FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 236

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lis 2006, 18:10

ryjek zostawi druzyne przed ktora jeszcze wszystko i rzuci sie ratowac tonacy milan...

taa... to jak belletti, puyol, marquez i ronaldinho ktorzy pragna isc do klubu ze stolicy mody

przestancie juz dumac nad takimi plotkami - teraz z barcelony nikomu nie oplaca sie odchodzic. nawet zambro ktorego tak pewni byli kibice milanu wolal isc do barcelony

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lis 2006, 18:16

Rkoeman chyba nie znasz prawdy. To Zambrotta wolał iść do Barcelony czy Juventus nie chciał rozmawiać z Milanem :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lis 2006, 18:18

Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lis 2006, 18:37

Ja tylko napisalem co pisali kibice Milanu - dowodzili mi ze Zambro bedzie gral w Milanie bo chce tam grac.

Poza tym jakby sie uparl to bym tam trafil. Widac nie chcial walczyc o utrzymanie.

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 28 lis 2006, 18:42

Z tego co ja wiem to sytuacja była taka: Zambro był po słowie z Milanem chciał grać w LM, a po pierwszym wyroku calciopoli Milan byl poza pucharami. Wtedy zgłosił się Real, który podpadł już Milanowi podchodami pod Kake i działacze zalecili Włochowi Barcelone, a mu pomysł sie spodobał. Na szczęście...:)

astonvilla
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astonvilla » 28 lis 2006, 19:06

FcBarcelona.com pisze:Co ciekawe, średnia bramek w spotkaniu, podczas absencji Eto’o, wzrosła i wynosi 2,4 na mecz.

Podaje dość zaskakujący fakt :twisted: Bez Samuela Eto'o Barcelona więcej strzela niż gdy on jeszcze grał.To jest dość zastanawiające.Widać tercet ofensywny spisuje się bardzo dobrze :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lis 2006, 11:22

dzisiaj nasz klub skonczyl 107 lat :)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 29 lis 2006, 11:28

W takim razie życzę kolejnych 107 lat.Mój najlepszy przyjaciel jest kibicem Katalończyków i przez wzgląd na to i ja darzę pewną sympatią Blaugranę.Cóż,nasze szanse na tryumf w La Liga są mocno zredukowane.Ale jeśli nie my to niech Barca wygra.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 29 lis 2006, 12:48

niedługo Barca zagra z Levante to będzie rzeźnia ; niestety Sevilla gra z równie wymagającym przeciwnikiem w postaci Espanyol'u wiąc Katalończycy nie zdołają "odskoczyć" punktami

przyłączam sie do życzeń Valencianista :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lis 2006, 13:14

Meczetinio pisze:Barca zagra z Levante to będzie rzeźnia
Chyba nie myślisz, że Barca rozniesie w pył Levante na ich stadionie ?
Duma Katalonii ma teraz w głowie 100* ważniejszy pojedynek w LM.
Muszą pokonać Werder i na tym zapewne się teraz będa skupiać,
Z Levante ma zagrać kilku rezerwowych, nie jest powiedziane, że oni nie wygrają - bo przecież będą chcieć się pokazać z jak najlepszej strony i nawet rezerwy Barcy mogą sobie poradzić ze słabszym rywalem. Niemniej jednak pogromu bym nie oczekiwał. Ten mecz schodzi niejako na drugi plan.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 29 lis 2006, 13:25

nie zmienia to faktu ze Levante jest załamujące i nawet rezerwowi Barcy z nimi wygrają jesli zagra Ronaldihno to wystarczy jeden błysk geniuszu i Katalończycu już prowadzą :D a wracajać do Brazylijczyka to mysle ze zagra ponieważ chce "wyrobic" forme bo z meczu na mecz gra coraz lepiej
i powoli wraca do "stanu" z przed MŚ

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 lis 2006, 13:48

Niggaz pisze:Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.
No :) Gianluca powiedzial, ze wolalby odejsc do Milanu, ale ten transer nie wchodzil w gre.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lis 2006, 14:41

Rkoeman rozwaliłeś mnie :P Może Ryjek ma też marzenia, inne plany, ambicje - może chce prowadzić klub z którym przez 5 lat wygrał tyle w europie co Barca w 107 lat :P Wrócisz w szereg, zmienisz zdanie :P Oby tylko zdanie :roll: Jak by tylko to miał znacznie, to taki Guus Hiddink teraz prowadził liczący sie klub. A nie szukał kolejnych wyzwań. A taki Figo czy Ronaldo byli by nadal Bogami na Camp Nou, i nikt nie powie że wypieli sie bo nie było z kim grać :?

Z Levante Frank ma dać odpocząć mi. Deco czy nawet Dinho. Ale najwazniejsze by w głowach nie mieli Werderu.

Co do Włocha to chyba Basina napisałe wszystko. Ale to i tak szczegół i "po obiedzie"

A co do rocznicy - to oby te następne 107 lat było jeszcze lepsze ! Powodzenia ! i Pozdro :]

[EDIT]Messi E2 Ronaldinho nie o to mi akurat chodziło. To był szczegół jak " :P " - Bardzie o to że co napisałe Koeman. Zreszta jak by sie tylko kierowac kariera piłkarska to wśród Rossonerich jest kilku takich którzy maja mojej poparcie :P Nawet Carletto

Pozdro :!:
Ostatnio zmieniony 29 lis 2006, 17:46 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lis 2006, 16:29

Niggaz pisze:Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.
Oczywiście szeryfie, do Barcelony idą wszyscy piłkarze z świata i jeszcze chętnie za to zapłacą.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 lis 2006, 16:31

Jakie rezerwy, kilku rezerwowych... No nie wiem, moze rezerwowym jest Santi, i Jorquera, ale nie reszta. Jesli nie zagra Deco, to wystapi Xavi i to jest rezerwowy. Moze zagra Edmil moze Thiago w obronie takze moze zagrac kazdy, bo wszyscy prezentuja zblizony poziom. Rezerwy to beda jak zagra Jeffren, Crosas, GdS, Valiente i kilku innych, a to napeno nie bedzie miało miejsca. Nikt nikogo nie bedzie oszczedzał, bo to jeszcze nie czas.
Zaza pisze:Może Ryjek ma też marzenia, inne plany, ambicje - może chce prowadzić klub z którym przez 5 lat wygrał tyle w europie co Barca w 107 lat
:P :P W Europie :P :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”