Nas na szczęście puszali wolno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 lis 2006, 14:24
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 lis 2006, 14:25
A ja właśnie pisałem 1 temat. Mam nadzieję, że zrozumiałem dobrze i moje wspaniałe opowieści o artukułach henrykowskich, pacta conventa itd nie pójdą na marnebalon pisze:Maciek_88 ja dzis pisałem Historie rozszerzona. Wybrałem 2 temat do wypracowania był w miare prosty-----> kryzys demokracji w latak 1918-1939 .......a reszta to tak sobie, napisałem na wszystko ale okaaże sie czy dobrze.
maciek_88
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 17 lis 2006, 14:32
Ja chodze do Przewosrska do Liceum i my bylismy zwlnieni ze wszystkich lekcji przez te trzy dni, ale np druga szkoła ( technikum) miała normalnie lekcje po maturze. Jak dla mnie to wszyscy powinni miec wolne po maturze bo zawsze to jest stress itpScyzoryk pisze:P.S Czy wy po próbnych maturach byliście zwolnieni do domu ?? W Kielcach wszystkie licea po próbnej były zwolnione ...oprócz mojego .
Balon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 lis 2006, 15:58
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 17 lis 2006, 16:34
Balon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 lis 2006, 16:56
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 lis 2006, 18:26
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 17 lis 2006, 19:20
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 lis 2006, 19:30
gdzie sie wybierasz?!brylancik pisze:Wychodzi mi ok. 60-70%. Trzeba się będzie wziąć w garść i pouczyć na prawdziwą. W sumie szczerze powiem że spodziewałem się że będzie gorzej.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 lis 2006, 19:39
Nie jestem jeszcze pewien. Napewno zostaję w Krakowie a myślę nad AGH albo AE. Na razie skupiam się na tym żeby dobrze majcę zdać a później będę się zastanawiał...gdzie sie wybierasz?!
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 lis 2006, 20:06
Możesz podać strone, gdzie sprawdzałeś wyniki?mawik pisze:Ja patrzylem to mam około 70-75% z rozszerzonego WOSu a może nawet i więcej. Myślałem że będzie trudniejsze
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 lis 2006, 20:52
Ponawiam prośbę, najbardziej interesuje mnie biologia i historia jeśli możnaBerele Lewartow pisze:Możesz podać strone, gdzie sprawdzałeś wyniki?
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 lis 2006, 20:58
http://www.cke.edu.pl/images/stories/Ma ... cen_pr.pdfMożesz podać strone, gdzie sprawdzałeś wyniki?
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 lis 2006, 21:40
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio