Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 04 wrz 2006, 10:20
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SlaskWroclawFan » 14 gru 2006, 19:00
SlaskWroclawFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 20:16
SlaskWroclawFan pisze:Tevezowi nie wyszedl na dobre ten transfer do West Ham United.Wg mnie Robinho zrobia o wiele wieksza kariere.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: McLaren » 14 gru 2006, 20:26
McLaren
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 20:36
Argentyńczyk szybciej zaskarbia sobie jednak sympatie fanów tam gdzie gra, ponieważ po każdym golu... pajacuje.
McLaren pisze:Jak dla mnie lepszym zawodnikiem jest Robinho, który szybko wypłynął na szerokie wody trafiając do Realu. Początek może nie był imponujący, ale z czasem grał coraz lepiej. Jest świetnie wyszkolony technicznie, bardzo szybki, błyskotliwy, nic nie ujmując Tevezowi, ale on przez ostatnie miesiące nie czynił tak dużych postępów. Na razie transfer do WHU okazał się klapą, ale jeszcze bym go nie skreślał. Też ma ogromne możliwości.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 gru 2006, 20:43
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 21:10
Chytry lisie oświec mnie i powiedz, ile kosztował WHU Tevez.lisek_chz pisze:Rzeczywiście, Tevez jest fatalny, z przebłyskami Tak bym go zcharakteryzował, bo jak było można wydawać kupe szmalu za takiego piłkarza? Nie strzelił gola, to już lepszy jest 40 letni Sheringham (on jeszcze gra?). Co do Robinho, to jest od Argentyńczka o niebo lepszy. Przynajmniej strzela bramki od czasu do czasu.
Tzn.lisek_chz pisze: Ma wszystko co powinien prawdziwy, dobry i klasowy napastnik czy też pomocnik.
Cholera musisz mieszkac niedaleko stadionu....lisek_chz pisze:Doskonale bawi się na treningach
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 gru 2006, 21:21
To były moje domysły, bo za reprezentanta swojego kraju i pseudo gwiazdkę na pewno Anglicy musieli dużo zapłacić. Chyba nie wierzysz, że Brazylijczycy puścili go do Anglii za friko?Tevez wraz ze swoim kolegą klubowym Javierem Mascherano dołączyli do zespół West Ham United. Cena transferu została zatajona"
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2006, 21:34
Słaby jestem, a co gorsza Gudjohnsen teżlisek_chz pisze:Najważniejsze cechy klasowego piłkarza według mnie to: dryrbling, strzał, podanie, dośrodkowanie, szybkośc, ustawianie się na boisku, wirtuozja.
Jeżeli lisek pisze takie głupoty na forum to znaczy, że w rzeczywistości musi się wypowiadać równie głupio.lisek_chz pisze:Jeżeli Corinthians kupiło go za 20 mln $, to West Ham musiał dać podobną sumkę.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 21:34
Moze zapodasz jakies ciekawe z Carlosem.lisek_chz pisze: A, że bawi się na treningach widziałem na zdjęciach. Może zacznijmy od początku. Najważniejsze cechy klasowego piłkarza według mnie to: dryrbling, strzał, podanie, dośrodkowanie, szybkośc, ustawianie się na boisku, wirtuozja. Zadowolony?
To sa bardzo mocne słowa i wnioskuje, ze nei widziałes za czesto w akcji Teveza, nawet w Premiership. Bo o czasach Boca, poszczegolnych szczebli reprezentacji nie bede wspominał. Jesli juz chcesz zobaczyc jak sobie radzi Tevez, moze mecz z Chelsealisek_chz pisze:To były moje domysły, bo za reprezentanta swojego kraju i pseudo gwiazdkę na pewno Anglicy musieli dużo zapłacić.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio