w zeszłym roku robiłem sylwestra u siebie (odradzam wszytkim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 gru 2006, 22:04
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 gru 2006, 22:48
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 10:54
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 gru 2006, 11:38
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 11:53
Mogę ci pozyczyc, jezeli mnie do fan clubu clonera zapiszesz. Od razu mowi ze chce ta zajefajna czapke!Pisakk pisze:Jeśli ktoś ma forsy w nadmiarze to przez PW mogę przesłać numer konta.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 gru 2006, 12:07
Pisakk pisze:Jeśli ktoś ma forsy w nadmiarze to przez PW mogę przesłać numer konta.
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 gru 2006, 12:09
to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.RóżA pisze:Wraz z paroma znajomymi wbijamy się na imprezę do gościa, którego jeszcze na oczy nie widziałem
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 12:13
fieldy pisze:to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 gru 2006, 12:14
fieldy pisze:50 zeta za wszystko ? z wódką, szampanem i zakaskami ? podasz adres ?
czy wódka będzie ograniczona ?
fieldy pisze:to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 24 gru 2006, 14:07
Tigertm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 14:53
gratuluje swietnego pomyslu, co facet nie zrobi zeby laske zadowolicTigertm pisze: 280od pary
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 14:57
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 14:59
Nie chodzi mi o sposob zabawy tylko o roznice w cenach... Czy nie lepiej zaoszczedzic te pare stow i isc na np zabawe domowa wsrod grona znajomych, anizeli wybulic 280 i isc na bal sylwestrowy gdzie minimum 50% ludzi jest obcych?RóżA pisze:Martinho ale czy to musi zależeć od laski? Każdy lubi bawić się na swój sposób- Ty wolisz domówki a Tiger może woli bawić się bardziej kameralnie
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 24 gru 2006, 15:00
nie pomyslales ze moze Tigertm tez ma ochote na ten bal? kazdy spedza sylwka tak jak chce. ja np. tez bede bawic sie na domowce, bo mnie na wielkie imprezy nie ciagnie ale ani ty ani ja nie mamy podstaw do krytyki bali za ponad 200 zl. to i tak tanio w mojej okolicy imprezy maja jeszcze bardziej astronomiczne ceny.Martinho pisze:gratuluje swietnego pomyslu, co facet nie zrobi zeby laske zadowolicTigertm pisze: 280od paryja ze swoja ide na domowke i wcale mnie ani jej nie ciagnie na jakies bale sylwestrowe za ktore trzeba bulic 3 cyfrowee sumy
bbaros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 15:02
Martinho pisze:Nie chodzi mi o sposob zabawy tylko o roznice w cenach... Czy nie lepiej zaoszczedzic te pare stow i isc na np zabawe domowa wsrod grona znajomych, anizeli wybulic 280 i isc na bal sylwestrowy gdzie minimum 50% ludzi jest obcych?
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio