FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 230

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 25 lis 2006, 21:58

Gol Dinho :shock: :shock: :shock: = gol Rivaldo z Valencią :shock: :shock: :shock:
jestem zszokowany tak dobrą postawą...
Wielki mecz Ronniego, Iniesty i Zambrotty... :shock: No i ten gol na 4-0 szok...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 lis 2006, 21:59

Cudowny mecz na Camp Nou i pogrom Willareal 4-0 :jupi:
Dwie brameczki zdobył Roni przy czym pierwsza po dosyc kontrowesyjnym karnym ale druga to prawdziwa magia , piekna przewrotka :mike:
Kolejny mecz bardzo dobrze zagrał iniesta , zaliczył bramke , tez wspaniałą po uderzeniu z norzyc i asyste przy golu Ediura:))
ogólnie mówiąc mecz bardzo dobry zwłaszcza w drugiej połowie !!
i na koniec pytanie : ... ten mecz potwierdziłze jestesmy w kryzysie :boruta:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 25 lis 2006, 22:03

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Łoooooooooooooo mamo :lol:, w sumie ta druga bramka Ronniego to nienajgorsza, mogłaby być ładniejsza :P nie no zajebiście to zrobił. W ogole to dzisiaj wszyscy swietnie grali, od Valdesa do Guddiego :D. Iniesta 8) brameczka tez pierwsza klasa. A Villarreal w drugiej połowie to juz kompletnie nie istniał, jedyne co Forlan w słupek strzelił, ale to sie nijak miało do ciągłych ataków Barcy i całkowitemu zdominowaniu gości. Ogólnie to zajebisty mecz, bardzo dobrze sie ogladalo to widowisko jakie nam zgotowali piłkarze Barcelony :D. Zambrotta wreszcie zaczął częściej przeprowadzac rajdy, jednym słowem zajebiscie!

VeB!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 lis 2006, 22:11

Po waszych wkomentarzach wnioskuje, ze przeoczylem zajebisy mecz :?

Werder wygral 3:0, Barca 4:0 :shock: Jak obie druzyny utrzymaja forme to na Camp Nou szykuje sie wielkie widowisko :shock: Werder chyba bedzie mial troche w majtach jadac do Hiszpani :lol:
luk1208 pisze: i na koniec pytanie : ... ten mecz potwierdziłze jestesmy w kryzysie boruta śmiech

Szkoda, ze Arsenal nie jest w takim 'kryzysie' :roll:

P.S. Niggaza nie zobaczymy dzisiaj :cry: Oblewa zwyciestwo w jakims Lublinskim barze :P

EDIT

Mlody, odnosnei brameczek to licze na Tjebja :wink:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 lis 2006, 22:18

Co za gol :shock: 'ale Rivaldo ;) Jeszcze dzisiaj będzie na youtube, jeden z piękniejszych goli jakie widziałem. Gaucho odzyskał formę widocznie ;) Bramka Zambrotty też niczego sobie, nieźle przymierzył i huknął z woleja. Co do samego meczu to stał na wysokim poziomie ze względu na liczbę goli, w dodatku pięknych. Mecz oglądałem jednym okiem, bo męczyłem się z jednym z użytkowników, ale jak usłyszałem jak się wydziera Chińczyk to musiałem popatrzeć na te bramki ;) Co do samej gry, to trochę niewidoczny był Gudjohnsen w pierwszej połowie, ale w drugiej zrehabilitował się strzeleniem ładnej bramki. Guddi także odzyskuje formę, bo na początku gdy miał zastępować Eto'o to ze strzelaniem przez niego goli było ciężko.

EDIT

No rzeczjasna, chodziło mi o Inieste i jego voleja
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 22:26 przez Lisek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 lis 2006, 22:23

lisek_chz pisze:Bramka Zambrotty też niczego sobie
lisek_chz pisze:Mecz oglądałem jednym okiem

heh mogłes oglac drugim okiem to bys wiedział ze bramki nie zdobył Zambrotta tylko zaliczył asyste przy golu Iniesty! A nie pisałbys głupot :cegła:

A co do Zabbrotty to zagrał naprawde dzisiaj dobry mecz, bardzo czesto a zwłaszcza w drugiej połowie włączał sie w akcjach ofensywnych, tak jak za najlepszych czasach w Juve :D moze teraz juz bedzie tylko dobrze i pokaze ze dobrze zrobili włodarze z Nou Camp ze go sciągneli.
Dobry mecz zagrał tez Thuram, czasami wrecz kapitalnie odbierał piłki a czasmi głupio stwarzał zagrozenie pod bramką Valdesa. Jednak widac było ze forma rosnie :D

Teraz mecz z Levante a potem hit z Werderem :mike:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 25 lis 2006, 22:26

luk1208 pisze:hit z Werderem
Oj.....żeby Brema była cała zalana szampanem i piwem po tym meczu,oby....ehhhh....ale będzie na Camp Nou troche ciężko :P 8)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 lis 2006, 22:44

szczerze mówiąc jeszcze jakieś 2 godziny temu nie myślałem o spotkaniu z villarrealem ciagle miałem w glowie mecz z werderem, szczerze mówiąc strzasznie sie sralem ale teraz dygawa minela werder sie zes*a pojedziemy ich 3 bramkami ^^ (mam nadzieje ze ta wielka forme potwierdza z naszym przyszlym rywalem druzyna z walencji, beniaminkeim, oczywiscie mowa o levante :lol: ) Dinho gool'aka Rivaldo :wink: :jupi: :pray: :spoko: :mike: :rydzyk:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 lis 2006, 22:59

4-0 8) brawo Barca !! o to chodziło panowie, panowanie na całym boisku, cały czas inicjatywa po naszej stronie. Wszyscy dzisiaj sie wyrózniali, wszystko funkcjonowało bez zarzutu, można powiedizeć, że zagraliśmy koncertowo. Ronnie chyba wraca do formy, nie mówie tu o bramce, która była wprost fantastyczna, ale ogólnie zagrał świetnie, łądnie dryblował, niewiele strat. Iniesta i te jego podania, to sam Xavi, Deco wszyscy grali super. Zambrotta w końcu na swoim poziomie. Takiej gry oczekuje od Barcy w każdym mecuz. Na takie coś aż chce się patrzeć. Villareal nie istaniał i mam nadzieję, że za 10 dni nie będize istniał także Werder. BOję się pomyśleć co będize jak wróci Sammy i Leo :wink: Wtedy nasza ofensywa będzie jeszcze mocniejsza niż dotychczas. Za tydzień mecz z LEvante, lecz ROnaldinho w nim nie zagra gdyż MISter da mu odpocząć. OSobiście dałbym szanse Ezquerro. Widaćchłopak mało gra, a czuje grę. Iniesta sięo statnio rozsztrzelał, ale to bardzo dobrze, przecież narzekał, że strzela mała. Strzelił fantastyczną bramkę, o co nie posądzałem Andresa. A okazało się, żep otrafi fruwać. Jednak bramka Ronniego to majstersztyk. Automatycznie przypomniała mi się bramka Rivaldo, identyczne przyjęcie na klatkę tylko Ronnie się jeszcze obrócił. Braziliana pełną parą. Dziękuję Chłopaki za fantastyczny wynik i co ważniejsze, jeszcze lepszą grę. Oby tak za każdym razem :wink: :wink:

Visca

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 25 lis 2006, 23:00

co tu duzo gadac. najlepszy mecz Barçy w tym sezonie. bardzo dobra pierwsza polowa. w drugiej polowie zagralismy po prostu kosmos. cudowne bramki, swietna gra z klepki, plynne, pomyslowe, szybkie, kombinacyjne akcje. wychodzilo w zasadzie wszystko. do tego wygralismy z niezlym zespolem jakim jest Villarreal, bez Eto'o, Messiego, Savioli (:P) czy Marqueza

genialny mecz Ronniego (a nie gra jeszcze na 100%!!!), Iniesty, Deco i Zambrotty. dwoch ostatnich IMO najlepszy w calym sezonie. u R10 juz od pewnego czasu widac bylo symptomy duzo lepszej gry niz wczesniej, ale dzisiejsza jego magia, polot i finezja => xD to co gra Iniesta od pewnego czasu to wszyscy wiemy (wyglada na to, ze Xavi bedzie musial sie pogodzic z lawka rezerwowych!!). po prostu KOSMOS. pewny i zdecydowany w swoich interwencjach Thuram (chwilami jak profesor, swietnie wyprowadzal tez pilke z wlasnej polowy). niezly mecz Puyola. swietny rowniez, co bardzo cieszy, wystep Edmila. mam nadzieje ze wraca do formy : ) przyzwoity mecz Ludo, gral duzo lepiej niz ostatnio, choc bez fajerwerkow. Xavi po wejsciu na boisko znakomicie : ) podobala mi sie tez gra Ezquerro. zrobil swoje Eidur. coraz bardziej podoba mi sie Iceman. ta gra bez pilki, tylem do bramki, dobre wychodzenie do prostopadlych pilek (chocby po podaniu Bladej Twarzy) :- D CALY ZESPOL zagral jednak KONCERTOWO

no i sprawa ktora wymaga osobnej notki: bramka Ronaldinho na 4-0. tacy pilkarze rodza sie raz na kilkadziesiat lat ; ) IMO jedna z najladniejszych bramek nie tylko w tych rozgrywkach La Liga (co oczywiste), ale jeden z piekniejszych goli ostatnich lat. normalnie zamurowalo mnie. majstersztyk. szapo ba. ale co tu znacza slowa, popatrzmy: GOOOOOLAZOOOO lub GOOOLAZZZO

tutaj pozostale bramki:

1-0

2-0

3-0
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 23:41 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 7 razy.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 25 lis 2006, 23:03

Co tu dużo pisać - przejechaliśmy się po, bądź co bądź, półfinaliście poprzedniej edycji CL jak po trzecioligowcu 8) Kapitalny występ Dinho, Gudiego, Andresito i Valdesa. Dużo odbiorów w linii pomocy skutkowało szybkimi kontrami, kombinacyjne rozegranie 'na klepkę' funkcjonowało jak za najlepszych czasów (tych sprzed kryzysu :lol: ). Zambro powinien wylecieć za dwa żółtka :]

Czas na Levante, a potem już mecz o wszystko z Werderem...

PS
kon2r pisze:a jusz marudziłem
luk1208 pisze:po uderzeniu z norzyc
Reforma oświaty ['] :lol:
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 10:48 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 25 lis 2006, 23:36

Ja pier***e co za mecz w wykonaniu Blaugrany :shock: :pogrzeb: :mike:

Barcelona grała jak natchniona. Znakomita gra pomocnkow, swietna klepka i gra z kontry. Zambro zagrał wkońcu dobry mecz, ktory notabene powinien sie dla niego szybciej skończyć :) Valdes świetnie bronił, cała obrona też niczego sobie. Generalnie to był taki mecz, w ktorym wszystko wychodzi, Barca zniszczyła Żółtych i mam nadzieje że to samo zrobi z Wederem 8)
Bramke Dinho pozostawie bez komentarza 8)

Vamos Barca!

PS. Niggaz - łączymy sie z Tobą :beer:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 0:26

No proszę, jak bramka :shock: Rivaldo? Może jeszcze nie, ale prawie :wink: Meczu co prawda nie oglądałem, ale widząc same gole nie mogę wyjść z podziwu. Ronni, Iniesta, Zambrotta :shock: No robi się bardzo ciekawie przed meczem z równie dobrze dysponowanym Werderem :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 7:07

Fakt bramka Rivaldo była przepiekna i jakze wazna. Takie bramki sie pamieta.

Dzisiaj Barca zagrała koncertowo. Trudno wyszukac słabe ogniwo, moze Gudi w pierwszej połowie, Giuly takze nei zagrał bajecznego meczu, ale on z kolei coraz lepiej wyglada z meczu na mecz. Ronaldinho juz dawno prezentuje sie znacznie lepiej niz min. z Realem czy Werderem. Co mnie cieszy... Iniesta. Jeszcze niedawno wypowiadał sie, ze troche musi popracowac nad wykanczaniem sytuacji. Wiec wział sie do roboty i to ostro. 3 mecz z rzedu i Blada twarz umieszcza piłake w siatce Obrazek
Zambrotta takze coraz lepiej wyglada w Barcelonie. Wszystko idzie ku dobremu kierunkowi. Villarreal bez J.R. Riquelme za duzo nie pokazał. dzisiaj był chłopcem do bicia, a Blaugrana to wykorzystała w 100% Teraz czas na Levante.

Sam Ronaldinho zostaje na conajmniej kilka godzin ponownie liderem strzelców PD :twisted:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 lis 2006, 11:04

no teraz tylko, zeby Valencia dziś wygrała i Sevilla przegrała i jest dobrze :twisted:
najważniejsze, żeby nietoperze wygrały :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”