czeher pisze:Yukasz wpadnie to pewnie (...) poda jakies nowinki![]()
No nie wiem, w sumie nikt tu nie jest bez szans bo Le Mans jak do tej pory gra rewelacyjnie i nieźle grali u siebie z silnym Olympiakosem ale Dynamo też musi zacząć grać żeby inne drużyny im nie uciekły.czeher pisze:Dynamo - Le Mans 2 (3,30)
W ostatniej kolejce ligi rosyjskiej Dynamo wygrało na wyjeździe z Dynamo Moskwa Region 79:78 ale znów grało bez kontuzjowanych koszykarzy. Za to do normalnego czyli wysokiego poziomu powrócił Fotsis grając na wysokim proc. skuteczności (5/6 za dwa i 4/5 za 1pkt) w ciągu ok 30 min gry rzucił 14 pkt. Najlepszym strzelcem był Hansen - 23 pkt (ale 2/8 za dwa i 5/7 za trzy
Zaś Le Mans tez odniosło zwyciestwo ze Strasbourgiem z którym w grupie ULEB Cup jest Anwil.
Nie wiem jak zakończy się mecz Dynamo - Le Mans ale to Ty widzieś ich w akcji i wiesz czy chyba prawdopodobny brak Papadoulosa będzie dużym osłabiebniem Rosjan w grze podkoszowiej czy też ta absencja nie będzie miała większego znaczenia
Mnie wczoraj podkusiło bo mimo że prawie wszystko przemawiało za gospodarzami to liczyłem na małą niespodziankę, choć miałem nie grać...czeher pisze:patrzac na kurs kusi strasznie
Yukasz pisze:LA Lakers - Chicago 2![]()
Uuuu kurs kusiczeher pisze:Cologne - Porkom 2 (2,15)
Ale te mecze oczywiście jak postawisz to jako single bo inaczej nie radzę
Ich to chyba można w tyłek kopnąć - w lidze przegrali u siebie. Za to Roma wygrała...Martinho pisze:Climamio
Pfff...Martinho pisze:dzisiaj tez za bardzo nie ma co puscic...
NY Knicks - Houston 2
Charlotte - Dallas 2
Memphis - Orlando 2
Utah - Toronto 1
Niemcy - Francja 2
Czechy - Wenzuela 1