodnich sasiadów

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lis 2004, 22:00

Tevez powinien trafić gdzieś do Hiszpani np: Deportivo. A Robinho trafi chyba do Angli lub Hiszpani choć jego styl gry nadaje się najbardziej do Hiszpani.
Oboje są wielkimi talentami. Stawiam ich na równi

SK8
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SK8 » 26 lis 2004, 6:06

Mi się wydaje że oni są tocy sami...nie wiem jak wy,ale Tevez i Robinho powinni trafić do Hiszapii a REAL MADRYT kupi Robinho a z tevezem no nie wiem może Valencia...pozdróka

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 11:25

BUNCH pisze:Oczywiście, nie lubie tego Angielskiego "sztywnego" stylu gry, i schematycznego. Np. taki Cristiano Ronalso, trafił tam i co? nie błyszczy jak w Portugalii, prawda Paweł?
prawda ! nie podoba mi sie w ogóle angieslki styl gry wolę Hiszpanie tam jest wiecej walki i gry technicznej...

Zainteresowanie Atletico Tevezem jest jak najbardziej trafne ! myśle że dobrze mu tam bedzie ponieważ nie bedzie miał duzej konkurencji do gry w pierwszym składzie i jesli bedzie grał nabierze ogrania zreszta myśle ze z Torresem stworza jeden z groźniejszych napadow Primera Division :)

zuch177
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Fabio Paim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zuch177 » 20 gru 2004, 13:15

Fabio Paim jest bardzo utalentowanym zawodnikiem.Mimo że ma 13 lat to gra jak profesjonalista.Uważam że powinien grać Chelsea Londyn w portugali się marnuje.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 gru 2004, 15:09

ROBINHO bedzie wielki, to bedzie tak ze robinho bedzie niczym ronaldo a tevez bedzie tylko bardzo dobrym pilkarzem takim jak baros nie bedzie az tak wielki przynajmniej mam taka nadzieje bo go jakos nie trawie mimo ze jest niesamowity na boisku i te jego bramki z olimpiady, miod ;p

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 20 gru 2004, 16:02

piotrek256 pisze:
Kamilo pisze:Zgadzam sie z opiniami, że Tevez i Robinho zmarnują sie w Anglii ! To nie liga dla nich, na bank grajac w angielskim klubie mieli by bardzo czesto kontuzje ! :evil:
Najlepiej pasowali by do ligi hiszpańskiej, ale ja najchetniej widziałbym szczegolnie Teveza w Bayerni :D Zreszta Bayern od dłuższego czasu sie nim interesuje
W lidze niemieckiej to dopiero by sie zmarnował. Bundesliga niszczy talenty, młode gwiazdy nie maja mozliwosc rozwijania sie tak np Rosicky który w pewnym momenicie przestał sie rozwijac. Inne przykłady D'alessandro(mam nadzije,ze szybko z tamtad ucieknie) Santa Cruz który gdy przychodził do bayernu uchodził za jedenego z najbardziej obiecujacych npastników a gdzie jest teraz? Mam nadzieje ze w najblizszej przyszłosci wyzej wymienieni zawodnicy jak i jescze kilku innych min. Schweinstaiger,Ewerthon,Hleb opuszcza lige naszych zachodnich sasiadów
Gdybys troche poczytal lub czasem obejrzal program o pilce noznej w polsacie sport, to dowiedzialbys sie ze w niemczech najwiecej sie trenuje i pilarze maja najkrotsza przerwe miedzy rundami, mowisz tez ze pilkarze sie nie rozwijaja popatrz na krzynowka :!: a reszta nie blyszczy bo cala liga niemiecka to wyrownany poziom gry :!: :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 gru 2004, 16:30

a ja uwazam ze argentynczyk, ale nie tevez tylko cavenaghi

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 20 gru 2004, 16:53

a widzieliscie w akcji TUNCAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest zawodnik i tez młody !!!!!!!!! ale i tak oni nie dorastaja nawet do piet ADRIANO !!!!!!!!! :D:forza inter :x

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 20 gru 2004, 17:02

Moim zdaniem troche lepszy jest Tevez a to z tego wzgledu ze miał okazje zaprezentowac sie na olimpiadzie i Copa America i w obu tych iprezach wypadł znakomicie. Ale tak naprawde obu zweryfikuje gra w jakims europejskim klubie. Na razie za wczesnie oceniac na ile gra w ich obecnych klubach przełozy sie na pozniejsze sukcesy. Dziwi mnie wasz zachwyt nad nimi w tym sensie ze nie mieliscie (chyba)zbyt duzo okazji na ogladanie ich gry, a po paru meczach nie mozna okrzykiwac kogos nowym Pele czy Maradoną(bo po paru wybiorczych filmikach to i z Rasiaka zrobi sie najlepszego napastnika swiata:D ......)A czy trafią do Anglii czy Hiszpanii to nie ma najwiekszego znaczenia bo jesli sa naprawde wielcy to sobie poradza nawet w bundezlidze.

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 20 gru 2004, 20:15

Tevez jest o wiele lepszy!! Ma narazie więcej sukcesów od Robinho. Z Robinho zapewne zrobi się taka sama gwiazda jak z Riquelme. Transfer do wielkiego klubu a potem wieeelki spadek formy i do jakiegoś średniaka ligowego. Tevez przynajmniej mysli!! Nie wystepuje we wszystkich reklamach i nie chce zrobić z siebie wielkiej gwiazdy (może o tym zaświadczyć transfer do Corinthians)

zuch177
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Robinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zuch177 » 21 gru 2004, 8:22

Robinho lepszego technika nie znajdziesz to bardzo dobry gracz jest 100 razy lepszy od Teveza.Dobrze zrobił że przechodzi do Realu to przeciesz bardzo dobry klub, ale był by wspaniale żeby grał w Barcelonie. Barcelona to w tym roku najlepszy klub na świecie. Mógłby przejść też gdzieś do Anglii.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 gru 2004, 9:00

mimek pisze:
piotrek256 pisze:
Gdybys troche poczytal lub czasem obejrzal program o pilce noznej w polsacie sport, to dowiedzialbys sie ze w niemczech najwiecej sie trenuje i pilarze maja najkrotsza przerwe miedzy rundami, mowisz tez ze pilkarze sie nie rozwijaja popatrz na krzynowka :!: a reszta nie blyszczy bo cala liga niemiecka to wyrownany poziom gry :!: :!:
Tak sie składa ze akurat ma polsta spotr i dosc czesto ogladam mecze bundesligi.Chodzi mi o to ze w bundeslidze piłkarze dochodza do pewnego poziomu(dobrego) i sie zatrzymuja mam tutaj na myśli szczególnie piłkarzy grajaych techniczna, widowiskowa pilke. Bundesliga to nie miejsce dla nich. Choc był jeden wyjatek Borusia w latach 2001-2003 grala naprawde atrakcyjna piłke.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”