Zaza pisze:Chyba że wraca stary dobry Fabio
Zaza chyba raczej tak. Bo nie wyobrażam sobie żeby Calderon z Mijatovicem kupili gracza o tak żeby siedział na ławie. To Capello chciał mieć Gago i wychodzi na to że go dostanie.
Transfer Gago o tyle jest zasadny, ze po prostu nie mamy takich graczy grających kreatywną piłke w typie Pirlo, Xabiego Alonos, Xaviego, mamy Diarre i Emersona jako takich destruktorów
Więc jak narazie Real - Capello gra dwoma destruktorami w pomocy jednym "pomocnikem od kreacji" (Guti) i dwoma od zamętu na skrzydłach )Raul i Robinho ew. Reyes) plus Van Nisterlgooool
I stąd zamysł Capello zapewne że na pozycje "pomocnika od kreacji" wezmie Gago po to by w meczach u siebie Emerson wylądował na łąwce a grali w pierwszej 11 i Gago(obok Diarry) i Guti.
A co do reszty Marcelo narazie odwiedzi inny klub i najrawdopodobniej bedzie to Racing Santander pogra tam z 2 lata co najmiej czyli tyle ile R. Carlos zostanie jeszcze w Madrycie.
A Gonzalo, hmm chciałem też go oglądnąc w akcji w derby ale sie nie doczekałem
Cicinho - narzie sie rehabilituje, jest po operacji i przebywa w brazylii, myśle ze w Realu Capello nie pogra i odejdzie
Te 3 transfery zwaistuja nie mniej nie wiecej że Ronadlo, Cassano Beckham zmieną klub
Nie wierze ze Antonio chciał przeprosić, myśle ze jego agent doszedł do porozumienia z zarzedem Los Blancos " puścicie mnie w zimie za nie za dużo, przeprosze i bede trenował"