Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 252

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 gru 2006, 12:04

Sero ale staruszki odchodzą od 4 lat a mimo to możecie tylko patrzeć :] Rozumiesz mnie ? No bo idąc Twoim tokiem myślanie to ich juz 5 lat temu skreślono a od tego czasu LM, przegrany finał scudetto i inne superpuchary. Bo jesli zaczynasz wątek wieku itd. I to wiek ma byc wyznacznikiem tego co moga ugrać to może policzymy co nie co :] Dobrze wiesz co wyjdzie ... Bo nie rozumiem jak moze napisać "czemu nawiązujesz do ostatnich sezonów" a co nie było takie sytuacji przed ostatnimi sezonami, przeciesz masz przykład napisany przezemnie wcześniej.

Nie rozumiem Twojego ostatniego zdanie :roll: A co nie jest liga słabsza ? w kryzysie ? No chyba mi nie powiedz ze teraz gdy Inter jest liderem to serie A jest najmocniejsza od lat :roll: Przeciesz doskonale wiesz jak jest, a jeśli obecny Inter ma być wielka drużyna na miare p.n.e gdy sie liczył w europie to żadnym wykładnikiem nie bedzie serie A a tylko LM i mecze z tuzami europy.

Ale to jest takie błedne koło - naprawde nie rozumiem Was - czy ewentualne scudetto nie miało by wiekszej wartośc gdyby ten sezon zaczą sie na równi z Juve w swoim szeregu :> ? Przeciesz to dla Was powinno jasne samo w sobie, że ważniejsza jest LM bo scudetto to jedno ale jesli sie czeka tyle lat i musi sie tyle wydarzyć by o nie walczyć to jak to swiatczy o klubie ? zastanówcie sie gdzie jesteście ? Odkrycie sezonu czy tuz ligi ? :> Która zawsze walczy o najwyższe cele - bo moze prasa nie miała racji piszą "Inter musi - inni mogą" - Może pozycje lidera Ineru trzeba odczytywać jak "odkrecie sezonu" a'la Chievo czy Udinese z poprzednich sezonów ?

No panowie sami siebie szanujcie ....

Pozdrawiam.

P.S. Sero - TU są też inne bardzie dosadne słowa ale chyba nie na tym to polega bym szukał ?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 gru 2006, 15:50

Sero nie prowokuj Zazy :o Ja nie odpowiadam bo nie chcę rozpoczynać kolejnej – do nikąd nie prowadzącej dyskusji. Oprócz tego:
Zaza pisze:są też inne bardzie dosadne słowa ale chyba nie na tym to polega bym szukał ?
Lepiej poszukaj, bo to chyba jedyny wywiad, w którym padły takie słowa. Poza tym możliwe, że coś zostało przekręcone. Zresztą nie wiem dlaczego Cię to tak grzeje :think:

Powałani na Siene:
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares;

Obrońcy: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli;

Pomocnicy 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez;

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
Długo to sobie Adriano nie pograł. Dzisiaj też była tak informacja, że ma 2 kilo nadwagi i przejdzie w tygodniu jakąś terapie odchudzającą :lol: Wraca Recoba – ciekawe ile tym razem wytrzyma. :roll:

I z rynku transferowego:
fcinter.pl pisze:Jak podaje włoski serwis sports.it pomocnik Ternany Luis Jimenez będzie pierwszym nabytkiem Interu Mediolan podczas zimowego okna transferowego. 21-letni Chilijczyk podpisze kontrakt z mediolańskim klubem 4 stycznia przyszłego roku. Wcześniej reprezentował barwy "Fioletowych" czyli Fiorentiny.
Na pewno lepszy on niż ten cały Almiron. W ogóle według mnie to dobry ruch byłby. :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 gru 2006, 17:27

Zaza ale chyba sam nie wierzysz, że ci staruszki jeszcze coś zwojują jak nie w tym to w następnym sezonie ? bo wiesz 5 lat temu Maldini miał 33 (?) lata i nie był dziadkiem, a w tym czasie co osiągnął to nikt tego nie podważa. Tylko pytanie czy on jeszcze coś zdziała ? jeśli przesuniemy go do ataku to może być najskuteczniejszym strzelcem Milanu :P Pozatym ten 'wywiad' jest z sierpnia i niestety muszę Cię zmartwić, ale to jedyne takie słowa jakie wypowiedział (?) Moratti. Zico ma rację, że ta rozmowa jest do nikąd. Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje i wątpię bym zdołał Cię przekonać na swoją stronę (mnie nie przekonasz ;) ). Scudetto cel nr1, LM mniej ważna co nie znaczy, że bedzie traktowana drugorzędnie.

Na megasuperhiper gwiazdę Adriano szkoda czasu. Może dojdzie do swojej starej dyspozycji, ale już raczej nie w Mediolanie. Wraca Recoba i mam nadzieje, że znów zaliczy przynajmniej z 2 asysty. Co do Jimeneza to naprawdę dobry transfer i do tego chyba niedrogi. Oby okazał się prawdą.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2006, 1:27

Sero ale aż nie wierze że to Ty :? Chłopie faza ? taki towar macie ?

No wiesz co, Ty fan Calcio który ze mną opisał cała lige od A do Z, nie wie że od dwóch lat podstawowym stoperami Milanu jest Sandro Nesta i Kakha Kaladze - przeciesz w poprzednim sezonie Gruzin obok Cannavaro i Mexes był najlepiej grającym stoperem w całej lidze :!: Wiec co to ma wiek Paolo ? Jak jest zawsze gotowy a najważniejsze że nie zawodzi jak trzeba :] Gdy inni mają urazy itd. Chłopie przeciesz On jest wzorem i symbolem nie tylko AC Milan, może grać nawet do 50, i daj mu Boże, bo to było by moje marzenia. Jest jak "Papież Calcio" a nie jakis tam Argentyńczyk który nie pojechał na mundial bo go koledzy nie lubią w kadrze :roll: [Sam widzisz] Co też "proch wymyśli" ? - Ale i tak nie trafiłaś bo w zasadzie uciekłeś od tematu, wiek jest problemem ? dla kogo ? jakieś kompleksy masz ? może 12 lat to nie z by dużo ale nie traktuj 30-latków jak dziadków :wink: Zreszta napisz sam podstawowy skład Interu i policz co trzeba to sie zamkniesz :roll: za przeproszeniam, bo sam sie oszukujesz. Jak by to miał być głowny czynnik. Tym bardzie że starasz sie z tematu zejśc na innych, kompletnie w tym momencie nie potrzebny.

Czyli uważasz że obecny Inter jest tylko na lige ? Wydane przez Morattiego pieniądze w milionach mają zagwarantować pierwsze scudetto od 17 lat w lidze bez Juve, a Milanem i Viola na debecie :shock: To ja tylko współczuje że aż tyle sie musiał wydażyć byście mogli sie liczyć w lidze :? :!: Szanujcie sie panowie... Pamietasz nasza rozmowe na temat tego że system Moggiego zabierał scudetta Interowi [niby] to kogo system rządzi w europie ? No własnie chyba nikt - a obecna drużyna jest ja już, gotowa, nie ma w niej piłkarzy a'la zlote dzieci na przyszłosć. Wiec jak ligowe szaraki ?

Jeśli uważasz że nie mam racji to prosze Cie napisz, a ja Ci to przypomne - napisz że to obecna serie A w kryzysie, bez Starej Damy i z Milanem i Viola na debecie, bedzie wykładnikiem obecnego Interu a nie gra w europie obok innych tuzów :> Tak uważasz ? :roll: Napisz bo wtedy bede wiedział jak odbierać prowadzenia Interu w tabeli. Czy wystrzał i rewelacja a'la Chievo, Udinese, Palermo [w ostatnim czasie] czy "idą jak po swoje" ale i tak najważniesze jest w lidze bogaczy ?

A wywiad sie znadzie spokojnie, nawet nie szukałem za bardzo... zreszta jak znam Morattiego to sam sie podpali. Może nie teraz bo Bayern Was czake, Zobaczy sie potem.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 02 gru 2006, 12:36

Sero pisze:Co do Jimeneza to naprawdę dobry transfer i do tego chyba niedrogi. Oby okazał się prawdą.
Transfer bardzo ciekawy ... tylko co z ta italienizacja :think: :roll:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 gru 2006, 20:08

no i kolejne zwyciestwo na koncie ... trzeba podkreslic gre Burdisso bo w ostatnich meczach strzelił 3 bramki co jak na srodkowego obronce jest nie lada wyczynem ... dzisiejsza bramka była bardzo piekna ... Deki z roznego i Burdisso poleciał w powietrzu i pieknie strzelił od poprzeczki dobrze wiedziec ze jak napastnicy nie beda strzelac goli to mamy alternatywe w postaci Argentynczyka ...

Brama Crespo ... co tu napisac zachował sie jak profesor

i jeszcze jedno co warto odnotowac ... bardzo dobra gra Julio Cesara ... który z meczu na mecz gra lepiej a dzis swietnie obronił karnego wykonywanego przez Fricka ...

Forza GRANDE INTER !!

teraz czas na Niemców ... dobrze ze mamy Grosso :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 gru 2006, 21:28

Babel pisze:Burdisso jest wszechstronnym zawodnikiem nawet do tego stopnia, że może być alternatywą na środek napadu
Babel pisze:Inter powinien jeszcze lepiej dopracowac stałe fragmenty gry. Bo jak kiedyś mecz nie wyjdzie to dośrodkowania z rzutów rożnych i wolnch mogą załatwić sprawe.
Ostatnio cos mi idzie to wieszczenie. Z siatkarzami tez wyszło.

To spotaknie musiało się zakończyć. A gdyby nie postawa Julio Cesara to różnie mogło by być. Cesar coraz bardziej przypomina tego Cesara z Copa America. Tego, który dokonywał w bramce Brazylii cudów. Oby tak dalej. Teraz mozna spokojnie skupić sie na Bayernie, który stracił punkty z Borussia M"Gladbach, wyjsc bez zadnej presji i wygrać w Monachium. Postawa z pierwszego meczu na Giuseppe Meazza musi zostać "naprawiona".

Forza Inter!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 gru 2006, 21:42

Zaza pisze:Sero ale aż nie wierze że to Ty Chłopie faza ? taki towar macie ?

Zaza, ale skończ z takimi odzywkami. Nie wiem czy czytałeś wymiane zdań pomiędzy nerwowym a modami w temacie "moderatorzy - pytania, sugestie". Nie sądzisz, że ta jest na podobnym poziomie, a Ty jesteś nerwowym ? Łatwo zauwarzyć, że teraz masz problem ... w postaci Interu. Gdy Juve było w Serie A to zawsze Moggi i reszta byli najgorsi. Teraz co, Inter ? ale dlaczego ? stanie się coś z Nerazzurri i na "czarną stronę" przejdzie Roma ? Zanetti słaby bo Mancini szuka mu nowych pozycji, a koledzy z kadry nie lubią :?

Zaza pisze:wykładnikiem obecnego Interu a nie gra w europie obok innych tuzów Tak uważasz ?

Gdyby tak uwarzać, to każde Scudetto trzeba by traktować w postaci drugorzędnego trofeum. Przecież w lidze nie ma tylko (aż) Juventusu, zaś Milan przegrywa nie tylko z Interem czy Romą, ale także ze słabeuszami. Inter wcale nie potrzebuje ujemnych punktów Milanu bo dodaj sobie te 8 i wyjdzie, że i tak tracicie 14 po 13 kolejkach. A myślisz, że Viola czy Lazio mogły by się włączyć w walke o mistrza ? Wykładnik LM ? to niech Inter zrezygnuje z walki o mistrza, wtedy będzie łatwiej w Europie.
Zaza pisze:nie traktuj 30-latków jak dziadków
Sero pisze:bo wiesz 5 lat temu Maldini miał 33 (?) lata i nie był dziadkiem

i wszystko jasne :]

Kończmy te rozmowę prowadzącą do nikąd. Nie warto. Szanuj się Zaza jak to mówisz. Bo wiem, że ja nie przekonam Ciebie do swoich racji, a Ty mnie. Zresztą dlaczego tylko Ty widzisz problemy ?

Co do meczu to cieszą kolejne 3 pkt. Dla niektórych co prawda jest to nic bo co to jest Siena kiedy to inne rozgrywki będą ważniejsze, ale mnie cieszy. Gra może nie była wspaniała, ale wykorzystaliśmy to co mieliśmy i wygraliśmy. Zaskakuje i cieszy dobra postawa Burdisso. Być może nadejdzie jego czas we Włoszech bo jak narazie jest niedoceniany. Gdy grał w Boca był jednym z najlepszych obrońców w Ameryce. Crespo w swoim stylu jednak po nim bramki się akurat spodziewałem. Troche słabiej Ibra. Niestety nie gra na miare talentu z MŚ Grosso. Nie zdziwie się jeśli niedługo straci miejsce w "11". J.Cesar znów broni karnego :] nie kraczmy, ale zaczyna grać na miarę oczekiwań.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 02 gru 2006, 22:14

Sero pisze:Dla niektórych co prawda jest to nic bo co to jest Siena kiedy to inne rozgrywki będą ważniejsze, ale mnie cieszy.
Ja się przyłączam do Twojego szczęścia ;) Nie widziałem mecze, ale faktycznie cieszą 3 kolejne oczka.
Sero pisze:Niestety nie gra na miare talentu z MŚ Grosso.
Grosso od początku sezonu nie gra na miarę woich umiejętności. Widać po Mundialu nie może dojść jeszcze do pełnej dyspozycji. Powinien dostać w okolicach Nowego Roku ze dwa tygodnie urlopu by odpocząć należycie. Mnie też cieszy dobra forma Burdisso. Gdy przychodził do Interu cieszyłem się, że przychodzi w końcu ktoś perspektywiczny. Niestety problemy pozasportowe uniemożliwiły mu się rozwinąć tak jak wszyscy tego oczekiwali. No i do tego obroniona 11-tka przez Julio... szok. Ostatnio przeczytałem, że jego idolem jest Taffarel. Jeśli zacznie bronić jak jego idol na Mundialu w USA to nie widzę potrzeby jego wymiany.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 gru 2006, 23:09

Hola hola Sero :stop: Nie szczekaj :wink:

Na pewno nie był to dobry mecz w wykonaniu Interu. Po pierwsze – branka na początku meczu – ta nie można panowie :nein: A tak poważnie to Burdisso świetnie wchodzi na te główki. Dwie bramki ostatnio (a może i trzy) i teraz kolejna. Wyraźnie ma ten dryg do grania głową w polu karnym przeciwnika :wink: Po bramce na 1-0 widać było, że nie za bardzo się nasi chcieli wysilać i chyba jednak trochę oszczędzali siły na wtorkowy pojedynek. Karny dla Sieny … nie jestem przekonany czy słuszny, ale to nie ważne bo kapitalnie interweniował Cesar. To już jego druga obroniona „11” w tym sezonie. Tak jak pisałem – nie było to najlepsze spotkanie i bramka Crespo w trochę przypadkowych okolicznościach zapewniła nam 3 punkty. :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 gru 2006, 1:22

Sero troche znów temat zmieniłeś ale spoko, sorry ale odpisze Ci kiedy idziej, Inter jak dla mnie jak katar ... zawsze w nosie. :] Wczesniej był drugą ligą w Mediolanie i nadal jest, nie wiem do czego piszesz bo naprawde nikt nie ma depresji z tego powodu - tyle lat Was życie robiło w ..., że teraz macie ten czas - a ile sie musiało wydarzyć ? Nie jest Ci żal z tego powodu ? że po takich wydarzeniach dopiero Inter może sie liczyć ? i to tak tylko w kraju gdy zostało zrobione aż tyle ?

Wykładnik ? Czyli trzeba traktowac ich jak Chievo a'la rewelacja ?

To już Lyon ma inne mniemanie o sobie :] wiedza co jest celem i co bedzie wykładnikiem :P

Nie ma sensu pisac postów co 3 dni, jak bedzie to napisz pogadamy sobie o tym co wczesniej zaczełeś bo szybko terazm znów został zmieniony.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2006, 2:07

Oj przesadzasz Zaza
Myslisz, ze gdyby Milan, Lazio i Viola zaczynały sezon bez ujemnych punktów, to tabela SerieA na dzien dzisiejszy dla Interu wygladałaby inaczej... Ja bardzo wątpie. Jesli jeszcze na poczatku sezonu Inter grał bardzo nierówno, to teraz nie ma do tego watpliwosci, ze jest on na dzien dzisiejszy poza zasiegiem we Włoszech. Przeciez czołowka to Inter, Roma i Palermo i wszystkie one pokonały Milan, który był gospodarzem tych pojedynków, a przeciez to nie przez nie iwna Calciopoli :roll: Podobnie w pjedynkach z Viola i Lazio. milan na dzien dzisiejszy bez minusowych punktów miałby ich 19 czy to wiele zmienia :?:

Inter musze powiedziec ku mojemu zaskoczeniu, gra bardzo równo z ogromna konsekwencja. Wyrobił sobie styl i charakter. Nie ma jzu meczy typu z 3-0 na 3-2... Radza sobie na 3 frontach z bardzo dobrym skutkiem, a to przeciez zaleta tych najwiekszych. To nie moze byc przypadek, ze Inter pokonuje na wyjezdzie Rome, Viole, Palermo, Milan... Jesli jeszcze dodac do tego, ze Mancini chyba w tym sezonie nie mial przed meczem cała zdrowa i dostepna kadre zawodników, to pokazuje to, ze Inter zrobił jeden krok do przodu, ten krok, który brakował Interowi przez ostatnie lata.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 gru 2006, 9:11

Nie no Zaza nie porównuj Ligue1 do Serie A nawet po calciopoli bo troche przesadzasz. Inter druga liga ? przypominam, że to Inter jako jedyny - i nie tylko w stolicy mody - nigdy nie zaznał goryczy spadku. A jakby nie patrzeć Milan dwukrotnie leciał na łeb na szyje. Pozatym wiesz to nie Inter jest brudny i zamieszany w afery. Zresztą znów pytanie, dlaczego tylko Ty widzisz problemy ? a nie przepraszam także wielki pan Tacconi, który siedzi cicho gdy mowa jest o Juve. Bo wiesz Zaza łatwo jest najeżdżać jak to robisz, ale śpiewa się baranim głosem gdy trzeba bronić. Naprawde we wszystkim ostatnio widzisz problemy nawet w tym, że Inter strzela bramki na początku spotkań za co należy się oczywiście banicja. To wina Interu, że Juventus tak kręcił, że w końcu spadł ? także sprawką Interu jest to, że niektórzy zaczynają z minusowym dorobkiem nie wspominając już o zakazie transferów dla Romy bo to Inter im tego zabronił. :? Strasznie poranione stwierdzenia.
Zaza pisze:a ile sie musiało wydarzyć ? Nie jest Ci żal z tego powodu ?
Nie jest Ci wstyd, że Milan jest zamieszany ? przecież to są błędy z przeszłości. Czyżby Rossonerri nie potrafili ich wyciągnąć ?

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 gru 2006, 10:27

Nie no Zaza nie porównuj Ligue1 do Serie A
Ja tez odnioslem ostanio takie wrazenie i nie tylko ja. Po Calciopoli w Serie A robi sie taka sytacja ze Inter wlaczy o mistrza sam ze soba. Juz pomijam te zabawy w dyskusjie i spekulajcie o spiskach, UFOludkach widzianym Elvisie, kto co zrobil i dlaczego inne potegi ktore walczyly zawsze o mistrza zostaly "zdemolowane" ale Liga Wloska bardzo ale to bardzo zubozala. Miejmy nadzieje ze tylko na sezon-dwa i wszytko wroci do normy bo to przykre. Ten sezon powinen byc pozniej oznaczy w historii gwiazdka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 gru 2006, 10:43

Panowie ale to jest sprawa drugorzędna, bo gdy było minus 8 punktów odrobili jest w 3 mecze, potem byli juz na plusie gdy przyszło szokujące dla każdego odwołanie, to też ma aspekt psychologiczny, jak i sama motywacja. Czy wczoraj te były bramkarz nie miał racji ? Zbyt wiele zrobiono. Oczywiscie wyniki Milanu swiadcza o tym że teraz mieli by 8 a nie 14 pukntów wiecej, ale to może być naprawde sprawa drugorzedna. Bo gdy zaczyna sie sezon grali że swiadomoścą tego ze już maja strate :? i ze nie wszystko jest wyjasnione.

A teraz tylko Sero do Ciebie, czy czytałeś moja rpmozwe z Zico ? czy naprawde wszystko co Wam nie pasuje musi byś odbierane jako atak ? zrozum że nie bedziemy rozmawiac jak sobie wybierzysz z moich wypowiedzi tyle te co Ci pasują. Bo na temat takich usterów mam jedno zdanie nie zmienie. Zaczełeś od wieku i gadanie które dla Ciebie jako fana serie A było nie na miejscu, bo dobrze znasz temat. Potem piszac o wyznaczniku też zmieniłes temat, bo to jest chyba normalne ? nie wierzysz ze podbija europe ? Bo to nie chodzi o porównanie Ligue 1 - serie A ale sam Lyon od trzech lat mówi głośno że europe wyznaczy im drode, z sezonu na sezon. Dla tego interesuje mnie Twoje zdanie czy obecnie Inter jego lidera odbierasz jako rewelacje sezonu czy coś co było do przewidzenia ? a kolejna kwestia to fakt że tyle sie wydarzyło wiec tym bardzie mnie dziwią Twoje wypowiedz mówące że LM nie bedzie wyznacznikiem. Już napisałem Zico czemu Wy każda wypowiedz odbieracie jako jakiś atak itd ? zmieniłem swoje nastawianie do Interu od ostatnich lat ? nie wiec całkowiscie nie rozumiem Was, naprawde nikt chyba nie ma depresji czy jakiś styków bo Inter jest liderem. Panowiue, tyle lat nie byli takim faworytem i nie liczyli sie na poważnie ze może to i dobrze bo nie jeden z Was by tego nie dożył.

Nie dosc że wybierasz to co Ci pasuje do odpowiedz a pomijasz najważniesze kwestie to jeszcze odpowiadasz na pytanie - pytaniem :? Ty to weż napisz że nie masz ochoty rozmawiać na takie tematy z pewnych powodów i trudno :? Nie jest mi wstyd ? po czesci jest, ale tylko po czesci bo doskonale wiem że posadka w Telecom i inne wydarzenia bardzie śmierdza w tej sprawie niż system Moggiego itd. Bardzie jest mi wstyd za kryzys całej serie A :? A jakieś krawaty mówią że wszystko gra - błedy z przeszłośc ? całkowicie inna sytuacja - w 100% rózna. To tak jak bym napisał że Moratti przez dekade nie wyciagał wniosków...

Sero ale i tak dziś tej rozmowy nie dokończymy bo zaraz mnie nie bedzie, wiec nie odpisuj teraz, zgadamy sie gdy bedzie i pogadamy przy okacji na temat który poruszyłem na początku sezonu a ty obiecałeś podjąc temat. :wink:

Pozdro :!:

Gratulacje :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”