Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 lis 2006, 16:33

czeher pisze:Yukasz wpadnie to pewnie (...) poda jakies nowinki :lol:
:arrow: w łikend znów ma być słonecznie :P
:arrow: Barca interesuje się Rasiakiem :roll:

czeher pisze:Dynamo - Le Mans 2 (3,30)
No nie wiem, w sumie nikt tu nie jest bez szans bo Le Mans jak do tej pory gra rewelacyjnie i nieźle grali u siebie z silnym Olympiakosem ale Dynamo też musi zacząć grać żeby inne drużyny im nie uciekły.
W ostatniej kolejce ligi rosyjskiej Dynamo wygrało na wyjeździe z Dynamo Moskwa Region 79:78 ale znów grało bez kontuzjowanych koszykarzy. Za to do normalnego czyli wysokiego poziomu powrócił Fotsis grając na wysokim proc. skuteczności (5/6 za dwa i 4/5 za 1pkt) w ciągu ok 30 min gry rzucił 14 pkt. Najlepszym strzelcem był Hansen - 23 pkt (ale 2/8 za dwa i 5/7 za trzy :!: ) a w Sopocie zaledwie 7 i 0/5 za trzy. Reszta chyba zagrała przyzwoicie. Nie wiem jaką drużyną jest to Dynamo Region ale zagrają w FIBA EuroCup i są raczej niezłym średniakiem bo chyba na pewno nie lepsi od zwykłego Dynamo Moskwa. Obecnie zajmuja 6 miejsce w lidze rosyjskiej więc jakąś siłą tej ligi są. A co ciekawe jakiś czas temu z tego klubu zwolniony został Jagodnik który zupełnie sobie tam nie radził. Tak, tak ten sam Jagodnik który był gwiazda polskiej ligi i liderem Prokomu :badziewie:
Zaś Le Mans tez odniosło zwyciestwo ze Strasbourgiem z którym w grupie ULEB Cup jest Anwil.
Nie wiem jak zakończy się mecz Dynamo - Le Mans ale to Ty widzieś ich w akcji i wiesz czy chyba prawdopodobny brak Papadoulosa będzie dużym osłabiebniem Rosjan w grze podkoszowiej czy też ta absencja nie będzie miała większego znaczenia :wink: bo Fotsis i spółka dadzą radę. Ja bym tu zakładał że Dynamo nie powtórzy meczu z Sopotu bo to chyba jest nierealne w ciągu tygodnia dwa razy tak grać.
czeher pisze:patrzac na kurs kusi strasznie
Mnie wczoraj podkusiło bo mimo że prawie wszystko przemawiało za gospodarzami to liczyłem na małą niespodziankę, choć miałem nie grać...
Yukasz pisze:LA Lakers - Chicago 2 :płacze:
czeher pisze:Cologne - Porkom 2 (2,15)
Uuuu kurs kusi :lol2: Tez to zagram :twisted: A co :?: Mecz w czwartek więc będzie jeszcze czas napisać.

Ale te mecze oczywiście jak postawisz to jako single bo inaczej nie radzę :twisted:
Martinho pisze:Climamio
Ich to chyba można w tyłek kopnąć - w lidze przegrali u siebie. Za to Roma wygrała...
Martinho pisze:dzisiaj tez za bardzo nie ma co puscic...
Pfff...

NY Knicks - Houston 2
Charlotte - Dallas 2

Memphis - Orlando 2
Utah - Toronto 1
Niemcy - Francja 2
Czechy - Wenzuela 1

Wróć do „Bukmacherka”