Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 15 lis 2006, 20:07
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 lis 2006, 20:19
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lis 2006, 21:36
Overmars przeszedl za 25 mln funtów. A ten przewspaniały grający obecnie w Cruzeiro Belo Horizonte Geovanni Deiberson Mauricio przyszedł do was za 21 baniekMessi E2 Ronaldinho pisze:Overmars
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lis 2006, 22:04
straszne kompleksy :*:*:* mam kompleks nazistow i rasistowMundialito pisze:rkoeman chaotycznie składasz swoją wypowiedź, po drugie, traktuj nazwy klubów i ludzi dużą literą, ot trochę przyzwoitości, po trzecie- zakładasz że nie wiem co robią, hmm, Ty na pewno wiesz, wiesz w ogóle wszystko jak tak czytam Twoje posty, po czwarte, grzeje mnie Twoja Barca, więc wychodzą z Ciebie jakieś kompleksy chyba skoro co chwila udzielasz się tutaj, wyszukujesz coś ciągle byle się tylko przyczepić, daj sobie spokój i tyle, udzielaj sie w temacie Barcy
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 15 lis 2006, 23:17
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lis 2006, 23:43
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 16 lis 2006, 7:46
NO I JAK TO O TOBIE śWIADCZY? z góry zakładasz ze jestem małolatem, poza tym przypisujesz sobie prawo wszystko-wiedzenia z racji tego ze ileś tam razy byles w Hiszpanii, mam to w dupie czlowieku. I nie bede juz dyskutowal z tobą bo nie ma sensu. Interesuje mnie tylko czemu sie wcinasz z jakimiś paszkwilami odnośnie US odkąd dołączyłem do forum i wrzucilem pare postow z ich fotkami? boli cię to ze wymiatają z takimi oprawami? bo juz nie kumam w imie czego probujesz znajdowac na siłę jakieś minusy u nich? PO CO TO ROBISZ? czy ktos sie tu pyta o ich poglądy???? zresztą Ci co sie tym interesuja i tak swoje wiedza, wiec kogo ty chcesz uswiadamiac????? i skoncz w koncu robic przypał na forum, bo szkoda czasu, miejsca i rozmywania tematów, bez odbiorumieszkalem moj mily rok w madrycie jak jeszcze nie wiedziales co to real madryt i swoje widzialem
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 lis 2006, 7:59
Aha rozumiem pewnie jesteś jednym z tyc typów co lubią latex i pejczerkoeman pisze:obiecuje ze jutro bede dalej dyskutowal na ten interesujacy temat. podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 16 lis 2006, 8:35

Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 16 lis 2006, 10:11
karchinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lis 2006, 10:59
rkoeman pisze: wiec moze zamiast napadac tak agresywnie przeczytaj najpierw co pisze.
i moje ulubionerkoeman pisze:podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.
rkoeman pisze: ja na was nie napadam. a za to wy regujecie straszna agresja i zamieszczacie sobie obrazliwe awatary
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 lis 2006, 12:23
Miasto mody -Mediolan idealnym miejscem zamieszkania dla Beckhama takie jest moje zdanie. A i włoscy paparazzo mieliby wieksze zarobkimakis pisze:Sytuacje Beckama w Realu sledzi podobno... Inter Mediolan
makis pisze: Real i Boca maja zasiasc do negocjacji w sprawie Gago

vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 16 lis 2006, 14:04
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 lis 2006, 15:19
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lis 2006, 16:13
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio