Patrz to ja pojde za ciosem http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... sid=383601
albo: http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... sid=383600
wierzysz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 gru 2006, 17:05
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 gru 2006, 17:41
No wierzę, ale bardzo szokująca to zmiana.Rossi pisze:Ale walnołeś newsa![]()
Patrz to ja pojde za ciosem http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... sid=383601
albo: http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... sid=383600
wierzysz![]()
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 gru 2006, 17:46
Ebi pisze:Po pierwsze: Obiecał grać do końca kariery
Po drugie: Odszedł z Barcy i nie miał już nigdy wracać, mimo że kibice go namawiali. Teraz odchodzi z obecnego klubu by przejśc zupełnie do innej ligi.
Po trzecie: Nie pojawiały się żadne plotki ani pogłoski o transferze (jeśli lepiej to zabrzmi: wypożyczeniu)
Po czwarte: Nigdy nie przeczytałem żadnej jego wypowiedzi nt. pójsća do Manu
Po piąte: Ma już 35 lat i mimo to zasilił mocny klub.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 gru 2006, 17:55
Nie mam zamiaru się rozpisywać, napisał po krótce swoje zdanieRóżA pisze:Ebi pisze:Po pierwsze: Obiecał grać do końca kariery
Po drugie: Odszedł z Barcy i nie miał już nigdy wracać, mimo że kibice go namawiali. Teraz odchodzi z obecnego klubu by przejśc zupełnie do innej ligi.
Po trzecie: Nie pojawiały się żadne plotki ani pogłoski o transferze (jeśli lepiej to zabrzmi: wypożyczeniu)
Po czwarte: Nigdy nie przeczytałem żadnej jego wypowiedzi nt. pójsća do Manu
Po piąte: Ma już 35 lat i mimo to zasilił mocny klub.
Wszystko zostało już omówione w odpowiednim temacie i chyba ponowne pisanie o tym samym nic nie da![]()
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=278554#278554
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 01 gru 2006, 18:54
matt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2006, 19:16
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 02 gru 2006, 19:19
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 gru 2006, 19:35
Dla mnie takich symulantów powinno się ostro karać po meczu. Zawiesić takiego na parę meczów to może się oduczy skakania w polu karnym. Tacy piłkarze psują piłkę nożną, wypaczają wyniki spotkań. Symulowanie powinno zostać wyeliminowane z europejskich boisk.Zaza pisze:to jak nazwiemy popis Ronaldo z przewracaniem sie Rolling Eyes Na pewno mu to sympatyków nie przysporzy, nawet mimo tego kapitalnego wolnego, jeśli ktoś dwa razy tak sie wywraca
Może reakcja trochę spóźniona, ale co tam. Muszę to napisać.Jarzinho pisze:Czyli pierwszej polowy nie ogladałes...![]()
Początek spotaknia wygladał tak jak napisał Zaza. Wyglądalo to tak jakby MU dogrywało sobie koncówke prowadząc 3-0. Miny i reakcje Alexa mowiły same za siebie. Moze tez było to spowowdowane skałdem, bo to napewno nie była najmocniejsza paczka MU jaka moze wystawic Szkot. Widać chcial dac pograc tym co ostatnio sa łaczeni spekulacjami i troche narzekaja na gre. Silvestre, Richardson i Wes. to napewno odbiło sie na grze. Przy całym szacunku Vidic na dzien dzisiejszy jest zawodnikie lepszym od Wesa i Francuza. Podobnie w drugiej lini Kieran i John maja sporo lepszych kolegów w zespole. Jednak jak sie pozniej okazało na Everton nawet troche rezerwowy skałd wystarcza, a to jednak mowi o klasie zespołu
Czyli ja się już na tym forum nie mogę udzielać. co?Jarzinho pisze: Cyfra+ to czynnik, ktory decyduje o mozliwosci pisania postów...Ja mam jeszcze CP to moze zostane moderatorem.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2006, 19:57
metol pisze:EDIT
...
EDIT 2:
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 02 gru 2006, 20:06
metol pisze:Cyfra+ to czynnik, ktory decyduje o mozliwosci pisania postów... Shocked Ja mam jeszcze CP to moze zostane moderatorem. Twisted Evil
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 gru 2006, 20:13
To są oszuści i można o nich tak otwarcie mówić. Cudzysłowie w tym wypadku jest zbędne. Oni wypaczają wyniki spotkań, a co najgorsze nie ponoszą za to żadnych konsekwencji. Żałosne.Zaza pisze:Metol - tych którzy chamsko faulują czy robią cos nie sportowego komisje federacje, karają po meczu czy w czasie najbliższych posiedzień, może czas "oszustów" - Bo tak jak z karnym to szukał faulu bo co miał zrobić ? tak ta wywrotka na 20 metrze była żenujaca. I to coraz cześciej w premiership gdzie liga zawsze uchodziła za trawda ale czystą.
Wybacz, ale ja tego nie napisałem. Wręcz ja się zbulwersowałem nieco tym stwierdzeniem. Pretensje powinieneś mieć do Jarzinho.Emberman pisze:A czemu akurat Cyfra+ to czynnik?? Bo co to tylko puszczają jednie tam Premiership?? Ja teraz ogladam ManU-Boro na internetowej tv.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 gru 2006, 20:19
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 02 gru 2006, 20:19
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 gru 2006, 20:21
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 gru 2006, 21:06
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin