Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 13 lis 2006, 22:13
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 lis 2006, 0:30
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 lis 2006, 2:54
Wg. plotek Ricadro Quaresma portugalski skrzydłlowy FC Porto i były gracz Barcelony wraca na boiska La Liga by dołączyć do Atletico Madryt gdzie miałby pomóc drużynie przetrzebionej kontuzjami.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 lis 2006, 9:29
nie.chyba nieguru pisze:nie
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lis 2006, 16:30
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 15 lis 2006, 17:14
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2006, 1:41
przy czym przy pierwszym karnym wybronił takze dobitke
Bardzo duzo sie musi zmienic, zeby sedziwaonie sie porpawiło...Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 03 gru 2006, 17:04
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 gru 2006, 0:42
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2006, 2:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 gru 2006, 3:22
Ja mysle ze jeden z lepszych, sporo potrafi wybronic i nie popelnia praktycznie zadnych bledow. Cos mu zespoly z Sevilli siedza bo w poprzednim sezonie obronil dwa karne w meczu Atletico - Sevilla.Jarzinho pisze:Nie wiem czy Leo Franco to najelpszy bramkarz PD. Napewno w tym sezonie błyszczy przy obronie karnych 3/3 i to bardzo waznych.
Nie wiem ile widziales w tym sezonie spotkan Atletico, ale Maniche nie gra az tak zle, choc stac go na sporo lepsza gra. Ja zauwazam poprawe w jego grze. Na samym poczatku byl malo widoczny, nie odchodzil do zadnych sytuacji strzeleckich, brakowalo jego bardzo silnej broni czyli strzalow z dystansu. Pozniej dochodzil juz do sytuacji strzelckich, tylko nie umial ich wykorzystac, ostatnio udalo mu sie strzelic dwie bramki, mzoe sie przelamie, zaczol strzelac z dystansu, jednak w wiekszosc mu na razie to nei wychodzi, jednak poprawa jest. Co do Costinhy, to nigdy nie widziael go grajacego dobrze w defensywie. Tzn. potrafil strzelic bramke z glowki po stalym fragmecie gry, ale on zawsze gral bardzo cofniety do tylu czy w Porto czy w reprezentacji.Jarzinho pisze: Jesli chodzi o Portuglaczyków to ja jakos nie widzie choc minimalnej poprawy w grze Maniche. Costinha to samo. Trudno tuaj usprawiedliwiac, ze to człowiek od brudnej roobty, bo wg, mnie i to mu bardzo średni wychodzi, a przeciez w ofensywie w Porto takze sobie świetnie radził.
Chodzi Ci ze Costinhy duzo brakuje do Luccina ??? Jezeli tak to w obronie Costinha gra lepiej, ale zgodze sie ze Luccin to lepszy\bardziej pozyteczny zawodnik.Jarzinho pisze: Do Luccina sporo mu na dzien dzisiejszy brakuje w zadaniach defenywnych, a juz w ofensywie to roznice miedzy nimi mozna uznac za przepasć.
Mysle ze jednak w podstawowym bedzie gral Pablo, bo on swietnie uzupelnial sie z Perea, Kolumbijczyk superszybki \zwinny zawodnik, a Pablo swietny w defensywe. ZeCastro to ma troche z tego troche z teego, ale dobrze wiedziec ze mozna na niego liczyc, bo byla to wielka nie wiadoma.Jarzinho pisze: Masz racje zpaomnaiłem o Ze Castro, bo Torres i Perea zagrali na poziomie. Natomiast ten młodzian ostatni spisuje sie bardzo dobrze i jestem bardzo ciekaw jak ustawi swoja defensywe niedługo Aguirre. Pablo/ Perea i teraz swietnei do tego towarzystwa doskoczył Ze Castro.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2006, 5:02
Asteniu pisze:Chodzi Ci ze Costinhy duzo brakuje do Luccina ??? Jezeli tak to w obronie Costinha gra lepiej, ale zgodze sie ze Luccin to lepszy\bardziej pozyteczny zawodnik.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 gru 2006, 6:04
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 gru 2006, 9:44
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2006, 15:10
Poniosło Cię troche, Atletico jest na 4 miejscu owszem, ale najmniej goli traci Getafe, a wy tracicie co Real Madryt czyli 9. Za to strzelacie bardzo mało 18 gali jak na 4 druzyne w 13 spotkaniach to nie jest dobry wynik. Celta Vigo jest 10 w tabeli i stzreliła tyle co Atletico.Asteniu pisze:Atletico jest na 4 miejscu i traci najmniej bramek w lidze
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio