Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 gru 2004, 21:34

ten znowu z tą kontuzją :lol:

a poza tym co ma CHELSEA do transferu VIERIEGO do REALU?

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 gru 2004, 22:06

lukas5000 pisze: Vieri przejdzie do Realu to będzie po Arsenalu i miejmy nadzieje że Henry nie dostanie kontuzji bo to będzie naprawde katastrofa :!: :!: :!:
Jaki Vieiri :?: :?: :?: Ten z Interu, czy chodzi ci o Patricka VIEIRE z Arsenalu :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 22:12

Tak to jest jak sie dobrze nie zna zagadnien z pilki a chce sie byc wielkim znawca.Jak masz lukas5000 pisac o kontuzjach i o Vieir'ze ze jest rzekomo Vieri'm to sie albo zastanow 10 razy zanim napiszesz albo wogole nie pisz bo to stek bzdur.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 gru 2004, 19:38

DORIAN pisze:Tak to jest jak sie dobrze nie zna zagadnien z pilki a chce sie byc wielkim znawca.Jak masz lukas5000 pisac o kontuzjach i o Vieir'ze ze jest rzekomo Vieri'm to sie albo zastanow 10 razy zanim napiszesz albo wogole nie pisz bo to stek bzdur.
Oczywiście 8) Ja jak nie jestem czegoś pewny, to najpierw sprawdze albo wogóle nie pisze :wink:

A jak sądzicie co pokaże Arsenal w derbowym meczu z Fulham :twisted:
Daj dwa - zero dla "THE GUNNERS"

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 26 gru 2004, 18:28

Nio ja trafiłem wynik :wink: 2:0, Pires i Henry :wink: Widać, że Arsenal wraca jednak po małym kryzysie

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 27 gru 2004, 17:49

Reyes jest mlody, dobry i beda z niego ludzie, napewno.

Arsenal to moja ukochana druzyna, kibicuje jej od zawsze i kibicowac bede. Nie tylko dla tego, ze gra w niej moj ulubiony zawodnik- Sol Campbell, dlatego ze jest swietna druzyna i nikogo sie nie boi. Z trenerem Wengerem, Henrym, Vieira, Piresem, Ljungbergiem, Colem i Campbellem zajda bardzo daleko.

Tylko zeby bramkarza zmienili. Lehmann jest do niczego :evil:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 28 gru 2004, 11:13

Ahmed Fathy :arrow: obiecujący egipski obrońca prawdopodobnie w najbliższym okienku transferowym trafi na Highbury.Kolejny młodziutki piłkarz, czy okaże się kolejnym brylancikiem :?: Miejmy nadzieję że tak.

Tylko dlaczego znowu obrońca :?: :?: :!: :!:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 28 gru 2004, 11:58

olek j pisze:
DORIAN pisze:Tak to jest jak sie dobrze nie zna zagadnien z pilki a chce sie byc wielkim znawca.Jak masz lukas5000 pisac o kontuzjach i o Vieir'ze ze jest rzekomo Vieri'm to sie albo zastanow 10 razy zanim napiszesz albo wogole nie pisz bo to stek bzdur.
Oczywiście 8) Ja jak nie jestem czegoś pewny, to najpierw sprawdze albo wogóle nie pisze :wink:

A jak sądzicie co pokaże Arsenal w derbowym meczu z Fulham :twisted:
Daj dwa - zero dla "THE GUNNERS"
ja tak samo :P moze lukas5000 sie pomylił i myslał ze Vieri gra w Arsenalu ale moze doszło do jakiego transferu :P

Awatar użytkownika
lukas5000
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas5000 » 28 gru 2004, 12:37

Moje posty byly celowo tak głupie ( drugi to ten w menchesterze) żeby wkońcu ktoś załwarzył że jest ktoś taki jak lukas5000 na tym forum udało mi się rozkręcić dyskusje moje pozostały posty odbiły sie szerokim łukiem i nikt na nie niezwracal uwagi a tu pełny sukces.
Tak naprawde bardzo lubie i kibicuje zarowno ARSENALOWI JAK I MENCHESTEROWI sory jak obraziłem jakiegoś kibica tych klubów.
pozdro :!: :!: :!: :D

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 28 gru 2004, 23:34

lukas5000 pisze:Moje posty byly celowo tak głupie ( drugi to ten w menchesterze) żeby wkońcu ktoś załwarzył że jest ktoś taki jak lukas5000 na tym forum udało mi się rozkręcić dyskusje moje pozostały posty odbiły sie szerokim łukiem i nikt na nie niezwracal uwagi a tu pełny sukces.
Tak naprawde bardzo lubie i kibicuje zarowno ARSENALOWI JAK I MENCHESTEROWI sory jak obraziłem jakiegoś kibica tych klubów.
pozdro :!: :!: :!: :D
Coś mie sie nie chce wierzyć...Winny zawsze się tłumaczy.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 0:10

No trzeba przyznac ze Arsenal narazie jest przed ManUtd.....zasluzenie...ale nie musze przypominac kto przerwal ich passe zwyciestw...(nie jestem pewien ilu wiec nie powiem)...i nie zwalajcie wszystkiego na sedziego....MU wygralo zasluzenie.... 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 gru 2004, 9:59

passe zwyciestw...(nie jestem pewien ilu wiec nie powiem)
dokładnie 49 8)
i nie zwalajcie wszystkiego na sedziego
widziałeś ten mecz?? sędzia robił wszystko aby arsenal nie wygrał.

albo jak wy narzekaliście na sędziego w meczu z kimśtam że sędzia był zły i na niekorzyść waszą itp. też zalaliście na sędziego :roll:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 29 gru 2004, 10:23

Heh,dziwny klub.
Niby dobry ma skład ale w Europie nic nie zawojowali w ostatnich sezonach.
Reyes-Super!
Najlepszy w drużynie oprócz Henry'ego!

Henry-nie powiem nic na temat już wszystko zostało powiedziane.<><><><><><>

Bergkamp-nadal według mnie najlepszy napastnik holenderski.Tylko szkoda że nie lata samolotami :cry: :cry: :cry: :D :D :D

Campbell-no to jest obrońca tymu słup stoi i czeka a i tak go nikt nie przejdzie no może oprócz Van Nisterlooy'a,Szewczenki i Ronaldinho!
Najlepszy obrońca na wyspach na świecie tylko nieco gorszy od Ayali,Puyola,Nesty,Maldiniego i Lucio.

Lehmann-śmiechu warte!!!!Taki bramkarz w dobrej druzynie!!!!Bez komentarza.

Vieira-najlepszy defensywny środkowy pomocnik świata ale wydaje mi sie że najlepsze lata ma już za sobą.

Pires-Niesamowity,świetnie wyszkolony technicznie.Najlepszy lewy pomocnik zaraz po Vicente i Nedvedzie.

A.Cole-lewa obrona ma bardzo mało klasowych zawodników wogóle na świecie jedynie Cole,Zambrotta i jeśli tam gra czasmi Maldini.On jest w tej chwili najlepszy.

Fabregas-Barcelona straciła świetnego gracza.Jeden z najlepszych srodkowych pomocników na świecie

Ljungberg-świetny!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 gru 2004, 11:10

Arsenal się powinien cieszyć ponieważ, wziął od barcy ogromny talent-Cesca Fabregasa. Arsenal oprócz Chelsea to najbardziej lubię, ponieważ to dobry klub. Reyes jest bardzo dobry i bardzo gosię opłacało kupić z Betisu. Teraz jego wielki talent, zna cała Europa. Henry jest doskonały, Campbel to jeden z najlepszych obrońców na Świecie, Vieira to według mnie najlepszy defensywny pomocnik na globu. Tylko jeden element nie pasuje do Kanonierów. Jens Lehmann. Jest cieńkiej formie, a jeszcze do tego chce powołoywań do reprezentacji!!!Skoro rezerwowy bramkarz Almunia stoi na bramce podczas wszystkich meczów. Drużyna jest SPOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roy Makaay
Trampkarz
Trampkarz

ARSENAL IZ DA BEST IN PREMIERSHIP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 29 gru 2004, 12:29

Henry - nikt nie strzela tak, jak on, geniusz
Pires - bez niego nie ma Arsenalu
Reyes - gra nierówno, ale widzać, że chce bardzo grać i ma talent
Vieira - zgadzam się z przedmówcą, chyba najlepsze lata ma już za sobą
Ljundberg - razem z Ibrahimovicem, genialni Szwedzi
Fabregas - talent, tylko zmarnowałby się w Barcelonie
Flamini - konsekwentny, skoncentrowany na grze
Van Persie - jeden z największych talentów holenderskich jakich widziałem, lepszy niż Bergkamp, ale ma mało szans, żebu sie wykazać, może go dać do reprezentacji?
A.Cole - jeden z najlepszych obrońców na świecie, bardzo inteligentna gra
Campbell - dobrze, że już gra, bo obrona Arsenalu jest już nie do przejścia
Gilberto - Brazylijczyk, jak to Brazylijczyk
Edu - nie odchodź!!!
Lehmann??
Almunia:]
Hoyte - chłopak się stara
Ture i Lauren - j.w.
Cygan?
Arsenal jest najlepszy w Premiership, ale jak każdy ma swe dobre i złe momenty. Kanonierzy pokażą jeszcze w tym sezonie na co ich stać!!!
Only Arsenal!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”