Nie wiem co sie dzieje w Milanie, ale jak dla mnie taka sytuacja moze pozostac do konca sezonu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 8:08
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 22 lis 2006, 8:29
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 lis 2006, 8:58
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 22 lis 2006, 9:01
Riddick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 lis 2006, 10:12
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lis 2006, 14:45
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 22 lis 2006, 15:58
ZabiliMiKrowe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 lis 2006, 16:08
watpie...ale daj Wam Boze...Łukasz_ pisze:Martinho też chce trafić na Bayern bo to ciągle przeciętna drużyna i nawet słaby Milan stać żeby awansować dalej.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 lis 2006, 16:14
Wystarczy, że Milan zacznie wykorzystywać przynajmniej jedną sytuację w meczu i Twoje słowa obrócą się w czynŁukasz_ pisze:Nie mamy szans na puchary Question Przyjmuje zakłady że na koniec sezonu będziemy w czołowej 4 Serie A.
Aby Milan spotkał się z Baternem to Niemcy muszą dzisiaj stracić punkty i w ostatniej kolejce przegrać z Interem... czyli wielce prawdopodobny scenariusz. Nie rozumiem Martinho. Bayern nie ma szans na jakiś sukces w Champions League. Gdyby dominowali w swojej przeciętnej lidze jak to miało miejsce ostatnio to ktoś mógłby tak pomyśleć, ale nie dominują i kibice Bayernu są osamotnieni w wierze, że Byern coś ugra.Łukasz_ pisze:Martinho też chce trafić na Bayern bo to ciągle przeciętna drużyna i nawet słaby Milan stać żeby awansować dalej.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 lis 2006, 16:30
Martin Pellegrino pisze:Aby Milan spotkał się z Baternem to Niemcy muszą dzisiaj stracić punkty i w ostatniej kolejce przegrać z Interem... czyli wielce prawdopodobny scenariusz.
A ja nie rozumiem wloskich pasjonatow ciagle jadacych po BLMartin Pellegrino pisze:Nie rozumiem Martinho.
Z grupy CL tez byliscie zadowoleni, a teraz musicie sie sprezac, bo skonczycie w UEFA CupMartin Pellegrino pisze:Ja też chcę by Bayern trafił na Milan.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 lis 2006, 16:46
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 lis 2006, 17:44
To już możesz zacząć się przyzwyczajać do tej myśli, że Bayern nie zdobędzie na Interze już punktuolson pisze:Przegrac z Interem u siebie bo byloby cos Laughing Wiekszy wstyd niz porazka z Hannoverem czy Wofsburgiem Surprised.
olson pisze:Przeciez Serie A to obecnie srednia liga, po degradacji Juve stracila 30% wartosci.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 22 lis 2006, 18:11
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 18:11
Ja moge oddac ci swoja dziewczyne na 1 noc jak Milan bedzie w pierwszej czworce. I w podpisie ustawie Milan jest WIELKIŁukasz_ pisze:Przyjmuje zakłady że na koniec sezonu będziemy w czołowej 4 Serie A.
Pewnie dlatego ze gra w Bundeslidze... Powiedzial kibic Interu, ktorego Bayern pyknal z palcem w dupie na San Siro.Martin Pellegrino pisze:Bayern nie ma szans na jakiś sukces w Champions League
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lis 2006, 18:30
A to ja ci wytłumacze. Przychodzicie tutaj tylko po to żeby napinać i się kłócić. Nie wiem czy jest to spowodowane ale zapewne tylko i wyłącznie własną słabością ligi, Bayernu i kompleksami z tym związanymi bo ja tylko tak to zauważam. Niestety ostatnimi czasy jesteście zdecydowanie za nami, nie tylko MS to pokazały, nie tylko Milan czy Juve pokazało to Bayernowi ale również reszta Europy jak np. Arsenal wczoraj. Miejsce " ligi " w Europie też wiele znaczy i nie chce mi się już poraz 100 kontynuować tego tematu że BS jest beznadziejna.Olson pisze:A ja nie rozumiem wloskich pasjonatow ciagle jadacych po BL . Przeciez Serie A to obecnie srednia liga, po degradacji Juve stracila 30% wartosci. Ciekawe jak by wygladala po wyrzuceniu do 2. ligi Milanu i Violki .
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio