Post Wyświetl pojedynczy post autor: hajto14 » 19 gru 2004, 13:12
hajto14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gohan-san » 21 gru 2004, 21:25
Gohan-san
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Seba_1 » 22 gru 2004, 15:26
Gohan-san pisze:Pilnie poszukuję prezentacji 16 drużyn, które awansowały do następnej fazy Champions League. Chyba wiecie o co mi chodzi. Obojętnie czy będzie to link ftp(http), eMule, torrent, czy nawet wysłanie nie maila (gohan_san@02.pl). Z góry bardzo dziękuję !!
Seba_1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 gru 2004, 21:45
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 23 gru 2004, 23:57
Dorian zapraszam Cię do spędzenia 22 minut z Batigolem, od młodego nastolatka po wspaniałego piłkarza. Może ścieżka dźwiękowa nie jest zbyt fajna ale da się wytrzymać. ZapraszamDORIAN pisze:Ma ktos jakies stare bramki Batistuty??jak ktos ma to prosze na dorians87@op.pl
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 gru 2004, 0:04
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 24 gru 2004, 0:11
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 24 gru 2004, 0:28
No zarejestrowałem się i mam ten torrent. Naciskam na niego i mi się ściąga jakiś plik w sekunde typu: BitTorrent File wogóle jego w niczym nie moge odtworzyć. Mam cos zrobić tym plikiem czy źle ściągam ? Niewiem o co chodzi ???Andreyew pisze:Sie rejestrujesz i przy kazdym z plikow jest napis torrent klikasz "otworz w nowym oknie" i sciagasz
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 gru 2004, 12:04
Heh trzeba miec programy ktore je odtworza np. Azerus, BitComet, BitTorrent itp.Qrczak pisze:No zarejestrowałem się i mam ten torrent. Naciskam na niego i mi się ściąga jakiś plik w sekunde typu: BitTorrent File wogóle jego w niczym nie moge odtworzyć. Mam cos zrobić tym plikiem czy źle ściągam ? Niewiem o co chodzi ???Andreyew pisze:Sie rejestrujesz i przy kazdym z plikow jest napis torrent klikasz "otworz w nowym oknie" i sciagasz
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 26 gru 2004, 12:40
Ściągnełem sobie Start PTC i co mam z nim teraz zrobić ??Andreyew pisze:Heh trzeba miec programy ktore je odtworza np. Azerus, BitComet, BitTorrent itp.Qrczak pisze:No zarejestrowałem się i mam ten torrent. Naciskam na niego i mi się ściąga jakiś plik w sekunde typu: BitTorrent File wogóle jego w niczym nie moge odtworzyć. Mam cos zrobić tym plikiem czy źle ściągam ? Niewiem o co chodzi ???Andreyew pisze:Sie rejestrujesz i przy kazdym z plikow jest napis torrent klikasz "otworz w nowym oknie" i sciagasz
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 gru 2004, 13:04
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:47
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 30 gru 2004, 0:08
http://manuxtreme.t35.com/index.htmSławek pisze:a macie jakies Manchesteru United???...albo lepiej znacie jakies stale zrodlo ich bramek?????
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 30 gru 2004, 20:47
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 20:54
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio