Legalizacia marihuany - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Czy jesteś za legalizacja narkotyków miekkich ?

Jestem przeciwny legalizacji narkotyków mi?kkich
63
37%
Jest mi to oboj?tne
25
15%
Jestem za legalizacją narkotyków mi?kkich
82
48%
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 gru 2004, 23:20

Jestem za, ale dostepne dopiero od 21 lat. Ktos wczesniej powiedzial ze lepiej smakuje jak jest nielegalne = dlatego tez jestem za, dozo ludzi by przestalo "robic" jaranie blantow ze swoimi "ziomalami" (LoL). A dla takich co raz na jaaaaaaakis czas lubia se przyjarac by nie bylo problemu zdobyc (teraz: odwiedzanie ludzi ktorych sie nie lubi by zdobyc - "ziomale"[LoL])

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 21 gru 2004, 17:56

Snickers jeden lubi piwo drugi żyto,
a trzeci ziele :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2004, 12:00

Sickness87 pisze:wiecie co ? smieszy mnie to ! wiekszosc z gnojkow piszac thc badz rysujac lisc maryski nawet nie mialo tego czegos w gebie ( dymu) ba ! nawet nie wiedzialo tego ! maryzkia to piks ! teraz to kazda ciota moze palic...prawda jest taka ze pali sie dla szpanu bo to jest modne..a o 10x lepsza jest vodka ! uwierzcie mi ...
dokladnie co do spoleczenstwa mlodszego sie zgadzam, pala gdyz jest to jest nielegalne, co powoduje u nich wywyzszenie sie w ich "kulturze", chociaz pewnie dosyc czesto nawet trawki nie lubią.
Nie zgodze sie, ze o 10x lepsza jest wodka, ona jest lepsza ale w czyms innym, fazka z marichuany to inna fazka niz po alkoholu, a oba sposoby maja swoje plusy i minusy.

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 31 gru 2004, 9:46

Sickness87 pisze:wiecie co ? smieszy mnie to ! wiekszosc z gnojkow piszac thc badz rysujac lisc maryski nawet nie mialo tego czegos w gebie ( dymu) ba ! nawet nie wiedzialo tego ! maryzkia to piks ! teraz to kazda ciota moze palic...prawda jest taka ze pali sie dla szpanu bo to jest modne..a o 10x lepsza jest vodka ! uwierzcie mi ...
Pale od 3 lat i uwierz mi że wtedy to niebyło modne co wiecej byłem jakims ewenementem w moim środowisku byłem troche za mlody.... ale co jestem zadowolony z tego 8) a porównywanie Mary Jane do Vodki nie ma sensu.... każdy kto sprobuje zielska już niebedzie mial wątpliwości. Dzisiaj sylwester wiec trzeba sie przygotowac :P ide wiec skruszyc ..... 8)

PS: Widze ze RVN10 mamy nie tylko jedyna milość w postaci ManU :wink:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 sty 2005, 21:49

kaczy pisze: NIE!!!!!!!!!!!

Zdecydowanie lepiej smakuje gdy jest nielegalna .
Pozatym jakby to wyglądało ,
"Narkotyki w Polsce legalne"

Chociaż nie tylko w polsce , co mają powiedzieć obywatele Jamajki lub Holandi .

Nie potrzeba legalizcji , i tak jest łatwo dostępna dla mlodziezy :twisted:
moim zdaniem smakuje tak samo, poza tym skad mozesz wiedziec jak smakuje legalna ? byłes na Jamajce, w krajach beneluksu ?, tylko małolaci są "podjarani" jak ją palą bo to cos niedozwolonego, :wow pale marichuane, policja mnie nie zwinela, ale jestem super,wow:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 sty 2005, 1:08

bylem w holi i tam malolaty tak nie pala, wiadomo sprobuja czy cos i juz, a w polsce pali sie bo to oznaka buntu itp...(nie chce mi sie rozpisywac). ja juz tez za czesto nie pale, podejrzewam ze jakby byla legalna to czesciej bym tego tez nie robil. poza tym w polsce sa jakies 0,7 g a placisz jak za 1 g, sa kwaszone itp..

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 1:20

w Holandii rodzice nawet niekiedy pozwalają swoim pociechom palić marichuane, niż gdyby miałyby palić papierosy - i to jest kulturka !!

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 1:30

No kolejny dobry temat !

Pytanie który z Nas jara palonko ale nie sięgną po pixy czy raje ?? Bo to jest odpowiedzy czy legalizować bo jak nie masz silniej woli i chararteru no lepiej niech bedzie dla takich zakazana !

Ja jestem zdania że powini pozwolić ! Pale teraz od impreski bo juz wiek nie ten i tylko Joity a nie jakieś wiadra czy inne wynalazki ! ale mam już chyba 5 letnie doświatczenie z Ganją i fazami. Bo jak zaczynałem to worek gramowy to był dzień powszedni. Piątki na luzie !
Teraz wie że palic mozna ale palić bo jarać NIE choc kto teraz jest w stanie powiedziać ze jara - wszyscy tylko pala a konczy sie nie ciekawie !

Są różne sposoby wkrecenia sie i nie uciemkie od tego człowiek który przybywa w towarzystwie palaczy !

:D JARANIE TO SZANASA DLA POLSKI - TAK NA WYBORACH POWINNO PISAĆ :D !! ---- nowe hasło s_L_d

Mówi do palaczy! ! Jakie sposoby preferujecie tradycyjnie -joity, lufa czy jakies exstra fazy :D PCV, wiadra, czy np z Balona ?? :D .....

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 1:43

z tego co mi dziadek opowiadał przed II wojną secesyjną to najlepsze jest wiadro... ;) minimum utraty towaru, tani i prosty w obsłudze sprzęt oraz maximum zysku w głowie : ))

p.s.
ale dziadek również wspominal, że nie ma to jak plancik przy zachodzie słońca... :idea:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 1:52

Wiadro ?? to jest fajne (co prawda nie dla wszystkich) ale cool.
Najlepiej z 2 litrowej butelki zaciagać ! :D Ja preferowałem PCV to taka własnej roboty butla wodna ale dział miodzi fajnie ze spustem cool Ale pewnie dziadek tez ci mówił :D :D Ale teraz tylko blety - kocham kręcić joity :D I uważam że własnie chęć i wola ograniczenie w jaraniu jest też ważna .....

*Pozdrawiam*

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 1:57

mmm wiesz, to tak jak prawie z wszystkim, warto mieć w sobie troszke wstrzemięźliwości, gdyż coś czego dawno nie próbowałeś smakuje lepiej : )

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 2:09

Lepiej nie lepiej ....No moze po pauzie wchodzi i kopie mocniej na pewno ale to nie oto chodz. Wiesz miałem okres w czasnie "Jarania" gdy po 3 gr. nachodził faza dopiero i wtedy uświadomiłem se że to jest nie to co kiedys. Że 3 wiaderka i cool moze z lufy juz paliś by podtrzymać fazke .

Nie wiem czy to nie jest tak że było za dużo bo mi nigdy nie było za dużo ale coś było nie tak ..... Z drugie strony jak pale pasztet raz na jakiś casz to też jest różnica fazy i lepiej smakuje ........... Albo wiem nie ten kolesie jaracze tez z pasowali troche a nie bede palił w łapkami :D

Zesztą jak widze co sie dzieje w tych czasach to tylko "ostra 9" i robic pożądek nic innego ..........

Scpn
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scpn » 03 sty 2005, 9:54

...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 22:59 przez Scpn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 11:48

zależy od organizmu, dokładnie nie wiem, w kadym razie są podobno jakieś środki - bierzesz i nie wykryją w ogranizmie, szczegolnie sie tym nie interesowałem, bo po co ?

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 12:43

Scpn ile sie utrzymuje ?? Zalezy co spalisz dobrą trawke albo Pasztet czy jakies sieje po których tylko łeb boli :D

Z rególy jak jarasz dużo to jest dłuzej do wykrycia ale nie koniecznie bo póżnie juz to ma inne działanie. A tak jak Baqu napisał zależy od organizmu no i to tyle bo środki może coś dadzą w kwesti THC w organizmie ale na co inne siądą to nie tylko produceny :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”