Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 21

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lis 2006, 18:38

Bonso pisze:*100#
Sim+ :*
dzienkuje Obrazek

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 22 lis 2006, 17:47

kupilem k750i i jestem bardzo zadowolny :D znacie jakies ciekawe stronki, skad mozna bezplatnie sciagnac gry java i mp3?? bo stronke o k750i gdzie jest wszystko, nie wiem czemu mi zablokowali :(

Awatar użytkownika
dj_adamus
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dj_adamus » 11 gru 2006, 9:14

Polecam do k750i to forum:

Kod: Zaznacz cały

http://se-center.info/
Jest na nim wszystko co jest potrzebne.

Tutaj masz tematy fajne

http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k750-themes/6/
No i na tej sporo rzeczy

http://www.myk750.lasyk.net/

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 gru 2006, 13:30

gianbuffon pisze:znacie jakies ciekawe stronki, skad mozna bezplatnie sciagnac gry java i mp3??

Podobne pytanie tylko odnosnie telefonu Motorola L6 ;)

spartan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spartan » 13 gru 2006, 22:07

Siemanko, czy korzystaliscie z zetafonu w orangu? czy polecacie ktoras z tam proponowanych opcji? W ogole co do orange, czy macie telefony w tej sieci i czy korzystaci z jakichs promocji w orange GO i jak wam sie to opyla? Aktualnie bowiem mocno sie zastanawiam nad telefonem w orange Go i przydaloby sie kilka podpowiedzi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 gru 2006, 13:26

Panowie i panie szukam pilnie Nokii 7600 :!: Prosze o kontakt - przewiduje nagrode :!: :wink: To nie jest najnowszy telefon ale bardzo rzadko spotykany .. może ktos ma namiar na dobry model ? Prosze o pomoc !

Obrazek

Mam jak cos 6020 na oddanie. Tanio, nawet po cenie skupu. Jak coś walić na prv.

Obrazek

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 07 sty 2007, 13:36

Posiada ktoś z was Nokie 3250 ? Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tym telefonie ?
Obcenie mam SE D750i i zastanawiam się nad wymianą na tą Nokie. Może ktoś z was miał okazje bawić się oboma modelami, jakie są wasze odczucia ?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 sty 2007, 11:14

Dostałem zaproszenie na podpisanie umowy w ramach testów P4. Ktoś się orientuje jakie telefony będą dawać? I czy bedzie jakiś wybór?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2007, 12:10

Matt a podoba Ci sie ta Nokia :roll: ? bo chyba nie kierujesz sie tym że można ją "rozbierać" - chcesz kupić telefon w promocji czy od żyda ? Bo jak w promocji to jesteś dla operatora "pan". I Ty wybierasz a nie fundusze jakimi operujesz. Osobiście polecam Nokie E 50 :] srebną, jest piękna, zgrabna i sexy :lol:

Deltinho wybór bedzie na 100%, bo to zawsze konkurencja, ale ja bym sie wstrzymał. Jak bardzo Ci zależy to poczekaj do poniedziałku coś Ci napisze, bo porównam wszystkie ofert na rynku z tą nową - wiele zależy od tego jaka marke telefonu beda promować :wink: Ale narazie "czeski film" nikt nic nie wiem, sam jestem zainteresowany co zaprezentują.

P.S. A tej Nokii wyżej 6020 już Zaza nie ma :] Poszła tu na forum 8) i wszystko gra :] Po cenie skupu. Katalończyk pewnie zadowolony bo ten model jest kozacki.

A 7600 juz nie potrzebna :wink:

EDIT - Matt a chcesz sprzedać tego SE ?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 sty 2007, 13:25

Zaza - ja nie podpisuje umowy 2-letniej umowy. To mają być 2miesięczne testy, w czasie których mam od nich 150zł miesięcznie do wykorzystania i dostaje za friko nową słuchawkę (na czas tego testu). Co potem - to się zobaczy :wink:

We wtorek zgłaszam się na szkolenie i na podpisanie umowy odnośnie tych testów. I stąd moje pytanie - czy w ramach testowania bedą jakieś aparaty do wyboru. Podobno mają to być dobre telefony multimedialne (co zresztą by się zgadzało z zakresem wymagań stawianych testerom). Ale ciekawy jestem producentów i modeli. :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2007, 13:37

Tego to Ci nie powiem, ale to chyba oczywiscte że muszą dać jakis lepszy model. Podobnie jak juz w promocji - przeciesz nie beda proponować sitów z polifonia :wink: Sami mówić że kładą szczególny nacisk na multimedia i oferta kieruja do młodych ludzi. Sam jestem zainteresowny tym, jaką marke telefonów beda promować szczególanie, bo nasz rynek jest taki że np. Nokia XXX [ :wink:] w Orange kosztuje w promocji 99 złoty a ten sam model w Erze 1 złoty, [a suma abonamentu sie nie różni prawie - danego pakietu] wiesz jak jest każdy operator ma swoje umowy. To idze zaobserwować już od kilku lat. A najbardzie sie to rzuca w oczy w tzw. ofertach dla firmy. Bo czasem na nowych telefonach ta róznica jest bardzo duża.

Jak to jest test to przeciesz nic nie ryzykujesz ? :wink: Także napisz jak bedzie miał juz możliwośc użytkowania i ewentualne jakieś innych ofertach niż u innych operatorów.

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 12 sty 2007, 15:40

Zaza pisze:Matt a podoba Ci sie ta Nokia Rolling Eyes ?
Ładna jest ;)
Zaza pisze:chcesz kupić telefon w promocji czy od żyda ?
Kupiłbym w promocji, gdyby była w Erze. Niestety nie ma :(
Zaza pisze:Osobiście polecam Nokie E 50 Krzywy srebną, jest piękna, zgrabna i sexy Laughing
Czy taka sexy to nie wiem :lol: Ale swój urok ma :D
Zaza pisze:Matt a chcesz sprzedać tego SE ?
Noszę się z takim zamiarem 8)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sty 2007, 16:22

A propos telefonów kupiłem sobie w poniedziałek Sony Ericssona D750i. Ma prawie wszystko, więc spełnił moje wymagania ;) Polecam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2007, 16:32

Matt E 50 jest sexy :P tak mi powidziała piękna brunetka z Orange :P Wiec co mówi hehe a może to nie Nokia a ja jestem sexy :P a tak na poważnie - napisz mi prv co masz do tego SE i ile oczekujesz ... ewentualnie jaki inny model szukasz oprócz 3250 bo jest tez inne wyjście :wink:

Jak masz możliwośc kupna w promocji to szukaj aż znajdziesz coś nie tylko pod wzgledem funkcji ale i wyglądu, ja osobioscie bym nie kupił 3250 :roll:

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 14 sty 2007, 19:32

Zaza pisze:ja osobioscie bym nie kupił 3250

Why ? Jakiś konkretny powód ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”