FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 232

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 20:13

King_of_CKM-> hoho. jacy my wszyscy jesteśmy okropni, kibice Barcelony.

ale póki co to większość z Nas ma więcej szacunku do Werderu niż Ty do Barcy. ''cieszcie się póki możecie, bo po meczu z Werderem będą tylko lamenty''? brawo za konsekwencję :P
ja nie mówię, że będzie to łatwy mecz, ale wygramy. podaj mi argumenty, które przemawiają za Werderem (oprócz tego, że to piłka i wszystko może się zdarzyć).

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 20:34

girlfromipanema pisze:ng_of_CKM-> hoho. jacy my wszyscy jesteśmy okropni, kibice Barcelony.

ale póki co to większość z Nas ma więcej szacunku do Werderu niż Ty do Barcy. ''cieszcie się póki możecie, bo po meczu z Werderem będą tylko lamenty''? brawo za konsekwencję
ja nie mówię, że będzie to łatwy mecz, ale wygramy. podaj mi argumenty, które przemawiają za Werderem (oprócz tego, że to piłka i wszystko może się zdarzyć).

Tak,hmmmmm....hipokryzja lekka ale ok,już sie przyzwyczaiłem,"cieszcie się póki możecie"-cieszyliście się nie po meczu z Villarreal a wydaje mi się,że po meczu z Werderem tak nie będzie."(...)bo po meczu w Werderem będą lamenty"-o tym sie przekonamy po meczu z Werderem,może rzeczywiście słowo lamenty jest zbyt mocne,więc powiedzmy że chodziło mi o narzekanie.

Myślę, że za Werderem przemawia to iż są na gazie po pokonaniu Chelsea i Armini,morale wzrosło(nie mówie, że w Barcelonie panuje jakaś zaduma i smuek ale wiara w sukces jest bardzo potrzebna Werderowi),napewno groźną bronią Werderu będą stałe fragmenty gry bo zarówno Mertesacker i Naldo wiedzą dobrze co to gra w powietrzu.
Diego to geniusz właściwie w każdej chwili może popisać się zagraniem godnym samego Ronaldinho(nie mówie, że Ronaldinho sam nie zrobi czegoś genialnego).Klose widać, że nabrał niesamowitej pewności siebie,a Hunt obok niego to już podwójne mega niebezpieczeństwo dla Valdesa.
Boczni obroncy a szczegolnie Fritz są w dobrej dyspozycji,mogą sie popisac jakimś crosem albo rajdem.Sądze, że strzały z daleka będą dużym niebezpieczeństwem dla Barcelony szczególnie w wykonaniu Fringsa.Reasumując Werder musi liczyć na przebłysk talentu któregoś z graczy ofensywnych formacji i musi ustrzegać sie błędów typu nieclene wybicia czy danie dużej swobody Ronaldinho.Szanse oceniam 60%-40% po stronie Barcy ale to tylko dlatego,że gracie u siebie i dlatego że Diego to (jeszce) nie Ronaldinho.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 20:44

nie sądzę, aby Werder przyjechał do Barcelony ze specjalną wiarą w zwycięstwo. a nawet jeśli, myślę że wiara zawodników FCB będzie większa, podobnie jak motywacja. bo napewno nie będzie afery na Europę jeśli Bremeńczycy nie wyjdą z grupy A, natomiast jeśli Barca nie wyjdzie z jakiejkolwiek grupy, po prostu nie awansuje, tak- i wszyscy doskonale zdają sobie sprawę.
co do liczenia na przebłysk geniuszu zawodników ofensywnych, to chyba nie zalicza się do atutów? chyba, że dla Barcy policzymy podwójnie. przepraszam, ale Ronaldinho i Iniesta/Deco/Xavi (dwóch z nich, nie mogę wiedzieć co Rijkaardowi tym razem odpali...), nawet nie licząc Giuly'ego i Gudjohnsena mają dla mnie nieco większy potencjał. i trochę bardziej prawdopodobne jest, że coś ''błyśnie''.
oczywiście Diego jest świetnym zawodnikiem, ale nawet geniusz geniuszowi nierówny :P

niech wygra lepszy, ale nadal nie mogę wykrzesać z siebie wątpliwości, najwyżej będę lamentować =P

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 20:54

girlfromipanema pisze:najwyżej będę lamentować =P

No najwyżej :D

girlfromipanema pisze:geniusz geniuszowi nierówny
Do czasu :D

No niech wygra lepszy,może jednak Diego będzie tego dnia miał dobry dzień a Mirek coś ładnie ustrzeli,ehhhh....(za bardzo się chyba rozmarzyłem,ale mimo wszytsko wierze w Werder).

Niech wygra lepszy,a najlpiej to niech nikt nie wygrywa i bedzie remis :D wtedy będą baaaardzo zadowolony :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 20:56

King_of_CKM pisze:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Tak Werder to paczka, która przyjedzie po zwyciestwo. Sa tak mocni, ze juz sie boje o wynik. Przyjada dostana 3 i skoncza sie marzenia na zaistnieniu w Europie.

Typowy kibic Barcelony czyli zero szacunku do rywala i ślepa wiara w Barcelone,nom ta paczka mało co i by pokonała twoją genialną Barcelone,troche więcej pokory chłopie.
porownywanie werderu do barcelony nie jest nawet smieszne. tak jak twoja proba obrazania nas.

dlatego polemika z toba nie ma sensu. wystarczy cie olac

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 21:00

rkoeman pisze:porownywanie werderu do barcelony nie jest nawet smieszne. tak jak twoja proba obrazania nas.

Co najwyżej śmieszny to jesteś TY,gdzie ja tu kogoś obraziłem men? :lol:
rkoeman pisze:tego polemika z toba nie ma sensu. wystarczy cie olac

No pewnie,najlpiej rozmawiać tylko z kibicami Barcelony bo oni powtwierdza zawsze to co mówisz i jeszce powiedzą ze jestes "cacy" i wogóle bardzo mądry i fajny :lol:

Trochę więcej pokory tobie też by sie przydało. :lol:

chyba wystarczy // fieldy

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 26 lis 2006, 21:07

Widze że zarówno kibice Werderu jak i Barcy wyładowują swoje nerwy i frustracje na forum poprzez kłotnie :D boicie sie o los swoich drużyn w CL ale to nie powód do bluzgania na siebie i napinki. nie o tym miałem pisać... ma ktoś link do bramki Ronaldinho?? bo chciałbym zobaczyć czym sie tak wszyscy zachwycają...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 lis 2006, 21:08

King_of_CKM pisze:Myślę, że za Werderem przemawia to iż są na gazie po pokonaniu Chelsea i Armini
no zwłaszzca pokonanie Armini jest nie lada wyczynem :lol:

King_of_CKM pisze:cieszyliście się nie po meczu z Villarreal a wydaje mi się,że po meczu z Werderem tak nie będzie."(...)
no zobaczymy :D do meczu jeszce troche czasu ale ze spokojem czekam na niego ... bo po tym co widziałem wczoraj wystarcza mi :!:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 21:20

luk1208 pisze:no zwłaszzca pokonanie Armini jest nie lada wyczynem

O ile sie nie mylę to Arminia jest w czołówce Bundesligi i dość regularnie ostatnio(m.in.dzięki Wichnirkowi)wygrywała mecze.Przekonujące zwycięstwo 3-0 to myśle wynik, który satysfakcjonuje Bremeńczyków.

chyba wystarczy // fieldy

Nikogo nie obraziłem raczej,broniłem poprostu swoich racji jak każdy w tej dyskusji na temat tego meczu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 21:37

kon2r pisze:Niggaz w którym barze ? może jakimś na LSM'ach ?
Kibice Barcelony od dawna oglądają mecze w SportPubie. To jest dokładnie na przeciwko Politechniki. Nadbystrzycka 25. Zapraszam. Jakbyś chciał się kiedyś wybrać (na Werder chociażby) to podbij wcześniej na GG to Ci podam szczegóły.
King_of_CKM pisze:Typowy kibic Barcelony czyli zero szacunku do rywala i ślepa wiara w Barcelone
:*

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 21:38

Niggaz pisze:King_of_CKM napisał:
Typowy kibic Barcelony czyli zero szacunku do rywala i ślepa wiara w Barcelone

Uważasz ze napisałem to bez podstaw, tak?
Przeczytaj wczesniejszy post to sie przekonasz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 26 lis 2006, 21:42

King_of_CKM pisze:O ile sie nie mylę to Arminia jest w czołówce Bundesligi i dość regularnie ostatnio(m.in.dzięki Wichnirkowi)wygrywała mecze.Przekonujące zwycięstwo 3-0 to myśle wynik, który satysfakcjonuje Bremeńczyków.
Arminia w tym sezonie co prawda zaskakuje wszytkich, ale nie można mówić, ze to taka świetna drużyna
A co do meczu Barca-Werder, faworytem jest Barcelona ale niejeden faworyt juz zawodził w najmniej oczekiwanym momencie, Barcelona ostatniogra bardzo dobrze, Ronaldinho zaczął grać na miarę swoich możliwości, cała drużyna się bardzo dobrze prezentuje
Co do Werderu to jak dla mnie jest niewiadomą jak zawodnicy podejdą do spotkania, czy bedą grali "na remis" czy odważniej, duże znaczenie będzie miała taktyka dobrana przez trenera Schaffa, a sam geniusz Diego i Klose na Barce raczej nie podziałają tu musi zafunkcjonowac cała drużyna każdy zawodnik powinien zagrać na 120% dopiero wtedy można powiedziec, że Werder ma jakieś wieksze szanse na zwycięstwo lub remis, Bremeńczycy będą bardzo zmotywowani i napewno dadzą z siebie wszystko

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 21:48

Akarin pisze:Arminia w tym sezonie co prawda zaskakuje wszytkich, ale nie można mówić, ze to taka świetna drużyna

Zagadzam się,ale to solidna drużyna,i zwycięstwo jest satysfakcjonujące dla Werderu.

Akarin pisze:A co do meczu Barca-Werder, faworytem jest Barcelona ale niejeden faworyt juz zawodził w najmniej oczekiwanym momencie
Dokładnie,nigdy tego nie negowałem.

Akarin pisze:Bremeńczycy będą bardzo zmotywowani i napewno
dadzą z siebie wszystko
Powtarzam to cały czas ale niktórzy uznają to za herezje i kampanie przeciw Barcy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 21:53

King_of_CKM pisze:Uważasz ze napisałem to bez podstaw, tak?
Tak. Typowe to może być idiotyczne generalizowanie.
King_of_CKM pisze:Powtarzam to cały czas ale niktórzy uznają to za herezje i kampanie przeciw Barcy.
Problem w tym, że argument o niesamowitej determinacji Werderu jest bardzo przeciętny biorąc pod uwagę, że motywacja w drużynie Barcelony na pewno nie będzie mniejsza. Ot cała filozofia.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:02

Niggaz pisze:Tak. Typowe to może być idiotyczne generalizowanie.

Dobrze przyznaje ze uogólnianie jakiekolwiek jest bezsensu,zgadzam sie źle to ująłem,chodziło mi własciwie tylko o kilka osób,a nie o jakąs wiekszość.

Niggaz pisze:Problem w tym, że argument o niesamowitej determinacji Werderu jest bardzo przeciętny biorąc pod uwagę, że motywacja w drużynie Barcelony na pewno nie będzie mniejsza. Ot cała filozofia.
Tak,ale ja mówie co będzie przemawiała za Werderem i jakie ma atuty,oczywiście Barca będzie bardzo zdeterminowana ,ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra.Liczę że Werder zagra tak dobrze jak nigdy,tyle że Camp Nou może im podciąć skrzydła i może sie skonczyc zle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”