Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 345

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 gru 2006, 19:05

RealFan pisze: Mejia

Obecnie Alvaro jest pewniejszy niż Fabio więc ta zmiana moze wyjść na dobre.

Punkty straciła Sevilla ponosząc porażkę na Olimpic de Montjuic 2:1 z tamtejszym Espanyol'em. Więc sytuacja wtabeli jest bardzo dobra dla nas, przy szczęściu i zwyciestwie mozemy wskoczyć na vice lidera ze strata 1 ptk. Choć mam pewne obawy, Sevilla, Blaugrana, Valencia wiec wielkie kluby no i faworyci swoich spotkan, a mimo to zawiedli...oby Real nie wzioł z nich przykładu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2413
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 19:56

Toudinho pisze:oby Real nie wzioł z nich przykładu.
Jak narazie skończyła się pierwsza połowa i...kuźwa przegrywamy z Bilbao 0:1 :roll: Dobra, dobra...przegrywamy zasłużenie :evil:

Gramy haotycznie, mało akcji podbramkowych, sporo strat w środku pola. Bilbao gra z kontry i to im wystarczy bo strzelili bramkę :roll: Z resztą można powiedzieć, że to oni prowadzą grę. Ten zespół ze spadku nas jeździ, Bernabeu gwiżdzę niemal od początku do końca więc o czym my mówimy. Gramy piach panowie :!: Ani obrony ani ataku :?

W sumie nie ma co dużo mówić. Albo zaczniemy coś grać w drugiej połowie albo podzielimy los Sevilli, która nieoczekiwanie przegrała z Espanyolem. Weekend niespodzianek w La Liga :> Na to się zanosi bo jak narazie mało jest perspektyw na lepszą grę Realu, ale nadzieja umiera ostatnia :P

Mamy jeszcze 45'...

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 20:00

Ktoś ogląda ten mecz czy tylko relacje :?: Bo z relacji live za dużo nie można zobaczyć :P Z tego co czytałem sędzia daje ciała i też gra Realu chyba nie jest super.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 20:06

(L)egionista - Ja słucham relacji radziowej i to mi w zupełności wystarczy żeby stwierdzić co gramy. Ile my mamy okazji, ile strat i ile gleb na piłce (Diarra) :roll: w porównaniu do nich. Właściwie to Bilbao ma przewagę i nie ma o czym mówić. Na temat sędziego się nie wypowiem, ale jakoś nie słyszałem aby popełniał rażące błędy :P

Co ciekawe nie było jeszcze ani jednej żółtej kartki :shock:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2006, 20:09

Ja ogladam live i nie jest tak beznadziejnie jak piszesz, choc jakos bardzo dobrze tez nie jest. Real mial swoje szanse, ale Ruud i Robinho sie nie popisali. Przy bramce nasi sugerowali spalonego (ciezko stwierdzic z tych ujec ktore byly), ale sedzia pokazal na srodek. Widac troche brak Gutka. Zobaczymy co pokaza w drugich 45 min.
P.S. Na boisku pojawil sie Ronaldo :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 20:11

RealFan z tego co ja czytam to kibice wygwizduja sędziego jak tylko można.

Don Fabio szaleje Beckham za Reyesa R9 za Emersona :roll: No cóż trzeba zaatakować z podwójną siłą , ale żeby nie było to zgudne dla Królewskich.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 20:17

(L)egionista pisze:RealFan z tego co ja czytam to kibice wygwizduja sędziego jak tylko można.
Myślę, że oni nie gwiżdzą na sędziego tylko na naszych piłkarzy bo w sumie mają powody. Gramy bez rewelacji bo stworzyliśmy tylko kilka dobrych szans i byliśmy słabsi w pierwszej połowie. Do sedziego mogli coś się przyczepić za bramkę bo nasi coś tam reklamowali, ale chyba była prawidłowa.

EDIT:

Wdrugiej części zaczęliśmy ofensywnie i nawet Ruud strzelił bramkę...ze spalonego :roll:
Ostatnio zmieniony 03 gru 2006, 20:21 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2006, 20:20

Bramka Ruuda ale sedzia odgwizduje spalonego. Niestety trzeba sie z nim zgodzic :roll:

ile mozna :angry2: // fieldy

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 20:28

RealFan-na piłkarzy również.Z tego co można przeczytać na relacji można wywniskować że sędzia popełnia sporo błędów.Ale po meczu nie powiemy że sędzia źle sędziował tylko żę Real źle grał i tego się trzymajmy.

EDIT:

Ronaldo na 1:1 :wink: Brawo :!:
Ostatnio zmieniony 03 gru 2006, 20:29 przez (L)egionista, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 20:32

karchinho pisze:Golazooooooooooooooooooo del Ronaldooooooooooooooooo
Ajjj nie ma wyczulonego fieldego :roll: A może znajdzie się zły Niggaz czy ktoś inny :roll:

Dobrze, że padła ta bramka bo zaczynamy coś grać, ale teraz również było na pograniczu spalonego. Nieważne, teraz trzeba spróbować wygrać pomimo, że Bilbao się odgryza :P

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 20:40

Z tego co czytam ostro na Bernabeu.Czerwo dla Aduriza i teraz brutalny faul na Diarze.Zostało 10 minut trzeba mieć nadzieje może wejdzie Cassano :?: Miejmy nadzieje że nie puszcza nam nerwy w końcówce.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 20:45

Mamy 2:1 :!: Roberto Carlos po rzucie rożnym z dystansu :!:

Mecz faktycznie się zaostrzył i tzeba uważać na nogi :roll: Bilbao w 10-tkę więc musimy to utrzymać :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 20:47

Teraz Real spokojnie bęzie rozgrywał w środku i utrzymają wynik 2:1.Mam nadzieje że coś jeszcze wpadnie :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 20:59

No i po meczu. Pierwsza połowa bardzo słaba w naszym wykonaniu i niekorzystny wynik, ale po przerwie gra Realu uległa znacznej poprawie i w końcu udało się wygrać to trudne spotkanie. To jak ciężka i zacięta była druga połowa doskonale pokazuje jedna statystyka. Do przerwy kartek nie było, a w drugiej połowie: 5 żółtek dla Królewskich, 4 żółtka i czerwo Aduritza w Bilbao :shock: Czyli mieliśmy naprawdę masę walki, ale najważniejszy jest rezultat końcowy...3 punkty zostają w Madrycie i awansowaliśmy na pozycję wicelidera mając tylko punkt straty do Barcelony :wink:

Awatar użytkownika
karchinho
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 03 gru 2006, 21:01

A juz sie martwilem ze bedzie remis.Teraz trzeba wystawic rezerwy na Dynamo.
Mam nadzieje ze za tydzien wygramy lub przynajmniej zremisujemy w Sevilli

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”