Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 328

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 15 lis 2006, 20:07

rkoeman chaotycznie składasz swoją wypowiedź, po drugie, traktuj nazwy klubów i ludzi dużą literą, ot trochę przyzwoitości, po trzecie- zakładasz że nie wiem co robią, hmm, Ty na pewno wiesz, wiesz w ogóle wszystko jak tak czytam Twoje posty, po czwarte, grzeje mnie Twoja Barca, więc wychodzą z Ciebie jakieś kompleksy chyba skoro co chwila udzielasz się tutaj, wyszukujesz coś ciągle byle się tylko przyczepić, daj sobie spokój i tyle, udzielaj sie w temacie Barcy

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 lis 2006, 20:19

Mundialito czy koeman składa wypowiedź na tyle chaotycznie żeby nie wyczytać z niej że Ultras Sur to rasistowska banda kibiców o nazistowskich poglądach wykorzystująca hitlerowską symbolikę? Czy fakt tworzenia dobrej atmosfery podczas meczu może zneutralizować takie przekonania? IMO nie...

PS. Co do małych liter - wczytaj się w treść regulaminu forum i wszystko stanie się jasne...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lis 2006, 21:36

Messi E2 Ronaldinho pisze:Overmars
Overmars przeszedl za 25 mln funtów. A ten przewspaniały grający obecnie w Cruzeiro Belo Horizonte Geovanni Deiberson Mauricio przyszedł do was za 21 baniek :lol: i wrócił skad przyszedł chyba za free 8) Gratuluje. Byłem blisko 60 a stzrelałem.

Elvir przyszedl za 13, ale 13 to nie 25 F :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lis 2006, 22:04

Mundialito pisze:rkoeman chaotycznie składasz swoją wypowiedź, po drugie, traktuj nazwy klubów i ludzi dużą literą, ot trochę przyzwoitości, po trzecie- zakładasz że nie wiem co robią, hmm, Ty na pewno wiesz, wiesz w ogóle wszystko jak tak czytam Twoje posty, po czwarte, grzeje mnie Twoja Barca, więc wychodzą z Ciebie jakieś kompleksy chyba skoro co chwila udzielasz się tutaj, wyszukujesz coś ciągle byle się tylko przyczepić, daj sobie spokój i tyle, udzielaj sie w temacie Barcy
straszne kompleksy :*:*:* mam kompleks nazistow i rasistow

ole

ps - mieszkalem moj moily rok w madrycie jak jeszcze nie wiedziales co to real madryt i swoje widzialem

obiecuje ze jutro bede dalej dyskutowal na ten interesujacy temat. podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.

ps2 - prosze zatem kibicow realu o zacytowanie piosenki spiewanej przed kazdym meczem

jack-sub
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 15 lis 2006, 23:17

Masz jakieś fajne fotki z meczu(ów) > :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lis 2006, 23:43

mam ale z tego sezonu i zeszlego. niestety w sezonie 90/91 nie bylo cyfrowek.

ale mam za to zdjecie z szuchsterem

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 16 lis 2006, 7:46

mieszkalem moj mily rok w madrycie jak jeszcze nie wiedziales co to real madryt i swoje widzialem
NO I JAK TO O TOBIE śWIADCZY? z góry zakładasz ze jestem małolatem, poza tym przypisujesz sobie prawo wszystko-wiedzenia z racji tego ze ileś tam razy byles w Hiszpanii, mam to w dupie czlowieku. I nie bede juz dyskutowal z tobą bo nie ma sensu. Interesuje mnie tylko czemu sie wcinasz z jakimiś paszkwilami odnośnie US odkąd dołączyłem do forum i wrzucilem pare postow z ich fotkami? boli cię to ze wymiatają z takimi oprawami? bo juz nie kumam w imie czego probujesz znajdowac na siłę jakieś minusy u nich? PO CO TO ROBISZ? czy ktos sie tu pyta o ich poglądy???? zresztą Ci co sie tym interesuja i tak swoje wiedza, wiec kogo ty chcesz uswiadamiac????? i skoncz w koncu robic przypał na forum, bo szkoda czasu, miejsca i rozmywania tematów, bez odbioru
Ostatnio zmieniony 16 lis 2006, 8:28 przez Mundialito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 lis 2006, 7:59

rkoeman pisze:obiecuje ze jutro bede dalej dyskutowal na ten interesujacy temat. podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.
Aha rozumiem pewnie jesteś jednym z tyc typów co lubią latex i pejcze :)

Mea Culpa nie mogłem się powstrzymać :D

A tak btw to w środę przyjeżdzamy do was po 3 pkty :), więc nie opierajcie się zbytnio bo u nas bramki chyba Loic Remy bedzie zdobywal :P

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 16 lis 2006, 8:35

a ja dalej swoje
sezon 2005/06, mecz...z braćmi z Lyonu (Ultras Sur trzyma sztamę z Bad Gones z Lyonu)
przedsmak przed najbliższą kolejką LM :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
karchinho
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 16 lis 2006, 10:11

Kolejna fajna fota.MAsz to ze strony Ultras-ow czy skad??
:lol:

nie nabijaj, bo szybko skończysz przygode z forum. Masz do niego osobista prośbę to na priv, albo w odpowiednim temacie [graficznym] // fieldy

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lis 2006, 10:59

rkoeman pisze: wiec moze zamiast napadac tak agresywnie przeczytaj najpierw co pisze.
rkoeman pisze:podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.
i moje ulubione :wink:
rkoeman pisze: ja na was nie napadam. a za to wy regujecie straszna agresja i zamieszczacie sobie obrazliwe awatary
:roftl3: Zaiste, Twoje posty obudzily we mnie frustracje i zlosc i sklonily do zamieszczenia sobie "obrazliwego avataru" :lol: Przeceniasz swoj wplyw na niektorych z nas, a juz na pewno na mnie. Widze, ze "agresja" to teraz Twoje ulubione slowo. Kiedys modna na forum byla "frustracja", ale jak widzimy wszystko w zyciu sie zmienia :wink:
Byles w Hiszpanii :?: Wow :rydzyk: Trzeba bylo tak od razu, od dzisiaj jestes moim mistrzem :wink:
Chcesz spokojnej dyskusji :?: Nie widze problemu, tylko sam dostosuj sie do proponowanej przez Ciebie formy i nie zachowuj sie tak, jakbys zjadl wszystkie rozumy, bo to Ci szacunku (ktorego tak sie domagasz) nie przysporzy.
P.S. Wybacz, jesli moj post jest dla Ciebie zbyt agresywny. Nie chcialem. Pozdro.

Najnowsze doniesienia mediow:
Sytuacje Beckama w Realu sledzi podobno... Inter Mediolan :wink: Spekuluje sie, ze to wlasnie tam mialby trafic Spice Boy, jesli ostatecznie nie przedluzy kontraktu z Krolewskimi. Wlochy :?: Hmm, jakos go tam nie widze.
W najblizszym czasie Real i Boca maja zasiasc do negocjacji w sprawie Gago. Cena ma wynosic ok 15 mln euro. Czeka nas ciezka przeprawa, bo prezydent Boca na pewno nie pusci tak szybko swojego podopiecznego.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 lis 2006, 12:23

makis pisze:Sytuacje Beckama w Realu sledzi podobno... Inter Mediolan
Miasto mody -Mediolan idealnym miejscem zamieszkania dla Beckhama takie jest moje zdanie. A i włoscy paparazzo mieliby wieksze zarobki :P

makis pisze: Real i Boca maja zasiasc do negocjacji w sprawie Gago

Baldini w piątek leci do argentyny negocjować i zobaczymy z czym wróci :wink:

a teraz mały pokaz:
Obrazek

Gonzalo Higuain w koszulce Realu 8)

rkoeman zostałeś gwiazdą tego tematu, i masz zdjecie z Schusterem......pełen sukces wracaj do hiszapanii tam nie ma tych 'agresywnych' kibiców Realu którzy tu są prezentowani na forum i sa sami ludzie ktorzy równają do twojego doświadczenia w pobycie w hiszpanii:!:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 16 lis 2006, 14:04

To fotomontaż czy real? :P

Co Becksa to też uważam, że to jest idealne miejsce dla niego i jego żonki.

Już za dwa dni mecz z Racingiem. Cannavaro zagrał 1 połowę z Turcją, a Ramos wszedł na ostatnie 15 minut z Rumunią. To dobrze, bo nie będą tak bardzo zmęczeni.

Przeczytalem też złą wiadomość. Stan Ferenca Puskasa się pogorszył i to bardzo. Jego stan określa się jako krytyczny :(

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 lis 2006, 15:19

Higuain pozował w koszulce Realu dla dziennikarzy AS.com 8)

Ferenc Puskas wracaj do zdrowia :!:

To coś o jednej z naszej legend:

http://youtube.com/watch?v=EjNBsRmR3Q0

Puskas był najstarszym graczem jaki debiutował w rep. hiszpanii miał wtedy 34 lata. Co ciekawe grał wtedy wcześniej dla rep. węgier. Wtedy przepisy dozwalały na takie 'transfery'

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lis 2006, 16:13

Real sie zbroi :twisted: Jeszcze Kaka' i Messi ... w zimie :P

A tak na poważnie Calderon nazwał Marcelo następca Roberto Carlosa w kadrze Canarinhos, a Dunga już go ostudził mówiąc że Cafu i Carlos nie beda mieli nastepców bo byli jedyni i zawsze grali, teraz to sie zmieni, na dowód czego od debiutu Marcelo już 3 innych młodych latków grało na flankach defensywy Canarinhos. Ale nie w tym rzecz bo młody na pewno może sie przyjać w Real i sam wywalczy sobie miejsce. Ale filozofia Dungi jest inna.

El Pipita ? tżz ciekawy gracz, ostatnio jak były derby River - Boca czekałem do 3 w nocy by go zobaczysz w akcji na zywo :P pierwsze wrażenia pozytywne [kupować :P], w tym meczu inny gracz River wymiatał pomocnik Bul... coś tam [zapomniałem - wybaczcie] ale Gonzalo miał swój wkład w wygrane derby, bo grał swietnie w ataku. Słabiej zagrali Gago i Palacio ale odbili sobie to w następnych kolejkach i ida po mistrza :] Prowadzeni przez wiecznie strzelającego Martina Palermo.

Chyba nawet transfer Gago był by bardzie "opłacalny" że tak powiem dlla Real od strony sportowej, patrzac na jego pozycje z zmysł taktyczny jak i techniczne gre. Cena robi swoje, ale może być jeszcze wyższa jak Barca da z 15 za Palacio, to Boce nie odda za 12 Gago. Jednak to wszystko jest o tyle dziwne że w Mardycie jest Fabio Capello. A to nie jest trener któremu Calderon będzie mówił kto ma grać, i trener który żadko eksperymentuje. Dla tego to jest dziwne ze Real zapowiada rewolujuce z Capello na ławce, bo to nie jest Arsen Wenger który jest dla piłkarzy jak ojciec. Macie przykład z Cicinho [jak tam u niego, kiedy wraca ?] i Salgado, Włoch powiedział wprost że Hiszpan ma u niego miejsce bo jest doswiatczony i ma ta równowage w defensywie i ofensywie. Podobnie było z Robinho do czasu az nie pokazał że może grac bez holowania piłki itd. Dla tego zastanawia mnie jak to zostanie rozegrane. Zwłaszcza że Carlo pozostanie w klubie. Ciekawy jestem jak to bedzie, bo nie wątpie w umiejętnosci pokuładania drużyny przez Capello ale on sie nie podpala łapkami z papierami na gre co już nie raz pokazał. Chyba że wraca stary dobry Fabio :P gdy zaczynał kariere na Giuseppe Meazza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”