Siatkówka - Strona 68

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 02 gru 2006, 9:12

Ja juz o nic nie bede mial pretensji...zrobili juz wielka rzecz..w finale niech sie dzieje co chce..ale lepiej zeby wygrali :lol:

Pieknie, ja nie wiem co ma powiedziec... nie zagrali rewelacyjnie tego meczu..fakt..ale wynik mogl byc nawet 3-0...

Jutro Brazylia!!!
nie mozna tego odpuscic...to jest najwazniejszy mecz w zyciu ich wszystkich...Maszaystow, Lekarzy, a przede wszystkim Chlopakow i Trenera....
i tak juz wam gratuluje!!!

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 gru 2006, 9:17

WYRĄBIŚCIE ZAJEBIŚCIE :!: :!: :!:

yeah :P

Na początku pomyslałem sobie 3:1 dla nas. Pierwszy set 8) , drugi wygrany set przegrany, trzeci przegrany został wygrany a czwarty to tylko formalność :P choc myślałem że to Bugarzy mają większe szanse :oops:

Kadziewicz on chyba nie wie co sie stao sie :P

FORZA LOZANO :rydzyk:
FORZA NASI :rydzyk:

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

odnalazłem właściwy temat :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 gru 2006, 9:22

Jeszcze rok temu w to nie wierzyłem. Jestescie wielcy.

Żeby nie było żem piknik, ocena naszej gry juz na chłodno.
Gracz meczu - Michal Winiarski. To on dzisiaj grał kapitalnie w przyjęciu, w decydujących piłkach w ataku, ostatnie piłki tez kapitalnie podbił w obronie. Reszta na swoim poziomie choć widać było wielki stres, szczegolnie jak nas Bułgarzy, a zwłaszcza Jordanow, przycisneli. Kazijski nie istniał. Jak dla mnie za mało gry środkiem, choc duzo drugiej lini która podobnie jak krótka wiąze środkowego. Ale wielkie druzyny potwierdzaja swoja klase gdy nie idzie.

POLSKA!!! POLSKA!!! POLSKA!!!

p.s jutro Brazylia

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 02 gru 2006, 9:31

Narody bijcie pokłony przed Polakami :rydzyk:
Obawy były, bo w drugim secie psycha nam siadła, ale wykonali mega robotę. Kadziewicz niezadowolony :P Bardzo dobry mecz, mimo wszystko chyba Winiarski najlepszy, chociaż Gacek świetnie przyjmował - miejmy nadzieję, że wszystko z nim OK, bo po meczu nie wyglądał za ciekawie...

Jutro sercem za Polską, ale rozum podpowiada, że Brazylia to potęga nie do pokonania. Jak dla mnie wszystko będzie zależeć od wytrzymałości psychicznej, bo Brazylia to nie Ruscy i tak łatwo się nie kłócą...

Awatar użytkownika
sz3lo
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sz3lo » 02 gru 2006, 9:32

Mecz naprawdę bardzo dobry i na wysokim poziomie, trzeba przyznać też że Buldżaria łatwo się nie chciała poddać.
Ale najważniejsze jest zwycięstwo 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 gru 2006, 9:34

:jupi: :mike:

W połowie drugiego seta wydawało się, że może być gładkie zwycięstwo, a pojego zakończeniu... :roll: Dziś trochę za dużo błędów własnych, ale to nieistotne. Odbudowaliśmy się i jesteśmy w finale MŚ :!:

Zwcale nie musimy tego finału przegrać. Brazylia jest do pokonania, to nie są nadludzie. Jak odpowiednio się nastawimy psychicznie to ten zespół może osiągnąć rzeczy wielkie :twisted:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 02 gru 2006, 9:50

Panowie coś fantastycznego :!: :!: :!: Emocje aż do tej pory mnie trzymaja :wink:

Jutro trudny mecz z trudnym przeciwnikiem jak to każdemu wiadomo.Jutro w meczu z Brazylia będzie najważniejszym i najtrudniejszym zadaniem do wykonania.Jutro zwycięstwo będzie niesamowite.Ale teraz świętujemy :jupi: :pijemy: jutro kibicujemy.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 02 gru 2006, 9:51

No jak tu się nie cieszyć :-)

Wszystko już napisaliście o spotkaniu. Ja zwrócę tylko uwagę na oprawę spotkania. Jeżeli na półfinale mistrzostw świata hala nie jest zapełniona nawet w połowie to znaczy, że Japonia nie zasłużyła na organizacje takiej imprezy. Jeżeli MŚ byłyby gdzieś w Europie to nasi kibice zrobiliby frekwencję. A tak organizatorzy mogli ratować wizerunek rozdając bilety po szkołach.

Do boju Polsko!!!!!!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 gru 2006, 9:53

a o ile dobrze pamietam to Japonia organizuje rowniez nastepne mistrzostwa?

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 02 gru 2006, 9:55

deltinho pisze:Japonia nie zasłużyła na organizacje takiej imprezy

Co do organizacji to prawda - skandal goni skandal, a Japończycy cenią tylko siebie. Tak samo było na kobiecym mundialu. Mając w pamięci doświadczenia z piłkarskich MŚ, gdzie Japończycy i Koreańczycy byli opłacani za siedzenie na stadionie i kibicowanie jakiejś reprezentacji, dla stworzenia atmosfery itd. to bardzo niemiła niespodzianka. Co ciekawe za 4 lata MŚ kobiet w siatkówce, również w Kraju Kwitnącej Wiśni. Muszą mieć jakieś wtyki w FIVB...
bagg pisze:a o ile dobrze pamietam to Japonia organizuje rowniez nastepne mistrzostwa?
Męskie chyba jeszcze nie zostały przydzielone. Może czekają, by podarować je mistrzom świata :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 gru 2006, 10:00

Trzeba wszem i wobec oglosic, ze pokolenie Zagumnego & Gruszki itp wreszcie sie spelnilo :!: Najwyzszy czas :!: Szkoda tylko, ze nie wsyzyscy z tego pokolenia mogli tego dokonac -Papke, Murek ....

Do polowy 2seta bylem "rozczarowany" spotjkaniem :? Przymierzalem sie do ciezkiej, twardej walki a tu szlo jak po masle :!: Jednak na szczescia dla widowsika do czasu, mala niesuburdenacja naszych sprawila ze bylo nerwowo i dramatycznie nawet :!: Ale ostatecznie dali rade :lol:
Srebro jest i mysle ze na tym sie skonczy ale apety rosnie ...
Jutro raczej nie zobacze finalu :evil: chyba ze :lol: cos sie wymysli :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 gru 2006, 10:02

bagg pisze:a o ile dobrze pamietam to Japonia organizuje rowniez nastepne mistrzostwa?
Następne mistrzostwa beda rozgrywane we Włoszech. Japończycy natomiast organizuja wiele imprez takich jak GP kobiet, czy puchar Kontynetalny który bedzie kwalifikacja olimpijską.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2006, 10:04

'Piotrek' pisze:Następne mistrzostwa beda rozgrywane we Włoszech.
No to znamy faworyta :D

A tak poważnie, to wielkie brawa się należą Polakom także za to, że po przegranym w fatalnym stylu i takich samych okolicnosciach - potrafili wyjść w kolejnym, 3 secie i walczyli dalej najlepiej jak potrafili.
Balem się, że mogą zupełnie się załamać - ale nie. Myślę, że duża tu zasługa Lozano, choć tylko tak zgaduje :D

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 gru 2006, 10:08

Już kiedyś to pisałem, ale to naprawdę jest czysta magia :mike:

Może i nie zagraliśmy fanomenalnego spotkania, ale to jeszcze bardziej pokazuję jakie rezerwy są w tym zespole. W połowie drugiego seta, gdy już praktycznie wszystko było jasne byłem przekonany, że zaliczymy kolejne 3-0 na tym turnieju, ale ... a co tam zwycięzców nie można krytykować. :P Mamy już medal, a więc sny naszych siatkarzy już się spełniły, dlatego jutro w wielkim finale mogą pokazać pełnię swoich możliwości. Z całym szacunkiem dla Canarinhos, ale nie mają najmniejszych szans :smoke:

FORZA POLONIA !!!!!!!

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 02 gru 2006, 10:14

o której zaczyna sie mecz ruskich??

daruj sobie takie posty, internetu nie masz ? poszukaj sobie // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”