Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 gru 2006, 19:03
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 15 gru 2006, 19:11
deltinho
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 gru 2006, 20:00
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 15 gru 2006, 20:31
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 gru 2006, 20:52
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 15 gru 2006, 23:27
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 gru 2006, 23:43
Zadecydowały porażki ligowe? Ich winni są wszyscy piłkarze, nie tylko trenerzy. Strata pięciu punktów do lidera to kumulacją błędów z całego półrocza, a więc nie tylko trenera Okuki, ale i Petrescu. Nic dziwnego jednak, że dla klubu liczy się efekt końcowy.
Po zwolnieniu Petrescu Baszczyński triumfował, wypowiedź Błaszcza była podobna do obecnej. Ja nie napiszę kto tu jest profesjonalistą, bo to bije po oczach.Nie ode mnie zależy kto jest trenerem i do każdego szkoleniowca muszę się przyzwyczaić. Nie jest powiedziane, że skoro dobrze grałem za trenera Okuki, to jego odejście musi mi zaszkodzić. Może się okazać, że przy następnym trenerze będę jeszcze lepszy i zrobię wszystko, aby tak było. Podkreślam - jestem piłkarzem i muszę się dostosować do każdej decyzji klubu.
Na TWSD powyższy news jest opatrzony zdjęciem Cupiała i Adamika, który już w zeszłym roku był rozważany jako kandydat na prezesa. Widać wiara w tych niezależnych fachowców mała jestNiedawne ogłoszenie listy transferowej i dzisiejsze zwolnienie trenera Dragomira Okuki to dopiero początek zmian, które zamierza przeprowadzić w Wiśle jej właściciel, Bogusław Cupiał - informuje gazeta.pl.
Po przegranym meczu z Feyenoordem zarząd Wisły opublikował listę z nawiskami zawodników, dla których nie ma przyszłości w drużynie "Białej Gwiazdy". Dziś zwolniony został trener, który nie tylko nie potrafił powieść jej do zwycięstw, ale też nie dawał nadziei na lepsze wyniki w przyszłości.
- Po przeanalizowaniu sprawozdania z okresu, w którym zespół prowadził Okuka, i po zapoznaniu się z jego filozofią zimowego przygotowania doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie się rozstać - poinformował prezes Ludwik Miętta-Mikołajewicz, który nie ukrywa, że przy wyborze nowego trenera (nominacja w najbliższy wtorek) zwycięży "opcja krajowa".
Zmiany przy Reymonta na pewno nie skończą się na pionie szkoleniowym. Właściciel Wisły, Bogusław Cupiał, nie zniechęca się do inwestowania w futbol. Tak jak po porażce z Valerengą Oslo w Pucharze UEFA nie oszczędzał na nowych piłkarzy, teraz również planuje transfery.
Cupiał chciałby też, by w zarządzie Wisły pojawili się nowi, niezależni i nieskażeni piłką PRL-u fachowcy.
gazeta.pl / wislakrakow.com
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 gru 2006, 23:45
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zyzol18 » 16 gru 2006, 15:58
Zyzol18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 18 gru 2006, 22:30
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 18 gru 2006, 23:17
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 gru 2006, 8:21
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 19 gru 2006, 10:54
No cóż, okazało się, że polityka nieskakania z kwiatka na kwiatek szybko uległa zmianie. Swoją drogą, życzę Nawałce jak najlepiej ale mam głupie przeczucie, że nie wytrzyma na gorącej posadzie do końca sezonu.wyborcza pisze: Pytanie: Gdyby się nie powiodło drużynie w meczu z Basel, przewiduje Pan przejęcie trenowania zespołu?
Nie ma takiej opcji. Na dzisiaj trenerem Wisły jest Dragomir Okuka. On ma pełne poparcie zarządu. Nie można zmieniać trenera co dwa miesiące. Kończymy z tym skakaniem z kwiatka na kwiatek.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 19 gru 2006, 12:26
RzuR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio