Nabieram coraz wiekszej pewnosci ze jesteś przekonany co do wlasnej nieomylnosci a swoich przyzwyczajeń bedziesz bronic lezac niczym Rejtan w progu.Nabieram coraz wiekszej pewnosci ze jestescie przekonani co do wlasnej nieomylnosci a przyznane ostrzezenie bedziecie bronic lezac niczym Rejtan w progu.
Wolność, to nie jest nie stosowanie się do poleceń moderatora na jakimś forum internetowym. Takie zachowanie to raczej twardogłowość.
O TO SIĘ NAPRAWDĘ ROZCHODZI? W POPRZEDNIM POŚCIE PISAŁEM ŻE MOGĘ WPROWADZIĆ ODPOWIEDNI ZAPIS DO REGULAMINU.Chlopaczek pisze: Jezeli cos nie jest zawarte w regulaminie nie mam obowiazku tego przestrzegac.Myle sie?
I to jest wolność? Masz pretensje tylko dlatego, że coś Ci się narzuca? A od kiedy to jest problem? Odkąd dostałeś WP za napisanie posta o LM w temacie AC Milan? Regulamin też został narzucony. Kiedyś narzucono Ci pisanie poprawnie nazwy "Juve"... i też nic się stało... piszesz dalej. Dlatego nie rób ze mnie debila i nie wmawiaj się, że tej kłótni przyświecają jakieś wzniosłe cele.piwus pisze: Nikomu nie przeszkadza przenoszenie postów przez moderację. Ale mają przeciwko przenoszeniu (pisaniu od razu we właściwym temacie).
Chciałbym przypomnieć, że forumowicze już nie zakładają tematów, czekają aż zrobią to modzi. Skoro służący modzi są od zakładania tematów, to mogą decydować też o ich zawartości. Zresztą i bez tego mogą w gruncie rzeczy, nie wiem czemu się tłumaczę...Chlopaczek pisze: piwus napisał:
Nikomu nie przeszkadza przenoszenie postów przez moderację. Ale mają przeciwko przenoszeniu ich przez siebie. Służących sobie znaleźliście?
Sluzacego chcecie zrobic ze mnie kazac mi pisac w tematach w ktorych sobie wymysliliscie ze musze pisac?Mial sluga lokaja?
Taaa, dyskusję chyba skończyliśmy, w każdym razie ja nie mam nic nowego do powiedzenia, Ty też nie. W każdym razie wymaga się od modów, żeby robili wszystko, ale jak chcą czegoś w zamian wymagać, to "wy się nie znacie na tym co robicie, my wiemy lepiej, będziemy robić jak chcemy, wy siedzcie cicho". Niestety tak to wyglądać nie może.Chlopaczek pisze: Niedlugo dojdziemy do kuriozalnych sytuacji w stylu:
Przepraszam za co dostalem ostrzezenie?
Za przeklenstwo.
Przeciez nie przeklinalem.
Ale mogles.