Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 gru 2004, 17:51

Tomusmc pisze:Niedawno chyba uwielbiał Juventus :) poczekajmy co bedzie za tydzien..pewnie Real Madryt :P
Nie takie jest chyba zadanie moderatorow zeby sie wysmiewali :!: A co do tematu to nie lubie chelsea bo bez sponsora nie dali by sobie rady

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 17:53

mimek pisze:
Tomusmc pisze:Niedawno chyba uwielbiał Juventus :) poczekajmy co bedzie za tydzien..pewnie Real Madryt :P
Nie takie jest chyba zadanie moderatorow zeby sie wysmiewali :!: A co do tematu to nie lubie chelsea bo bez sponsora nie dali by sobie rady
Nie wysmiewam sie tylko ukazuje prawde. A pozatym moderator to też użytkownik.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2004, 17:56

mimek pisze:
ale Mod to jest także człowiek, i chyba moze sobie czasami pożartować, co?

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 gru 2004, 18:01

Lakier wiem ze trzymacie sie razem i nie bede tego kontynuowal tematu wiec zostawmy go bo to nie ma sensu :!: , mikusinski jest jaki jest wiec dajcie mu spokoj i nie lapcie go za slowka ok :?: konczmy ten temat :!:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 18:59

Ja za to bardzo nie lubie Romy ponieważ się cwaniakuje razem z Tottim na czele. Pamiętam gest sprzed roku, jeki Totti wykonał do ławki rezerwowej Juve... I nigdy wam tego nie wybaczę!!!!!!!A w tym roku...Juve pewnie wygrało 2:0 i co teraz?????Totti już nie cieszył się zbytnio...
A teraz bardzo obralźiwe jak i dla mnie(najbardziej w Italii lubię Bianconerich)jak i dla fanów Juventusu:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 gru 2004, 19:02

Mikusinski pisze:Ja za to bardzo nie lubie Romy ponieważ się cwaniakuje razem z Tottim na czele. Pamiętam gest sprzed roku, jeki Totti wykonał do ławki rezerwowej Juve... I nigdy wam tego nie wybaczę!!!!!!!A w tym roku...Juve pewnie wygrało 2:0 i co teraz?????Totti już nie cieszył się zbytnio...
A teraz bardzo obralźiwe jak i dla mnie(najbardziej w Italii lubię Bianconerich)jak i dla fanów Juventusu:

Eeee

Taaa

Ale co ten post ma wspólnego z tematem? Ostrzeżenie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 19:11

Kostek dlaczego mi dałeś ostrzeżenie???????Please, odpowiedz mi na to pytanie...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 gru 2004, 19:15

Mikusinski pisze:Kostek dlaczego mi dałeś ostrzeżenie???????Please, odpowiedz mi na to pytanie...
Bo post był nie na temat. Dyskutujemy o Chelsea a nie o Juve i Romie :twisted:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 gru 2004, 19:16

kostek pisze:Ale co ten post ma wspólnego z tematem?
Za post nie na temat. Do komentowania ostrzeżeń słuzy temat "Ostrzeżenia" i radzę przeczytać co pisze w owym temacie na samym jeg początku.

Koniec tego OffTopicu.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 20:03

Przepraszam Cię serdecznie Wielmożny Panie Kostku(to nie jest prowokacja)

////kolejny post nie na temat = kolejne ostrzeżenie

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 23 gru 2004, 20:08

Mikusinski pisze:Przepraszam Cię serdecznie Wielmożny Panie Kostku(to nie jest prowokacja)
Sam jestes sobie winien ze cie wiekszosc ludzi nie lubi,zastanow sie troche.

Masz racje BECKHS,Wesolych SWIAT Wam zycze:)
Ostatnio zmieniony 23 gru 2004, 20:25 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 gru 2004, 20:23

Kilka dni na forum mnie nie ma i sie porobilo. :? Prosze Was zblizaja sie swieta, aw y sie tutaj klocicie. Naprwde nie macie problemow. Ja dopiero niedawno zrozumiaem o jakie bzdury sie kloce. Kiedy przyjda prawdziwe probley w Waszym zyciu, to przestaniecie o blachostki.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 29 gru 2004, 0:27

Kolejne zwycięstwo. Pompey - Chelsea 0-2

Chelsea odniosła kolejne ligowe zwycięstwo pokonując dziś na Fratton Park Portsmouth 2-0. Gospodarze postawili podopiecznym Mourinho nadspodziewanie trudne warunki i dopiero dwie bramki w końcowych minutach pozwoliły Chelsea na wywiezienie ze stadionu Pompey 3 punktów. Gole dla The Blues strzelili - Robben (79') i Joe Cole (90').
Trzy punkty i kolejna ligowa victoria bardzo cieszą i napawają optymizmem przed noworocznym wyjazdowym meczem z Liverpoolem na Anfield Road. Jeśli na siłę dopatrywać się mankamentów, to są nimi żółte kartki, których w dwóch ostatnich meczach gracze Chelsea zgromadzili aż 6 (w tym 2 Robben).
Mimo, że 20 kolejka jeszcze się nie zakończyła (do rozegrania pozostał jutrzejszy mecz Newcastle - Arsenal) można już dziś pokusić się o stwierdzenie, że była to kolejka niespodzianek. Za takie trzeba uznać bowiem remis jedynego ligowego pogromcy Chelsea - Manchesteru City na własnym boisku z ostatnią drużyną w tabeli West Bromwich Albion, przegraną świetnie dotychczas spisującego się Evertonu z przeciętnym Charlton oraz wyjazdowe zwycięstwo Blackburn nad solidnym Boltonem.

Robben (79'), Joe Cole (90')

Chelsea: Cech - Ferreira, Gallas, Terry, Johnson, Duff, Makelele, Smertin (Cole 73'), Lampard, Robben (Geremi 81'), Drogba (Gudjohnsen 58')

Nie zagrali: Cudicini, Bridge

Ferreira, Lampard, Robben - Kamara

Widzów: 20 210

Sędzia: Alan Wiley

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 gru 2004, 0:28

no faworyci w tej kolejce nie zaskoczyli wygrana: Liverpoolu,Arsenalu,Chelsea czy ManU.hehehe...Oprócz Liverpoolu reszta wymienionych zwycięsko po 2-O

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 0:56

olek...MU wygralo 1-0... :wink: ...a tak poza tym cos slabo idzie forum Chelsea.....na MU jest juz 12 podstronek 8) .....a tu tylko 3..... 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”