Post Wyświetl pojedynczy post autor: mthomas » 07 lis 2006, 15:51
mthomas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lis 2006, 0:33
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 lis 2006, 12:19
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2006, 18:45
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2006, 1:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 2:18
Nie można powiedzieć że SHAQ zadecydował o losach meczu, przecież nie zrobił tego specjalnieMessi E2 Ronaldinho pisze:Co do spotaknia Nets z HEATS to zadecydował głownie Shaq, który wykluczyła badz conajmniej zmniejszył zagrozenie, poprzez kontuzje przeciwników.
Składu jakiegoś wybitnego nie mają żeby wygrywac z wszystkimi ale faktycznie po dobrym początku można wymagać od nich więcej. Pisałem że powrót Bryanta niekoniecznie musi pomóc drużynie i jak na razie tak się dzieje. Kobe musi być gwiazdą zespołu i nie pozwoli aby ktoś był ważniejszy od nigo. Pamiętasz jak kłócił się z O'Nealem o status lidera drużyny. Czasem udawało się załagodzić konflikt ale w większości obaj panowie nie darzyli siebie sympatia. No cóż w tym rola Jacksona aby to wszystko poukładaćMessi E2 Ronaldinho pisze:JEZIOROWCY obniżyli loty, a to głownie przez dwójkę Lamar Odom Kobe Bryant.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 12 lis 2006, 9:50
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 lis 2006, 11:09
ja tam bym powiedzial, ze HaslemMessi E2 Ronaldinho pisze:Co do spotaknia Nets z HEATS to zadecydował głownie Shaq
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 13:42
CLEVELAND CAVALIERS - BOSTON CELTICS 94:93 (10:25, 24:23, 26:28, 34:17)Yukasz pisze:PS Cleveland - Boston 19:37 a było 0:11
Po sparingach wydawało się co innego ale sparingi to nie liga, zas liga to nie play-off. A dziś Detroit dostało lanie od Golden State 79:111Berik pisze:Co mnie zadziwia w tym sezonie to slabe Detroit.Znowu dostali i to ze sredniakami - Warriors.Zaden zawodnik "Tlokow" nie zagral na swoim normalnym poziomie...no i tez widac, ze MOhammed Bena nie zastapi.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 lis 2006, 8:53
100:76 

Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lis 2006, 11:48
Baqu pisze: tylko Haslem i Wade cos tam grają
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lis 2006, 12:53
Zaza pisze:A Shaq grał ? bo on ostatnio pauzował nie ? To że Wade cos grał to nie dziwi chyba, sam wiesz że to on jest tym nr 1 Heat. Flash jest kozacki, tez koleś mnie rozwala. Czesto odladam mecze Heat dla tego gościa !
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 lis 2006, 15:25
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 lis 2006, 21:42
Patrząc na to jak gra Miami w tym sezonie mnie ta porażka w cale mnie nie dziwiMessi E2 Ronaldinho pisze:Przegrna z NYK to naprawde przykra przegrnana, przynajmniej wnioskujac jak graja Kinicks w tym sezonie i co wokoł tego zespołu sie dzieje. To jeden z najsłabszych NBA a beda przez meisiac neiobecnosci Shaqa mocniejsi i myśle, ze Zary sobie nie poradza, a poniej bedą gonić czołówkę.
Baqu pisze:LeBron dzisiaj przeciwko leśnym wilkom 37 pkt 6asyst oraz 9 zbiórek
Wczoraj Baron Davis w meczu Warriors - Kings 117:105Baqu pisze:Kobe wydatnie pomogl w wygranej z Toronto 107 - 100 zaliczajac 31 pkt 11 zb i 7 asyst
Baqu pisze:
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 19 lis 2006, 21:52
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio